Декорација плочице уз помоћ панела

керамичке плоче- потпуно нови, оригинални и еколошки чисти ентеријер. Свака плоча на плочици на поду, плафону или зиду у просторију додаје индивидуалну полет која ће бити само на вама. Такође, ова врста уметности вам омогућава да решите многе циљеве дизајна и идеје. Најчешће се користи не само за декорацију, већ и за визуелну промену просторије.

керамичке плочемогу визуелно повећати и смањити зидове и стропове. Када се креира, користи се посебна плочица која ће трајати дуже него обично. Ова врста уметности на поду се мало разликује од зидног панела. За њега се користе самоматеријали отпорни на хабање . Потребно је да изаберете ове цртеже на поду тако да се могу видети са висине људског раста. И што је најважније -површина пода треба да буде једнака , без брда или равница, иначе ће то бити немогуће. До данас, многи користе ову врсту уметности, јерплочица од керамичких плочицаје неопходна декорација ентеријера кухиње, ходника или чак ходника. Ништа мање популаран није био мозаик.

Побољшан ентеријер са панелима

Ова оригинална уметност данас је веома релевантна. Материјали зависе директно од локације. Направити нови живот стазе у ходнику или у врту могуће је помоћу плоче старих сломљених плочица. Украс стропа је одличанће изгледати као таваница.керамичке плочена празном бијелом зиду, гдје нема намјештаја или других дијелова интеријера, могу бити врхунац ваше собе и направити праву умјетност из једноставног зида. Ако имате базен, онда кораци до њега могу бити разнолики са тако занимљивим решењем. Ништа мање оригинално изгледат ће у купаоници комбинирајући обичне керамичке плочице једне боје и живописан велики мозаик. Пејзажи, градови, тропи, шармантна вода - сви ће додати атмосферу капљица романтике.

Како направити плоче од керамичких плочица властитим рукама?

Плоча мозаика својим рукама изгледа чудно и вредна је есенција пени.Алгоритам деловања панела огледала плоче:

1. Крхотине старог огледала и керамичких плочица потребно је резати на мале комаде конвенционалним резом стакла.

2. Површина, гдје ће бити такав мозаик, унапријед очистити, уклонити прашину и прљавштину.

3. На осушеној основи наносимо веома танак сопствени специјални лепак који се може купити у било којој грађевинској радњи, лепљење фрагмената огледала и делова керамичке плочице у облику потребног узорка. При томе постоје мале удаљености између њих, тако да је све било естетски угодно.

4. Можете додати и било које перле, цвијеће и све што вам се свиђа.

5. Поделимо сахрану и пажљиво је ставимо са лопатицом од гуме. Не брините, лако се испере водом. Форогледала су боље купити бело ћебе.

6. Помоћу тканине уклонимо вишак тканине, сачекајте да се осуши и обришите сувом крпом - све, панел је спреман.

керамичке плочелако ће ревитализовати вашу собу и изазвати ентузијазам међу осталима.