Елитне степенице за степенице од керамичког гранита 1200 мм: 4 стила

Данас су лијепе степенице од керамичког гранита, као и сваки доказани театарски комплекс почиње са фоајеом, а свака пристојна кућа почиње изградњом степеништа. И сасвим је јасно да мердевине за степенице играју кључну улогу у општој перцепцији било које, а поред тога и презентабилне структуре. Зато је важно размислити о сваком детаљу.

Степенице од керамичког гранита за степенице

Степенице од вештачког камена и керамичког гранита савршено се уклапају у сваки стил зграде.

Може бити:

 • модерно;
 • висока технологија;
 • Барок;
 • Класици.

Степенице од керамичког гранита савршено одговарају степеницама како у модернистичком тако иу класичном стилу

Керамичке гранитне степенице ненаметљиво указују на углед и практичност. Вриједно је мало детаљније се осврнути на ову врсту степеница. Изградња степенишног дизајна, несумњиво, није последња улога коју је имао оквир, као и његова декорација, декорација. Декорисани дизајн степеништа је одличан додатак сваком дизајнерском пројекту викендице или велике виле.

Инсталација бетонских степеница се обично изводи уз накнадну обраду:

 • керамички гранит;
 • дрво;
 • Природни камен.

Керамички гранит за степенице данас је најтраженији. Гранитне степенице могу издржати врло тешка оптерећења. Осим тога, керамички гранитни материјал је издржљив. Његове предности омогућавају коришћење материјала настварање степеништа између степеница у кућама и приватним кућама. Технологија корака у керамичком граниту даје могућност добијања јединствених боја и као резултат тога ствара јединствене дизајне.

Предности и врсте степеница за степенице од керамичког гранита

Степенице од керамичког гранита за степенишне конструкције постају све популарније. Сјај степеница у великој мери зависи од изабране облоге, површине и боје. Степенице од керамичког гранитног материјала, одлично решење за изградњу степеништа у стамбеној згради на рачун боље симбиозе трајности, квалитета, цене. Керамички гранит има различите нијансе, као и различите врсте површина и слика.

Степени керамагранита су веома популарни зато што их карактеришу квалитет и трајност

.

Россиа производит следуусие типи површин:

 • Није полирано;
 • полирани;
 • ;
 • Релиеф.

Керамичка гранитна плочица се користи и за унутрашњу обраду и за степенице које се налазе изван зграде.

Једна од предности материјала су велике декоративне могућности, јер модерне технологије доприносе имитацији текстуре и боје готово било које врсте камена.

Обрада степенастим гранитом: техничке карактеристике и облици

Кораци третирани керамичким гранитом имају одређене техничке карактеристике.

Предности корака од керамичког гранита су да су отпорне и водоотпорне

:

 • Отпорност наабразија;
 • Снага и висока густина;
 • отпорност на воду;
 • Отпорност на механичке утицаје;
 • Отпорност на промене температурних режима;
 • интегритет структуре и стабилност боје;
 • Ултравиолетна отпорност;
 • Отпорност на атмосферске утицаје.

Важно је напоменути да степенице од гранита за конструкцију степеништа могу имати различите облике и боје. Такво обиље избора повећава могућности њихове примјене. Матиране степенице су најприкладније за степенице. На таквој површини није клизава, што значајно смањује ризик од повреда приликом коришћења степеница.

За време експлоатације таквих степеница, људи су израчунали, да је исправна висина од 1 степена унутар 10 - 15 цм

Управо такви подаци користе произвођачи и под њима врше све детаље за кораке. Створен је велики број различитих нивоа, али и више врста конструкција у којима се користе. Најтраженије 2 врсте степеница, вијци и марширање. Конструкција степеништа може имати различите ширине и висине, што значи да ће сваки третман степеница са гранитом неминовно довести до уградње потребних елемената. Обично је један од главних атрибута дизајна степеништа базна плоча. Да ли му је то потребно зависи од свеукупног руковања собом.

Елегантна завршна обрада керамичким гранитним степеницама

Керамички гранит се савршено показао као грађевински материјал за завршне радове. Израђена је од природних сировина и еколошки је прихватљива. Поред тога, степенице од гранита за изградњу степеништаимају високу чврстоћу и густину. Огреботине могу бити само од дијаманта, тако јаке да су. Овај грађевински материјал је отпоран на мраз, течност и топлину.

Степенице од Капиноса могу бити изведене као интегрални комад гранитне плоче или монтажне.

Декорисање степеница у сеоској кући ће помоћи лепим и префињеним корацима керамичког гранита

У продавницама грађевинског материјала израђене су готове степенице, израђене од керамичког гранита величине 1200 до 330 к 20 мм, што је стандард. Чврсти кораци омогућавају избегавање многих шавова и спојева. Код монтажних елемената могуће је примијенити елементе различитих цртежа, боја и израдити оригинални тип конструкције стубишта. Приликом избора облоге одмах ћете подићи ивицу следећег потеза.

Може да бъде така врста:

 • је правоугаони;
 • заобљена;
 • Релиеф.

Приликом извођења корака од керамичког гранита важно је запамтити неке тренутке. Неопходно је прецизно измерити које ће величине бити степени храпавости, као и облоге. Мора постојати потпуна случајност. За изрезивање керамичког гранита боље је примијенити строј за резање воде. Ова машина ће спречити стварање струготине и пукотина у резању. Ако треба да исечете страну која се граничи са зидом, можете узети турбопуњач.

Површину марша треба очистити и прекрити празнинама и корацима акрилног прајмера. За почетак монтаже грађевинског материјала треба од врха до дна, плочице треба "посадити", на специјално љепило за плочице. Мешавина се наноси шпатулом са зубима. Сиде иПредњи део степеница током обраде се помера напред за 20 мм. Након тога, потребно је одрезати дио са стране поткопаног дијела бетона, који се затим заспулкали и малтерисао, обојио на тон зидова. Суочавање почиње ударцем, а затим обрађује кораке. Степениште обрађено керамичким гранитом изгледа чисто и видљиво. Такве љестве су лијепе и сигурне.

Плочица за степенице од керамичког гранита: како се бринути за дизајн

Степенице од керамичког гранита за дизајн степеништа не захтијевају посебне поступке за третман и његу, оне су прилично стандардне за чишћење и чишћење. Да би се бринули о површини од керамичког гранита за конструкције степеништа, апсолутно су погодни сви детерџенти.

За керамичке граните се лако и лако скрби

Материјал за облагање има готово бескрајан вијек трајања, а задржава своју властиту:

 • естетика;
 • практичност;
 • Функционалност.

Завршне степенице керамички гранит (видео)

Керамичко-гранитне класе не боје се прљавштине и током рада задржавају своју оригиналну боју. Не морају бити прекривени посебним заштитним лаковима. Степенице су обложене гранитом 1 пут и за живот. Тако ће у кући деценијама бити удобне, лијепе и издржљиве љестве.

Дизајн степеница од гранита (фотографија у ентеријеру)

)