Како уклонити старе позадине?

Желите да потпуно промените ентеријер у соби? Уморни сте од једне боје? Да ли сањате различитост? Онда вам је хитно потребно да промените позадину! Они ће вам помоћи да додате нови изглед соби. Осим тога, да би се нове тапете стављале не морате чистити намјештај, премјестити нешто, а сав посао је стварно учињен за минимално вријеме. Али то је могуће само ако се знакако уклонити старе тапетебез угрожавања површина.

Да ли је могуће ставити нове облоге на старе?

Ако сте барем једном помислили да поставите нове позадине старим, онда бисте то требали заборавити заувијек. Ово може објаснитиниз разлога:

1.старе тапетесе лоше чувају на неким местима, а понекад се распада.

2. Додатно оптерећење на површину ће се одмах дати, то јест, присуство старих платна неће бити могуће сакрити. А шта је са стилом и лепотом уопште може се уопште расправљати?

3. Настарим тапетамабит ће само потребно нанијети љепило, а оно ће ублажити претходни слој тапета. Ово ће покренути њихово потпуно искључивање са површине. Замислите из чега излази ужас. И онда ћеш имати све што се држиш да бациш. Као резултат тога, вријеме и новац се троше.

4. Ако се тапета не попусти, ускоро ће се појавити мехурићи и боре. Зато је чишћење површина једноставно неопходно.

Како уклонити старе позадине? Неколико начина:

1. откинути руке.Постоје случајевикадасе стара позадинадржи као. Можете их уклонити без икаквих чудесних метода. Да бисте то урадили, потребно је да додирнете ивицу папира нечим оштрим, најбољи приступ је да плетете и сигурно повучете платно са врха. Могуће је да ће бити потпуно уклоњена одједном. Ако се на неким местима позадина тако једноставно не уклања - помозите себи шпатулу.

2. Вода ће доћи у помоћ.У овом случају, добро чуване тапете ће морати да користе воду. Крпе су добро навлажене сунђером или спрејом. Обрати пажњу! Обавезно искључите напајање пре рада са водом, јер се жице могу појавити на позадини. Након што сте попрскани старим крпама - сачекајте 10 минута и уклоните их. Слабо скидајте остатак лопатицом. Успут, користите топлу или топлу воду, убрзат ћете процес. Ако је тапета водоотпорна, уклоните овај слој унапред. У случају компликација - правите мале посекотине тако да их вода може погодити.

3. Савремени развој вас неће оставити.Поред воде, можете користити и другу течност - посебну. Продаје се у рушевини конструкције и није скупа, али ће вам сигурно помоћи да рукујете папиром. Нанети супстанцу ваљком или сунђером. Не садржи токсине, а тканина упија много брже воду. Видећете како се материјал носи - након што можете подерати тапете.

4. Пар.Овај пут се појавио не тако давно. Могуће је да његови изумитељи из неког разлоганису могли да користе воду, па су одлучили да користе пару. Метода је следећа: немојте уступати гвожђе жељезом кроз газу, а затим очистите површину. Међутим, боље је користити парни генератор за ову сврху, уз то је могуће ефикасно третирати велику површину.