Степенице до поткровља Факро: 3 разлога за избор

Степенице до поткровља Факро су прилично популарне јер су сигурне и практицхние.Станице Факро дрво је по правилу од природног бора, али постоји и метал. Избор, наравно, зависи искључиво од купца. Производ омогућава безбедан лифт са првог спрата на други у приватној кући. Након завршетка рада, степенице Фарко се формирају и складиште испод плафона, што не захтијева велики додатни простор. Такви унутрашњи предмети ће се уклопити у било који стил дизајна просторија. Углавном се користе за приватне стамбене куће, али се не могу инсталирати у гаражи, складишту или било којим другим просторијама.

Оригиналне степенице Факро гаррет

Када купујете такав механизам за подизање, можете значајно уштедити не само на средствима, већ и на времену инсталације, јер није тешко извести монтажу.

Степенице Факро су:

 • погодност;
 • приступачност;
 • Удобност.

Предност степеница Факро је његова доступност

Управо те особине омогућују производима да стекну популарност у дословном смислу сваког дана. Осим тога, степенице су компактне, функционалне и, што је најважније, лако се инсталирају. Дебљина поклопца је отприлике 36 мм, а направљена је у облику оквира, прекривеног листовима влакнастих плоча.

Простор унутар оквира је испуњен пунилом од пјене или пјенастог полистирена ако је потребан слој топлотне изолације. Споља је површина глатка. Поклопац се отвара и затвара захваљујући металним шипкама итхе цастле Инсталација дизајна захтева максималну прецизност, тако да је поклопац чврсто затворен, и није било одступања од величине отвора.

Због присуства угловних елемената, степенице су чврсто и јасно причвршћене и стабилне.

Да би се повећала трајност производа, потребно је фиксирати ступњеве технике свињског репа тако да се тијеком монтаже нису наишле на поклопац.

Врсте степеница Факро

Пре инсталирања степеништа у поткровљу од пољског произвођача, биће потребно одредити врсту дизајна.

Постоје различите варијанте степеница у поткровљу, које треба изабрати узимајући у обзир унутрашњост просторије

 1. Цомфорт - лвк.
 2. Смарт-лвс.
 3. Тхермо-лтк.
 4. Факро (ЛВМ).
 5. Топлотна изолација - лст.

Свака врста степеништа има своје карактеристике. На пример, Смарт-лвс изглед се ради искључиво од борове шуме, допуњен је поклопцем са грејачем, а има и отвор дебљине 36 мм. Модел Комфорт лвт је направљен не само од борове шуме, већ и дрва највише категорије, а има и отвор, дебљине 36 мм. Такав дизајн ће једноставно изгледати савршено на светлом стропу. Производ се по правилу састоји од 3-4 секције, као и бочног металног рукохвата, ради лакшег коришћења и безбедности.

У степеницама се налазе гумени врхови, што искључује оштећење подне облоге када је отворено.

Карактеристике конструкције степеница Факро

Степенице Факро Басиц - ово није само квалитативни сет прибора за подизање на други спрат, и пажљивопромишљени елементи кроз које се формира структура екстра класе.

Многи више воле да бирају степениште Факро, јер се одликују високим квалитетом и поузданошћу

.

Конститутивние степени:

 • Бочни уздужни вијци;
 • Хоризонталне фазе;
 • Спајање бочних елемената.

Те компоненте ојачавају производ и чине га трајнијим. Технологија развоја била је да се створи не само клизне љестве, већ и да буде стабилна и способна да дуги низ година служи редовним високим оптерећењима.

На степеницама, без обзира на врсту степеништа, постоје посебна уздужна анти-клизна гнезда, која вам помажу да избегнете клизање током спуштања и подизања.

Степенице Факро: Димензије и карактеристике

Димензије степеница могу бити различите. Конкретно, можете купити готове дизајне стандардног формата.

Пре постављања степеништа потребно је унапред измерити ширину и дужину рупе

,

.
 • Висина од првог до другог ката;
 • ширина прореза;
 • Дужина рупе.

Код стандардних поткровља висина подножја је 270-350 цм, кут нагиба је 50-75 степени, а полетање не веће од 1 м. лако се уклања.

Ако су мердевине лифт, онда се можете придружити неколико сектора.

Разматрају се стандардне величине отвора60-70к120-140 цм Непожељно је одабрати велику величину, јер ће изазвати озбиљне губитке топлине. Приликом израде рупе, потребно је додатно направити залихе од 5 цм са сваке стране. Тада ће се јасно придржавати правила за монтажу поткровља.

У правилу, приликом продаје степеница, добављачи нуде не само додатне материјале за причвршћивање, већ и услуге монтаже које треба користити ако не постоје вјештине за постављање таквих објеката, јер то може довести до хитних ситуација.

Инсталација степеништа у поткровљу Факро

Која је карактеристика степенишних степеница Фарко Плус? Чињеница да са њиховом инсталацијом, у принципу, нема проблема и није тако тешко издвојити како се чини на први поглед.

Инсталирање степеништа у поткровљу Факро може бити независно, најважније - пажљиво прочитати упутства

Потребно је само слиједити упуте:

 1. Потребно је проверити усаглашеност димензија отвора и отвора.
 2. Помоћна плоча за подупирање љестава у проширеној форми је причвршћена на доњи дио поклопца.
 3. Када радите, морате користити кључ за 10, монтажну пену, мерач угла и одвијач са завртњима.
 4. Лестве се уздижу и наслањају се лактовима на потпорну плочу.
 5. У време постављања степеништа, неопходно је да се одржи искреност. Да бисте то урадили, потребно је уметнути размак између крајњих делова у отвор и кутију.
 6. Кутија је причвршћена завртњима са обе стране.
 7. Затим се уклања подложна плоча и лестве се раздвајају. До краја рада инсталације,потребно је да останете на другом спрату, јер је, док се дизајн не инсталира, строго забрањено нападати га.
 8. Затим се, уз помоћ монтажне пене, попуне рупе између кутије мердевина и прореза на плафону.
 9. Отпустите вијке и баците љестве до краја.
 10. Затим су вијци добро затегнути.
 11. Затим се уклањају елементи за слагање, ако је предугачки или додатак. Ако се ради о љествици, можете додати жељене сегменте.

Ако је потребно, можете подесити нагиб степеница. Да бисте то урадили, потребно је да померите положај бочних носача.

Аттиц стаирс Факро: оценки

Факрове степенице су изузетно позитивне критике и користе их готово свуда. Да будем прецизнији, како у индустријским тако иу стамбеним зградама.

Степенице Факро савршено украшавају унутрашњост готово свих просторија

Съдържание на обработка на модели е възлизасо, что они:

 • Израђен од еколошки прихватљивог материјала;
 • да имају врхове за заштиту површине пода од појаве струготине, огреботина и притисака;
 • Инсталиран од стране поједностављеног система за монтажу у склопивом облику;
 • Омогућава вам да повећате растојање између крова и степеница;
 • имају загријане отворе;
 • Обезбеђене степенице против клизања;
 • Комплетан са металним рукохватима;
 • Може се основати, без помоћи специјалиста, и властитим снагама;
 • Имају систем слагања у облику репа репа.

Генерално, степенице Факра су светлесложене конструкције, које се састоје од 3-4 секције. Израђени су од дрвета и метала, имају највиши квалитет. Конкретно, ако је то дрвена конструкција, онда неће бити чворова или назубљења на платну. Одлично руковање, врхунски изглед и максимална пажљивост. Захваљујући уграђеној брави, можете закључати отвор тако што ћете онемогућити приступ тавану. У склопљеном облику, степенице нису видљиве, јер изгледа као компактан блок, који се скупља и складишти на плафону.

Инсталација степеништа гараже Факро (видео)

Једноставна инсталација, одлична декорација и многе предности. Све се то може добити набавком уобичајених степеница у поткровљу од фирме Факро.

Примери факро степеница (фото)


)