Како ставити кућу за цијеви у кућу

Кутија за цеви је неопходна да би простор био уредан и комплетан због недоступности кутије због декоративне лепоте и естетике у ентеријеру. Нико не воли да гледа ружне цеви у стану. Кутија је одлична опција за сакривање свих канализацијских цијеви и цијеви за довод воде.

Зашто инсталација кутије у купатилу или купатилу

Када поправљамо наше купатило или купатило, онда смо без сумње суочени са проблемом отворених цеви. Ово се може ријешити инсталирањем кутије.

Отворене епрувете од било које нормалне особе ће изазвати естетско незадовољство. То је само ружно. Дакле, долазимо до питања како затворити ове цијеви. Да бисте то урадили, морате користити кутију за цеви. Данас на тржишту можете наћи два начина за затварање ружних цеви: коришћењем сухозида или пластике. Да би се то постигло, креира се специјална конструкција око цијеви која затвара приступ њима.

Уградња цевне кутије у купатилу је неопходна како за естетски изглед тако и за практичност приступа њима

Дизајн се састоји од: зидова и отвора. Зидови су обично направљени од сухозида или пластике. Материјал шахта може бити било ко.

Зидови - ово су уобичајене преграде на оквиру, које су потребне да се сакрију цеви. Леже около и добијају диван зид. Али за приступ цевима, потребно је направити посебан прозор, односно кровни отвор. Истовремено, приликом креирања дизајна кутије, морамо узети у обзирслободан простор за будуће поправке. Ако му је потребно, наравно. Али таква вероватноћа мора бити узета у обзир. Да би се то постигло, између цеви и зидова остаје довољно простора. Због тога, водовод неће имати проблема при приступању цеви за њихово одржавање и поправку. Због тога се у свакој кући мора ставити кутија за купатило или купаоница.

Одлучите како да направите кутију за цеви

Кутија је декоративни елемент који оплемењује цијеви у купаоници. На тај начин затворите ружне делове комуникације. Дакле, морате знати како да направите кутију исправно, онда није било проблема у тоалету или купатилу.

Кутија може бити направљена на три начина:

 1. Користите сухозид, који ће бити влага;
 2. Користите зидне панеле. Обично су израђени од ПВЦ-а;
 3. Користите пластични канал.

Главна карактеристика сваког материјала је повећана отпорност на влагу

Купатило ће имати високу влажност, тако да је важно да материјал не изгуби своје особине током времена.

Направите кутију тако да потпуно затвори све цеви. У овом случају, важно је оставити слободан простор. То је неопходно за поправке. Ако нешто крене по злу, водоинсталатер би требао имати лак приступ цијевима.

Украсимо купатило: како направити кутију од сухозида за цеви

Једна од опција за уређење купатила је израда кутије са сухозидом за цијеви. Гипсана плоча је јефтина, стога је популарна међу људима.

ЗаДа би направили кутију потребно вам је:

 • Профили од метала, поред тога, поцинковани;
 • Спојни елементи;
 • Силиконски заптивач;
 • Серпианка и кит;
 • Отвор за ревизију.

Профили морају бити поцинковани. Од њих ће се саставити оквир. Причвршћивачи су шрафови, клинови и ексери. Понекад је неопходно користити санитарни алат, али је то неопходно у ретким случајевима. Уз њихову помоћ потребно је спојити потпорну конструкцију, причврстити је на под и зидове. Причвршћивање је потребно и за причвршћивање листова сухозида. Серпианка са китом ће се користити како би се размазали ружни делови лимова - зглобова. За одржавање цевовода потребна су ревизијска врата или врата за отварање.

Гипсоваа картоннаа версиа на цевках е добра, кер е нај-јефтин

.

Како направити кутију:

 1. Обележавамо зид. Проверите ниво нагиба. Избегавајте означавање када кутија омета отварање намештаја или врата;
 2. Ми скупљамо оквир. Металне профиле одрежите специјалним маказама.
 3. Ставили смо дио оквира на под, дио плочице и зид. Морамо почети с њима;
 4. Постављамо вертикалне делове оквира;
 5. Поставите горњи водич. Она ће комбиновати све елементе у један дизајн;
 6. Поставите помоћне водиче. Они су потребни за ситуације када је потребан приступ кутији. То је неопходно за одржавање цеви и њихово поправљање.
 7. Причвршћујемо ревизиони отвор.

Уверите се да је свакиметалних лимова није чврсто повезани и погодио са једне на другу страну.

Сваки скуп треба комбиновати вијака. Људи се зове семе. За то треба да се уради на металној усека. То ће зауставити клизање врх вијка. Они ће лако укључити компоненте кроз дизајн.

Ако не желите да потрошите новац на професионални онда направити кутију сами. Ово је велика ствар. Гледајући само основне вештине за резбарење, метала и интелигенције. Дакле, само напред!

Пут кутију за дренажних цеви

канала за канализационих цеви постављен у готово свим купатилима и купатила. Он треба да се сакрије ружне канализационих цеви. Стога, његова нужност не може сматрати. Пут је у праву.

Канализација рисерс може бити скривена на два начина:

 1. кутије са сухозидом;
 2. Кутије са пластичним профилом.

пластичне приступни панели јача у поређењу са гипс

Дриуалл кутија - Флексибилна опција буџет који ће вас служити деценијама. То је тренутно најпопуларнији да сакрије ружне цеви. Кутија са пластичним панелима такође поуздан. Међутим, његова инсталација траје дуже од инсталирања хиспокартонних дизајн.

Да би кутију за дренажу треба да урадите изглед и димензије вашег ВЦ или купатило. Даље, за израчунавање потребне материјале за кутију, правим избором материјала који ће омогућити своју кутију.Онда направимо маркуп локације контролних елемената. Причвршћујемо зидни профил, затим правимо оквир и причвршћујемо сухозидне или пластичне панеле. Последња фаза је да поставите отвор. Све, кутија из цеви је спремна.

Канализација канализационе цеви савршено се уклапа у свако купатило или купатило. Ово је декоративна потреба, тако да на тржишту можете бирати различите боје сухозида или пластике. Али запамтите, главна ствар је поузданост и квалитет материјала.

Оно што изгледа као кутија за цеви (видео)

Затварач се савршено уклапа у свако купатило или купатило. Можете одабрати кутију различитих боја, која ће вашој купки дати љепоту и хармонију. Инсталирање кутије не одузима много времена, стога немојте одлагати куповину свих материјала. Као резултат тога, добићете лепо купатило или купатило без ружних цеви. То се исплати.