Врсте вакумских усисавача

Данас су вакуумски усисивачи у великој потражњи и стварном субјекту, како у сеоској кући тако иу властитим домовима.вакуумски усисивач , је незамјењива ствар у чишћењу вртног земљишта. Његова главна функција је да покупи траву на травњаку, ако је јесен. Без тога, све морате сами да радите рукама, што је изузетно неугодно и тешко.
Шта су они?
Подијељени су по моделу линије, начину и типу хране. Према томе, према врсти напајања, вртне пумпе се дијеле на:
1) Бензинска снага до 6 коњских снага. Мотор овог уређаја се сматра најмоћнијим од свих осталих типова, идеалан за чишћење великих површина. Такође не треба заборавити да ће због велике снаге доћи до буке због рада овог уређаја. Када се користи, неопходно је користити рукавице за смањење вибрационе силе. Продају се свуда, тако да неће бити проблема са куповином. Њена цена варира од 7.000 рубаља или више. Све зависи од функције коју овај уређај користи и од модела произвођача.

2) Електрична. Ови уређаји се напајају из извора напајања. Електричнивртни усисивачима бројне предности: тишина при раду уређаја и ниске вибрације. Али постоји и недостатак, да кабл са уређаја није покривао огроман обим територије. Иако је електрична вртна пумпа најсвестранија у чишћењу, и лишће, и свако кућно смеће.

3) Пуњива. Ово су чистачи за баште,који је самостални мобилни уређај. Њихове функције се не разликују од других врста усисавача у врту. Али цена је много нижа, буџетска опција може бити изабрана од 4000 рубаља.

Сљедећа класификација дијели дио вртних усисавача према начину рада:
1) Најједноставнији начин "усисивача" - то се често налази на свим чистачима башти. То је функција ограде од лишћа и траве у врећици која је унутра. Количина сакупљеног лишћа зависи од величине уграђене вреће.
2) за сецкање. Предност ове функције је у томе што се распадне на мање елементе траве и лишћа, чиме се продужава рад усисивача дугим пуњењем врећице.
3) пумпање ваздуха. То јест, постоји велики ток ваздуха који може да сакупи лишће у цеви и да га премести на друго место.
Постоји још једна подјела вртних пумпи. Укључује позицију у простору:
- померање усисивача на точковима

- ранчаст метод кретања. Вртни усисивач, који је професионалнији уређај и има велику снагу. Обично ради на бензинском мотору.

- ручно, први је усисивач. Његове предности у малој удобној величини и прекрасном дизајну. Погодан за чишћење малих површина.

У опсегу модела, њихов огроман број, на пример, најпознатије компаније производе баштенске усисиваче, као што су Босцх, Хитацхи, Хускварна и многи други модели. Немогуће је запамтити да све вртне пумпе имају предностиразликовати по цијени. Цена се разликује од функција вртне пумпе и њене снаге.
Купивши вртну пумпу, неколико пута ћете олакшати не само рад на вашем сајту, већ ћете и уштедети време за друге корисне ствари. Можете очистити не само суво лишће и косу траву, већ и суве гране, пахуљице, пиљевину и многе друге остатке у вашем врту