Позадине фламингоса за зидове (22 фотографије): розе фламинго у ентеријеру

Жеља да оживимо унутрашњост и учинимо је оригиналном често понекад доводи многе људе до ризичних стилских експеримената. Али у стварности нема потребе за њима, јер постоје много једноставнија и практичнија решења. Један од њих је фламинго тапета.
\ т

Зидне облоге са животињским мотивима изгледају веома привлачно, поготово ако користите слике егзотичних животиња. Испоставиће се да чини нијансу необичним, да би доказао сву своју оригиналност. Фламинго позадине су представљене у колекцијама различитих произвођача, али оне увек стварају јасну асоцијативну серију:

  • Жестоки и тајанствени тропи;

  • Магични догађаји;

  • Романтична путовања у мало познатим кутцима свијета.Обојена и стилска решења

У овој верзији, цртеж је или пастелно-роза (са додатком белог, бисерног и сивог тона) или засићен (на пример, светле нијансе фуксије, повољно наглашава тамну позадину). Ружичасту боју дизајнери препознају као једну од најновијих у новије време, али када је користите, и даље вам је потребан осећај мере и деликатан укус. Парцела фламинга је тражена не само у дечијим собама, већ ће наћи место иу ходнику, у дневној соби, па чак иу трпезарији, спаваћој соби или купатилу. Птице које се пасе у дивљини имају тенденцију да се приближе води, тако да ништа неприродно за њихову купаоницу не представља.


Узмите за фламинго максимално један зид у соби, и учините да сви остали буду неутрални, или ће барем бити мирнији. Претјерана концентрација слике у унутрашњости само оштећује проведбу доброг плана.

Позадине које приказују бледо-ружичасте птице које стоје на равномерно плавој позадини изгледају безбрижно. Није лоше, али страственији око фламинга, окружен је листовима егзотичног дрвећа; не нужно да буду ружичасте, можете наћи варијанте када су птице приказане у произвољној боји. Бити јасан и транспарентан.

На акцентном зиду треба изабрати слике са добром графиком, великим сликама и изванредном селекцијом боја.


Фламинго треба користити у унутрашњости само једном. Како би вам се свидјело, ако такав мотив већ постоји, на примјер, на отисцима намјештаја, на слици декоративног филма или на завјесама, онда би тапете требало одабрати другим садржајем.

Сасвим је могуће да дјечја соба одабере интензивнији и живљији тон него за одрасле и заједничке просторије. Осјећаји свјежине и хладноће, ведрина ће вам помоћи да направите анимиране сцене на позадини, изведене у хладним бојама. Али пожељно је да се избегне шаренило, посебно у спаваћим собама, где визуелна експанзија и додавање лакоће не би требало да буде праћено повећањем емоција.


Варирањем боје базе можете створити расположење у духу различитих годишњих доба. Дакле, дизајнери пастелних нијанси наговештавају пролеће и летоПарцеле су пуне концентрисаних, различитих боја, посебно зелене и жуте.

Бијели или ружичасти фламингоси, као и лабудови истих боја изгледају управо у најгламурознијем и профињенијем интеријеру. Уз помоћ монокромне позадине, могуће је складно ући у ову радњу у атмосфери европског минимализма или неокласичног стила. Неутрални елементи дизајна складно прате генерално платно и не одступају од изабраног правца.


Желећи да простор буде модел еколошког стила, пожељно је да купите тапете са минималном разноврсношћу боја и без ситних детаља, али бризгање дрвећа и појединачних листова неће бити сувишно.

Добро избалансирано решење са цртежима за природно дрво, природне материјале и плетени декор.


Савети за избор

За зидове, није нужно користити идентичне птице, на слици они могу бити веома далеко од канона реализма. Велики и мали, обојени у једну или више боја силуета, сами по себи и допуњени цвијећем, дрвећем, облацима фламинга - можете одабрати било које од ових рјешења. Најгласнија врста ових животиња симболизује лето и радост.

Препоручује се покупити парцеле са птицама за просторије у којима сте се окупили да бисте се физички и емотивно опустили. Они ће бити добри да би их се перципирало чак и ако је ентеријер уређен у еколошком стилу.


Фламинго тапете, које немају биљне инклузије, могу се лијепити чак и на плафон; јестеТо је прилично компликовано и изазива много естетских спорова, али ће вам тачно омогућити да побегнете од безличне и нејасне ситуације. Птице су најприкладније за такву стилистику као:

  • Схеббе цхиц;
  • Прованса;
  • Класична енглеска соба.


У сва три случаја, препоручљиво је користити цртеж у којем се птице приказују цвијећем. Према речима дизајнера, за просторије за терет можете користити тапете са већим бројем птица. Стручњаци такође верују да ће најбоља егзотична пера изгледати у малим собама и да саме птице не би требало да буду превише светле боје или да буду веома велике. Када је на једном зиду птица, друге не треба користити за постављање слика и других декорација.

О томе како можете украсити кућу фламингом, погледајте следећи видео.