Прибор за степенице од нехрђајућег челика: избор и уградња

Модерне и модерне степенице са елементима од нерђајућег Стаљиновог изгледа данас, степенице су један од главних елемената архитектуре. У било којој згради - трговачком центру, стамбеној згради, школи или канцеларији, можете пронаћи степенице, потпуно или дјеломично израђене од нехрђајућег челика. Такве степенице изгледају прелепо и модерно.

Степенице од нерђајућег челика: нови правац

Сваки дан милиони људи користе степенице за пењање или спуштање. Било која мердевина треба да буде што је могуће сигурнија како би се избегле несреће. Све више се производе степенице са металном оградом.

Степенице које ефикасно изгледају и комбинују нерђајући челик са другим материјалима

Понекад хладан метални метал изгледа незграпно за собу, затрпа целокупну унутрашњост и лишава простор индивидуалности. За то је челик комбинован са другим материјалима. Ограде, преграде и шипке од нерђајућег челика добро су комбиноване са стаклом, дрветом или пластиком. Због тога степенице од нехрђајућег челика могу бити не само сигурне, већ и лијепе.

Произвођачи унутрашњих степеница за дом често производе коване вијчане степенице које воде на други кат куће. Такве љестве се надопуњују стаклом, тако да љестве изгледају елегантно и оригинално.

Уличне степенице су углавном направљене од нерђајућег челика. Ово је материјал који може да издржи све временске услове - кишу, снег, сунце, ветар. Када се смрзнути челик не распукне, то се не суши на врућини. Стеелне захтева бојење или лакирање, изгледат ће сјајно у свом природном облику.

Степенице од нерђајућег челика могу украсити сваки ентеријер од канцеларије до приватне куће.

Производња степеништа од нерђајућег челика: модерна, модерна, модерна

Данас избор материјала за производњу степеница, ограда и ограда није нарочито велик - гвожђе и нехрђајући челик. Одабиром између њих, већина потрошача преферира нехрђајући челик.

Степенице од нерђајућег челика, чврсте и издржљиве

Предности степеница од нерђајућег челика:

 1. Сви производи од нерђајућег челика су издржљивији од пластике или дрвета.
 2. Нерђајући челик није подложан корозији, није страшна флуктуација температуре и било какве падавине.
 3. Сендвич не захтева посебну негу, лако се пере.
 4. Све компоненте за степенице се лако инсталирају и не захтијевају посебне алате.
 5. Извана, рукохвати од нехрђајућег челика су прилично атрактивни и изгледају прилично модерно у свакој просторији.
 6. Поузданост степеница од нерђајућег челика није лошија од гвожђа.
 7. Разноврсност облика производа - савијени, цевасти, решеткасти или целобројни. Код савијања нехрђајући челик не мијења боју.
 8. Погодан за заваривање, можете направити било које ремек дело, комбиновањем нерђајућег челика са другим материјалима - пластиком, стаклом, гранитом, бетоном.

Степенице од нехрђајућег челика, израђене у хи-тецх стилу, изгледају практично и лијепо.

Прибор за степенице од нехрђајућег челика: оградастаирваи

Степенице од нерђајућег челика изгледају не само модерно и модерно, већ и пружају сигурност онима који их свакодневно крећу. Кућишта спречавају падање и добијање прелома или удараца. Због тога све компоненте морају бити израђене од доброг челика и задовољити све захтјеве поузданости.

Ограде од нерђајућег челика не захтевају компликовану негу

Прибор за степенице укључује:

 1. Ограде од нерђајућег челика.Они су обавезни атрибут ако мердевине имају три или више корака. Ова опрема не само да осигурава успон и спуштање по степеницама, већ се и органски уклапа у сваки интеријер.
 2. Ограда.Чепови за степенице од нерђајућег челика, по правилу, имају хоризонтални изглед. Овај елемент степеништа служи као ограда степени.
 3. Балустери и сталци.Ови елементи су такође ограничивачи стајног трапа. Повезују ограду и степенице заједно. Улога балустера и регала је да пруже додатну заштиту када се људи крећу уз степенице.

Компоненте од нерђајућег челика не захтевају посебну пажњу. Само их обришите крпом умоченом у специјално решење да уклоните отиске руку и дајте површини сјај.

Комбинација степеништа од нерђајућег челика са другим материјалима

Недавно је постала популарна производња степенишних конструкција у комбинацији са другим материјалима. Такве зграде се често могу видјети у приватним кућама или уредима.

Оригинално решење застепенице - комбиновање дрвета и нерђајућег челика

Стандардна комбинација нерђајућег челика са дрвеним рукохватом - ови кораци изгледају шик и јединствени. Уколико желите и финансијску прилику можете поставити дрвене степенице скупих врста дрвећа - храст, орах или трешња, у комбинацији са бриљантним нерђајућим оградама.

Друга најпопуларнија комбинација је челик и стакло. Све чешће у модерним канцеларијама, новим кућама и апартманима можете видети степенишне ограде, направљене од челика са стакленим преградама. Таква ограда тренутно хвата своје око, осваја њену оригиналност и необичан изглед. Израда степеница од нерђајућег челика и стакла врши се у два правца - чврсто стакло и комбиноване ограде.

Степенице пуне дужине су ограда од стакла, која је носач лежаја, челични рукохват причвршћен за врх или страну стакла.

Комбинована степенишна ограда изгледа као обична степеница од нерђајућег челика, у којој је слободан простор испуњен стаклом.

Комбинација металног сјаја и прозирног стакла даје степеницама посебно профињен изглед.

Како направити ограду, инок ограде, инок за степенице (видео)

Степенице од нерђајућег челика добро се уклапају у сваки ентеријер - модеран, високотехнолошки или класичан. Захваљујући широком асортиману производа, они у просторији праве индивидуалност. Довољно је да погледате степенице од челика - и видећете да нису само јаке и поуздане, већ и лепе!

Степенице од нерђајућег челика (примери фотографија)

)