Припрема и склониште за руже

припрема ружаза прехладе - ово је посебан тренутак који вам омогућава да цвеће држите у одличном стању током целе године. Њихова домовина је садашњи Ирак, смештен у топлим климатским зонама, и зато су цвеће навикле на субтропске крајеве. Рад на покривању ружа је подељен у зависности од климатских услова различитих подручја. Исто важи и за период склоништа.

Обратите пажњу!На крају лета, ђубриво са додатком азота мора се уклонити из ђубрива. Јер захваљујући њима, биљке почињу да расту веома активно и развијају се, а када је мраз, онда цветови немају времена да попуне своју вегетацију. У овом тренутку им је потребнофосфорно-калијум додатак.Они обезбеђују одлично сазревање изданака и свеукупно побољшање очвршћавања целог тела. Не заборавите на превентивни третман, јер руже које су ослабљене штеточинама можда неће носити хладноћу. Није неопходно дозволити њихово дуготрајно цветање, што доводи до слабљења цвијећа. Управо из тог разлога у јесен се мало поцепати пупољци или их мало приломити у подножје. Ако цветови дају велике гране црвенкасте нијансе, потребно их је хранитисуперфосфатом.После овог догађаја, избојци ће постати зелени, и вреди почетиприпремање ружаза зиму. У подручјима гдје је зима кратка, а мраз не досеже 25 ступњева Целзија. Многе групе цвећа сакривене су методом вешања грмља. Да бисте то урадили, не би требало да гребете земљу од корена. Морате је одвести из врта и сипати у средину грма.

Када би требало покрити цвијеће?

Склониште за ружетреба почети да се кува у јесен. Управо се у том тренутку њихов раст успорава и цвијеће почиње да се припрема за прехладе. Прије свега, потребно је уклонити цвијеће из грмља, лоше и врло слабе лишће, гране. Током мера на њиховом склоништу, неопходно је да цвеће уопште нема лишће, јер оне представљају извор свих болести. И даље се могу третирати посебним средствима против гљивица.

Материјали за склониште могу бити:осушени листови, земља, дрво и песак.Сијено, слама или стајњак не могу се користити у ту сврху. Под њима ће цвијеће постати труло и сироче. Постоји неколико методасклоништа за руже , али најпопуларнија је ваздушна суха. За боје мале висине то је како слиједи. У случају малог броја жбуња, на сваку од њих треба ставити кутију и на њу излити слој лишћа. Одозго је потребно ставити полиетилен, притиснут камењем на земљу. Руже треба резати тако да се не сударају са кутијом. Затим можете ставити метвицу, то ће бити ко ће бити глодавци. У случају великог броја ружа - оне су прекривене смрековим гранама, а са врха се стављају рубероид, који је такође прекривен полиетиленом. Рубови причвршћују опеку на тло, а све то само у сухом времену.

Снимци су повезани и постављени на слој крила, а база правилно трља земљу. Затим пуцају покривају лишће и покривају се полиетиленом. Танки изданци су у облику прстена. Да би подУ време ветра и хладноће нису их расплели везали за мртве бичеве у земљи. У случају дебелих бичева - избојци требају бити савијени неколико дана за редом. И такође везати бичевима. Под бичевима на тлу лежао је слој рубероида, након реверја, а онда је речено све исто као горе. посебно пажљивосклониште за ружетреба направити за цвијеће које је засађено у љето. Они су склонији болестима и смрти. Стога се материјали не могу сачувати.