Позадине Вицториа Стенова (22 фотографије): колекције у ентеријеру, бамбус и модели за сликање, критике на позадини Вицториа Стенова

Традиционално, различите врсте тапета се користе за украшавање зидова куће, који не само да украшавају просторију, већ и скривају неједнакости и друге недостатке површина. У грађевинској радњи, чак и врло хировити купац ће пронаћи одговарајућу опцију због разноликости асортимана. Да бисте пронашли најбоље позадине, морате се фокусирати на њихов дизајн, текстуру и, наравно, на цијену. А стереотип о томе да је страна производња боља домаћа, лако је распршити се када купац упозна са производима руске марке Вицториа Стенова.


Зашто Викторија Стенова?

Седиште руског бренда Викторија Стенова налази се у нашој северној престоници. Предузеће ради са производним погонима не само на територији своје земље, већ и ван њених граница. Тако, користећи иновативну опрему и идеје водећих руских дизајнера, компанија производи висококвалитетне тапете и јединствене графике.

.

Важно је да бренд ради са познатим светским студијем, који вам омогућава да добијете необичне и модерне производе, који су отелотворени кроз напоран рад тима

.


Потребно је купити тапете овог популарног бренда јер су у стању да сакрију неједнакости и друге дефекте на зиду. Јер, понекад власници куће нису у позицији да коригују неједнакост и значајан рељеф површине, а тапете га могу поправити.

Поред тога, производи компаније Викторија Стенова су издржљиви и лаки за негу. Представљен је иу различитим ценовним распониматако да свако може украсити унутрашњост куће и додати му грожђице.

Све колекције брендова су ауторска права, што гарантује њихову ексклузивност и јединственост. Осим тога, сви производи су направљени само од квалитетних и сигурних сировина, што благотворно утиче на његов квалитет.


Посебну пажњу треба посветити амблему знака, јер има необичан филозофски садржај. Логотип компаније састоји се од комбинације пет елемената: воде, ватре, дрвета, земље и метала. Вода идентификује дизајн производа, ватра симболизује квалитет, дрво значи употребу прецизне опреме, земљиште означава велики бренд, а метал - разноврсности ценовног сегмента. Ови елементи имају за циљ да одражавају значај производа за сваког купца.

Због транспарентности цена у симбиози са квалитетом робе, производи компаније Викторија Стенова заузимају водећу позицију не само на руском тржишту, већ и широм света.

карактеризација збирки

Викторија Стенова производи неколико колекција, од којих свака има своје особине. Готово сви производи марке су тапете на флизелин основи.

Главне карактеристике опсега компаније су:

  • Густа структура.
  • Разноврсна решења у боји, која су представљена у пастелним и живим бојама.
  • Способност сакривања неправилности зидних површина.
  • Посједовање сваког узорка појединачног цртежа или узорка. Преко креацијеСвака колекција има тим професионалаца.


  • Користити у производњи производа само висококвалитетне сировине.
  • Способност коришћења тапета у свакој соби, било да се ради о кухињи или дечијој соби.
  • Трајност, која се постиже кроз еластичност и трајност производа.

Ако упоредите колекције Викторије Стенове са тапетама других произвођача, онда се може приметити да оне истичу квалитет и дизајн који се памте. Такве позадине идеално ће изгледати апсолутно у сваком интеријеру.

Бамбусове тапете овог познатог бренда имају висок праг отпорности на светлост. Неће горјети и неће избледети чак ни са сталном сунчевом активношћу. Такође су веома отпорни на различита механичка оштећења.


Тапете се могу обрисати влажном спужвом помоћу специјалних детерџената, без страха да ће се ослободити или набрекнути.

Можете их залијепити на било коју површину, без обзира да ли је претходно очишћена или потпуно неприпремљена.

Све врсте тапета марке могу се подијелити у четири главне групе: Романтична, Модерна, Класична, Дизајн. Свака група представља специфичну колекцију, која је дизајнирана да створи одређену атмосферу у кући. Међу њима можете пронаћи богате обрасце, меке мотиве, мирне или свијетле боје, а понекад и необичне слике.
Политика одређивања цијена

Компанија која се бави продајом робе највишег квалитета, излаже цене, на основу трошкова сировина и утрошених снага на њиховимпроизводња. Добре позадине су заиста скупе, тако да компанија производи неколико колекција у различитим ценовним распонима.

Трошкови сировина који се користе у производњи су високи, будући да имају високе оперативне карактеристике. То вам омогућује да добијете на излазу издржљивих и трајних производа, што није страшно вријеме.

Много зависи од дизајна тапета. Ако имају једноставне боје које се не разликују, онда ће њихова цијена бити много нижа него у шареним узорцима. То је због чињенице да специјалисти раде на изради сложених планова дизајна.


Дакле, можемо закључити да цена производа ни на који начин не утиче на квалитет. Ниска цена само указује да дизајнерска решења нису била укључена у креирање колекције. Али скупоцене тапете су мерило стила и луксуза.

Говорећи о мјестима гдје Вицториа Стенова набавља производе, са сигурношћу се може рећи да је можете купити у било којој трговини специјализираној за продају облога или грађевинског материјала. Такође се може наћи на интернет порталу или у званичном салону произвођача, где можете погледати каталоге и наручити.


На форумима о градитељским темама можете наћи много повратних информација о производима Викторије Стенове. Већина људи је позитивна у вези са брендовима тапета, с обзиром да они хармонично комбинују приступачност цена и величанствен изглед. Поред тога, купци примећују висококвалитетне тапете које се не мењајуоригинална слика чак иу сталном контакту са водом и сунчевом светлошћу. Због тога многи људи лепе тапете не само у дневној соби, спаваћој соби или ходнику, већ иу кухињи иу купатилу. Њима је драго што се производи могу користити за фарбање.

Скоро сви власници су нагласили да компанија нуди широку палету производа. Тако сваки купац може да изабере савршену опцију која ће нагласити лепоту одређене просторије.


Погледајте какве су тапете од Викторије Стенове, погледајте следећи видео детаљније.