Робустан стакленик "Кремљ": 8 врста

"Кремљ" стакленик има чврсти оквир са пар лукова, а при избору чврстог и квалитетног стакленика, пажња се често привлачи моделима "стакленика Кремљ". Тржиште је представљено различитим произвођачима и врстама сорти. Али сви модели комбинују чврсти скелетни и поликарбонатни премаз.

Стакленик "Кремлин" од поликарбоната од произвођача

Снажан оквир и висококвалитетни поликарбонатни премаз чине стакленик "Кремљ" стабилном и поузданом зградом. Дизајн од произвођача има низ карактеристика: двоструки лукови, антикорозивни премази, поликарбонатни лимови за премазивање. Званична биљка је у Русији у граду Кимри.

Гаража је направљена са прорачуном дугорочне експлоатације

Оквир модела линије пластеника "Кремлин" је израђен од вишеслојне металне цеви. Дебљина зидова цијеви почиње од 1,2 мм.

Оквир је много јачи захваљујући двоструким луковима. То су двије цијеви које су сигурно спојене између конзола. Захваљујући томе стакленик може издржати знатна оптерећења.

Трајност стакленика осигурава антикорозивни премаз свих металних дијелова. За већу снагу од произвођача можете купити шипове за постављање стакленика у земљу. Али најбоље је да се предје темељ.

Посебне карактеристике стаклене баште:

 1. ојачани оквир;
 2. Лагана и монтажна брзина (довољно за 1 дан);
 3. Компактне димензије дозвољавају уградњу стаклене баште на било коју окућницу (402к300 цм);
 4. Дизајн се лако проветраваупотребом 2 врата и 2 преклопа;
 5. Велика мобилност олакшава ношење стакленика у путничком аутомобилу;
 6. Задовољство је имати широк спектар различитих модела.

Комплет стаклене баште садржи детаљно упутство. Након тога можете лако да направите дизајн. Главна ствар је да исправно причврстите поликарбонат одабиром жељене стране листа.

Предности стаклене баште "Кремљ"

Галванизирани лукови оквира имају повећану снагу. Они могу издржати значајна оптерећења. Његове предности су поликарбонатна превлака.

Галванизација поуздано штити оквир стакленика од корозије

Предности стакленика "Кремљ":

 1. Избор пластеника је прилично широк. У исто време, распон цена варира. Гријаће плоче су доступне на сваком излазу за врт и град. Цена је одређена квалитетом производа и произвођача.
 2. Стакленик се може саставити без додатне помоћи, само на свој начин. Потребно је неколико сати да се стакленик монтира слиједећи упуте.
 3. Сваки стакленик има јединствен изглед и величину.

Стакленик ће дуго трајати због трупа, који је прекривен заштитним премазом. Због тога се лук не квари под агресивним утицајем влаге и температурних флуктуација. У овом случају, оквир је много јачи на рачун двоструких лукова.

Пре куповине стакленика неопходно је трезвено проценити обим пројекта. Према томе, он неће ометати стакленик у сакупљеном облику.

Ћелијски поликарбонат, који служи као премаз, такође имаброј накнада. То је флексибилан, издржљив и издржљив материјал. Поуздано штити биљке од штетних ефеката ултраљубичастог зрачења и одржава микроклиму у стакленику.

Типови пластеника "Кремљ": Цинк, Лук, Монолитх и други

Стакленици "Кремљ" представљају широк спектар различитих модела. Свака верзија има своје особине. Али постоје неке сличности: једноставна инсталација, компактност, трајност, трајност.

Моделни опсег вам омогућава да одаберете стакленик са жељеним карактеристикама и оптималном ценом

 • Монолит;
 • "Кум";
 • "Бајка";
 • "Премиум";
 • "Стрелица";
 • "Стар";
 • "Суите";
 • Цинк.

Размотримо неке од предложених модела. Суите Кремља је основни модел. Она има ниску цену. У овом случају, дизајн је врло практичан. Изгледа као лучни стакленик.

"Кремлин цинк" је подскуп модела "Лук". Поцинчани оквир чини структуру отпорном на негативне ефекте околине и хемије. Тако ће стакленик трајати дуго, а оквир неће бити запуштен.

Модел "Монолитх" има повећану трајност. То се постиже захваљујући интегралним елементима који су заварени на постројењу. У овом случају, структура има унакрсну везу.

"Монолит Кремља" је одличан за регионе са хладном климом, јаким ветровима и обилним снежним падавинама.

Кремљ Богатир је најпопуларнији на рачун високе снаге. Стакленик може издржативелика оптерећења због малог размака између лукова (65 цм) и металних лукова попречног пресјека 20к30 цм. Такав стакленик може бити опремљен системом гријања. Постоје 2 модификације стакленика: "Лук" и "Цинк".

Нијансе за коришћење стаклене баште "Кремљ Суите"

Стакленик "Кремљ Суите" има велику снагу. Стакленик може издржати значајна природна напрезања (снијег, вјетар), што вам омогућава да дизајн користите зими. Карактеристика стакленика "Кремљ" је оквир од два повезана лука.

Типично, пластенки на този тип со намерени на бетонна основа или греда

.

Интервал између лукова оквира је 1 м. Прикључак цијеви се изводи помоћу естриха. Због велике количине делова и веза са инсталацијом морате направити неред.

Производња стакленика у Кремљу почела је 2009. године. И све ово време, никакав дизајн није био деформисан и није се сломио.

Продаја стакленика у растављеном облику. Ово олакшава транспорт стаклене баште. Могу се јавити проблеми са поликарбонатом, који се не може преклопити.

 • Дужина стакленика - од 4 м;
 • Ширина је унутар 2,5-3 м;
 • Висина стакленика зависи од ширине и износи 2.1-2.25 м;
 • Грађевинска површина - 12 м2;
 • Тежина стаклене баште је 107 кг (сваки блок је 30 кг).

Оквир је израђен од поцинкованог метала, који штити конструкцију од рђе. Поклопац је направљен од ћелијеполикарбонат. Таква површина ствара оптималне услове за раст биљака.

Карактеристике стакленика "Кремаљска бајка" са равним зидовима

Популарност пластеника "Бајка" са равним зидовима је у повећаној поузданости и трајности. Оквирни лукови попречног пресјека 20к20 израђени су од челика високе чврстоће. Заштитни премаз сличан је другим моделима. Висина стакленика је 1,95 м, а ширина 2,7 м. То је норма за стакленик.

Двоструки лукови модела међусобно су повезани вијцима у износу од 11 комада.

Изградња стакленика је врло једноставна. Стакленик се лако поставља на земљиште. Унутар дизајна само за рад, водите бригу о биљкама.

Главна предност пластеников "Бајка" је равне зидове

Функције стакленика:

 • Повећана снага;
 • Отпорност на неповољне временске услове;
 • Добра вентилација;
 • Погодност у дотјеривању.

Гаража са равним зидовима има погодан вентилациони систем. Постоје 4 варијанте вентилације стакленика: 2 врата и 2 врата. Правилна вентилација гарантује удобне услове за усеве.

Опис стакленика "Кремлин Премиум"

Конструкција армираног стакленика има довољну чврстоћу због заштите свих конструкцијских елемената и двоструких лукова. Специјални третман штити оквир од високе влажности или температурних промјена. Метал је обложен прашкастом бојом која пружа заштиту од корозије.

Хонеицомб "Премиум" произведува с ојачаните цросс-тиес

Посебност модела је КремљПремиум "је присутност 9 цросс-тиес-а (у стандардној верзији има само 5).

Већи број спојних елемената чини стакленику ригиднијом. То нам омогућава да монтирамо једноставну равну површину без темеља. У овом случају, инсталациона шема је прилично једноставна, чак може носити и особу далеко од градње.

Спецификације модела:

 1. Подне кошуљице се користе за спајање лукова;
 2. Размак између елемената оквира - 100 цм;
 3. Стакленик може издржати оптерећење падавинама у износу од 230 кг по 1 м2;
 4. Ако је потребно, стакленик може бити растављен;
 5. Развијени су два реда паралелних лукова за оквир;
 6. Дебљина оквирне цеви - 1,2 мм;
 7. Гарантована трајност - 15 година;
 8. Крајеви су направљени од монолитног метала;
 9. Ширина стакленика је 2 м;

10. Висина изградње - 2,1 м;

11. Пакет садржи 2 врата са бочних делова;

12. Целуларни поликарбонат се користи за покривање стакленика.

Приликом куповине стакленика у комплету вртлар добија монолитне лукове у износу од 3 комада, 2 врата и отвора, завршне комаде, 4 базе, 28 спојних елемената, поклопац. Можете купити додатне лукове и повећати дужину стакленика. Треба напоменути да поликарбонат има и своје предности, што стакленик чини још издржљивијим и поузданијим.

Рецензије о различитим моделима пластеника "Кремљ"

Рецензије о стакленицима су веома разнолике. Већина њих није негативна. Гурмани су задовољни лаким транспортом, брзим исимпле ассембли. Многи примећују снагу и трајност стаклене баште.

Конструкциа на стакленици е можно да се користи все лето

.

Отзиви о модельној линии пластеников "Кремлин" се отнасат до:

  \ т
 1. Висока чврстоћа и трајност;
 2. Могућности за коришћење у хладним и ветровитим климатским условима;
 3. Трајност стакленика;
 4. Могућности за гајење и опремање гријања током цијеле године;
 5. Једноставност у чувању кревета;
 6. Једноставна монтажа пластеника.
Многи људи себе називају системом вентилације у стакленику, наиме два отвора, који су на крајевима. Они који су купили стакленик у луку, хвале сам дизајн. Преципитација се не одлаже на премазу, што смањује ризик од деформације поликарбоната.

Нема потребе за склапањем дизајна зими. Можете повезати грејање и узгајати поврће током целе године. Зато се "Кремљ" стакленици често користе у индустрији.

Али неки власници модела такођер биљеже недостатке стакленика. Њима је, на првом месту, висока цена стакленика. Често је то једини недостатак. Такође имајте у виду лош квалитет заштитног премаза метала, потребу за додатним заптивањем. Али то зависи од произвођача. Али поликарбонатни стакленици произведени у ЗИЛ постројењу додатно се тестирају на чврстоћу.

"Кремлин" стакленик (видео)

"Кремљ" стакленици су стекли популарност на тржишту захваљујући јединственом оквиру који повећава снагу дизајна. Истовремено произвођачРаспон модела је прилично велик. Творница ЗИЛ и компанија Нови облици су се најбоље показали. Они су лидери продаје. У исто вријеме у стакленику прилично широк распон. Искре се класификују у величинама и облицима.

Примери стакленика "Кремљ" (фото))