Стретцх стропови: сатен платно

Говорећи о растезним строповима, није лако дати савјет, јер сваки од типова слика, али и реализован у оригиналном дизајнерском концепту, изгледа интересантно и индивидуално. На пример, веома импресивни црнирастегљиви плафонисјајне текстуре. Бежно матирано платно на глави је гаранција да ће соба бити савршено удобна и удобна. Па ипак, сваки пут направимо избор, преферирајући једно или друго решење засновано на специфичним материјалима.

Сада говоримо о платну сатенске напетости. То, наравно, заслужује пажњу, јер

- карактерише га јединствена текстура која визуелно подсећа на свилу или бисер;

- изводи се у широким ролнама (до 5 или чак 5,5 м ширине);

- савршено комбинују се са било којом другом структуром затезног платна, јер је њихова текстура на пола пута између рефлектујуће и мат боје њених варијанти.

Сатенски плафон изгледа лако и софистицирано. Његова блага плима је недостатак, и захваљујући томе, органски се уклапа у сваки унутрашњи стил, чинећи га деликатнијим, али и све актуелнијим. У исто вријеме, не јавља се осјећај подцртаног луксуза и шика, већ ствара дојам аристократске једноставности.

Говорећи о стилској универзалности такве фактуре, напомињемо да је најцјеловитије његово достојанство откривено у сљедећим стиловима:

- класична,

- еклектицизам,

- хи-тецх,

- романтични и неки други.

Палета бојаСатенска платна су обично мирна и пригушена. Међутим, одликује се одличном разноликошћу. Поред традиционалних белих и беж тонова, постоје и оригиналне пастелне нијансе, на пример:

- тендер-лилац,

- светло корал,

- светло-салата и други.

Још једна позитивна тачка је цена стропа сатенске напетости. Уз сву њихову визуелну привлачност, они су сасвим прихватљиви и, у сваком случају, нису скупљи од других. Да би били сигурни у ово, само идите на сајт компаније "Арцаде". Овде ћете наћи много готових дизајна затезних конструкција, које користе платно од сатенске текстуре. Сваки од "Аркадних" плафона компаније је јединствен у својој врсти и необично рафиниран. На његовимпротезним плафонима у Ст. Петерсбургу цене за израчунавањесу веома једноставне; и једнако једноставно како би били сигурни да је њихов трошак прилично опипљив за просјечну особу.

И на крају, да видимо шта је то. Површина сатена преко главе чини просторију пространијом и бујнијом, што је још једна несумњива предност таквих слика.