Стретцх стропови и њихова уградња

Дуго времена у прошлости, некада модерна облога на стропу, тапете и плочице такође се спуштају са Олимпуса. Умјесто њих долази апсолутно поуздано и издржљиво декоративно рјешење - затезни стропови. Не захтевају припрему површине премонтаже , а рад се изводи са минималним временом. Са разноврсним бојама и текстурама,растезљиви строповиомогућују вам да направите јединствен дизајн код куће или у уреду.

Рад на строповима се изводи у фазама.

1. Измерити просторије

За почетак се врши мерење у затвореном простору, боје, локација и број лампи, цртежи се праве.

2. Фик тхе багуетте

Даље на свим зидовима око периметра фиксни багет. То је профил од пластике или дуралуминија, који може издржати око 60 кг по квадратном метру. Користећи ласерски ниво, из најнижег угла, измерите 2-3 цм и означите друге углове. Локације ожичења су наведене да би се искључиле штете.

3. Загревајте собу

Топлотни топ - главна ствар у раду. Уз помоћ своје собе загријава се до 40 ступњева, платно је суспендирано на пинцета и загријава се. Под утицајем топлоте, будући плафон постаје еластичан и мекан, па се лако растеже и фиксира специјалним лопатицама.

4. Затворите плоче са лајсне

Мале пукотине и празнине формиране између зида и плафона прекривене су декоративном подлогом.

5. Стретцх стретцх стропови

Процес растезања плафона можеобављају само професионалци који имају искуства у овом послу и способни су да користе специјалну опрему. У супротном, купац може бити разочаран у обављеном послу.

Постоји много предности у односу на тензије. Савршено држе воду, која се онда може испустити кроз малу рупу. Они нису страшне температурне разлике, пукотине, имају антистатичку површину и не скупљају прашину, дају соби шал и стил.

Плафони могу бити затегнути и на почетку и на крају поправке. У процесу инсталације, који траје само неколико сати, нема много смећа и прашине.