Стретцх стропови

Професионални висококвалитетни растезљиви стропови постају популарни и све више се користе као плафонски покривачи. Такав плафон се савршено уклапа у сваки ентеријер, чак и ако се ради о стану, пословном простору или продавници. Трошкови затезних плафона су јефтинији у поређењу са другим декоративним материјалима. Инсталација је довољно брза, на стропу се могу уградити разне врсте расвјете, а најоптималније су постале свјетиљке. У раду неће бити велике количине смећа. Инсталација ће се вршити у просторијама било које величине, облика. Декорација зидова може бити од дрвета, бетона, сухозида и других материјала. Производи хттп://саросплус.ру/натиазхние-потолки- луберци су издржљиви и непретенциозни у бризи о њима.

Типови затезних плафона

Стретцх стропови се могу инсталирати у једном нивоу и на два нивоа, у зависности од боје и броја коришћених елемената. Класичне варијанте укључују мат, лак и сатен стропове. Матирани плафони опонашају ефекат гипса, изведеног на професионалном нивоу. Ако требате повећати простор, онда морате користити површину лака. Сатен стропови су представљени у облику ефекта обојеног сухозида. Данас су веома популарне текстуре које опонашају баршун, штампу фотографија и кожу. Направите оригинални и ексклузивни дизајн са затезним површинама. Најбоље је направити плафон у два нивоа, тако да се простор визуелно шири, а функционалне зоне се додељују. Плафониприкривају било какве неједнакости и можете сакрити комуникације испод њих. Оне могу бити једноставне и криве.

Монтажа затезног плафона

Монтажни радови се састоје од неколико фаза. Прво, то је припрема собе, када у соби морате ослободити све за посао, очистити и борити се са крхким предметима, као и слике и друге елементе декорације. Обавезно уклоните животиње и биљке из куће. Да би бригада радила удобно, приступ зидовима је ослобођен по ободу. Намјештај мора бити гурнут са зида за један метар. Ако намјештај има велике димензије, немогуће га је помакнути, онда је покривен филмом. Читава процедура траје не више од сат времена, али ако је посао компликован, онда је коришћењем ласерског нивоа потребно дефинисати све тачке. Када се филм охлади, моћи ћете да инсталирате уређаје, тако да их унапред купите или верујте тиму за монтажу.