Позадине Миласса: бамбус позадине у ентеријеру стила "поткровље", критике

Тржиште завршних материјала представља широк спектар зидних облога. Међу њима су бамбусови папири руске производње Миласса. О томе какве ће им предности бити прилагођене интеријерима, говориће се у овом чланку.


О произвођачу

Марка Миласса е издадена от ДОО "Лимеин", основана 2008 г. Овај бренд припада просјечном цјеновном распону производа ове компаније. Сада фирма "Лимин" ствара најсавременије тапете у нашој земљи. Сва производња се одвија под надзором шведских мајстора који постављају концепт колекција, развијају дизајн производа. Фабрика користи савремену опрему, рад висококвалификованих стручњака, захваљујући чему је квалитет производње на највишем нивоу.


Карактеристике

Позадине Миласса имају бројне предности.

Ово је еколошки производ који је потпуно безбедан за здравље људи, укључујући и малу децу.

Широк спектар боја испуњава све трендове у свету моде. Свака колекција садржи много нијанси које можете изабрати по свом укусу.

Поред тога, Миласса тапете имају другачије стилско решење. Моћи ћете одабрати зидне облоге, како за класичне интеријете, тако и за модерна рјешења.

Цена производа овог бренда је у распону до 3500 рубаља по роли, што га чини прилично приступачним, у поређењу са европским партнерима.


Карактеристике и материјали

Позадине Миласса припадајуфлизелиновим типе. То јест, њихова основа је неткани материјал који се назива флизелин. По својој природи, то је влакно од целулозе, прешано у фину материју уз употребу полиестера и специфичних адитива.

Флизелин има много позитивних својстава:

 • Омогућава премазу да "дише", а не "закључава" ваздух унутар просторије.
 • Лоше упија влагу. Он није страшна промјена влажности.
 • Има већу чврстоћу, мање склон абразији, за разлику од папира.
 • Не спали.
 • Може се бојати бојама на различитим подлогама, осим воде.
 • Он практично не мрмља, лако обнавља свој облик.
 • Не скупља се.
 • Одлична контаминација контраста.


Као боја за тапете Миласса користе се водене боје.

Сви материјали подлежу строгој контроли поштовања свих утврђених стандарда квалитета и заштите животне средине пре него што се укључе у производњу.

Позадине Миласса су класификоване као опране. Могу се третирати са штедљивим хемијским растворима, чистећи површину од разних загађивача.

Размер на обои на тапете 10к1,06 м.


Како изабрати?

Приликом одабира позадине за Милассу, треба узети у обзир неке аспекте.

 • За коју собу бирате? Међу производима овог бренда моћи ћете да одаберете покривање за сваку собу, укључујући и децу. Дакле, за кухињу је боље купити тапете без трагова, које неће бити видљиве мрље масти, које се лако могу појавити у овој просторији. Можете изабрати тапете из дневне собезанимљив украс, пошто ће вам величина зидова омогућити да у потпуности покажете лепоту слике.

За спаваћу собу је боље одабрати неутралну боју која ће промовирати опуштање и опуштање.


 • Унутрашњи стил. Позадина треба да одговара стилу собе. Тако ће у класичним интеријерима бити одговарајући Дамаск шаре, строге линије, у неким интеријерима ће бити прикладна позлата и посребрење. У савременим стиловима, најбољи геометријски облици, светло цвеће, или одсуство било каквог украса уопште.
 • Гама боја. Позадине морају одговарати нијансама које се користе у ентеријеру. Покривање зидова може бити или у једном тону с намјештајем, што чини једну цјелину с њом, или контрастом, постајући само позадина. У другом случају, биће исправно користити правила колористичке комбинације боја како не би дошло до неуредне унутрашњости.


 • Да бисте се ослонили на свој укус и изабрали зидну облогу која ће задовољити вас и чланове ваше породице, унутрашњост собе ће вам бити по вољи и пожељет ћете бити тамо.


Колекција

\ т

Сви производи Миласса су подељени у 10 збирки.

 • Цлассиц. Строга, елеганција и елеганција постављени су у сваком узорку. Ова серија је посебно дизајнирана за класичне интеријере, али ће бити примјерена у неким модерним рјешењима. Светле нијансе, као што су бјелокост, беж, обојено млијеко, које се користи у овој серији, додаће лакоћу унутрашњости, додају удобност ипацификација.
 • Сван. Лакоћа и лакоћа ове колекције инспирисана је ером освајања нашег балета у Паризу. Овде се комбинују оријентални мотиви са европским орнаментима, чинећи дизајн јединственим и елегантним.


 • Принцеза. Ова серија је специјално дизајнирана за пројектовање соба у стилу Провансе. Овдје превладавају цвјетни мотиви, а комбинација нијанси јединствена. Нежне прелазе из ружичасте у белу, уз употребу других пастелних боја, помоћи ће вам да се уроните у средњовековну паришку еру.
 • Јоли. Ово је једна од посљедњих колекција из 2016. године. Ево коришћења боја у цветном орнаменту, који симболизује вртове Европе у рано пролеће. Али у овој колекцији постоје и једнобојни цртежи који ће испунити ваш ентеријер елеганцијом и савршеним стилом.


 • Тренд. Уз узорке из ове колекције, можете отићи на путовање широм Европе, без напуштања дома. Постоји избор јахања гондола у Венецији, шетња кроз Москву или вожња аутомобилом кроз небодере у Нев Иорку.
 • Цасуал. Ово је избор за сваки дан. Нема живих боја, незамисливих украса. Ова колекција је једноставна и концизна.


 • Лофт. Технолошки стил који захтева исте украсе. Колекција је дизајнирана са стилским решењем под истим именом и симулира површину разних модерних материјала. Овде ћете наћи низ дрва, цигле и хладног метала. Али не само у поткровљу, ови узорци ће бити релевантни, у стилу попут хигх-тецх, они ће такође бити пронађени.мјесто
 • Гем. Ово је још једна колекција класичног стила. Сјај и оптички ефекат који опонашају драго камење су основа за ову серију. Прилично је елегантан и истовремено га узнемирава.


 • Флос. Окружени смо милионима биљака, чију љепоту не видимо увијек. Дизајнери ове компаније покушали су да на своја платна стављају све даровите цвеће: мекоћу, топлину, наклоност.
 • Близанци. Ова колекција је дизајнирана специјално за третман дечјих соба. Овде ћете наћи зидне облоге за децу свих узраста.

Од рођења одговарају тапет пастелним тоновима, за стару децу - тематске слике.
Отзиви за валлпапер Миласса ин мост поситиве. Купци кажу о добром дизајну, еколошки прихватљивости, великом избору боја, способности проналажења пратиоца за свачији укус.

Једини минус овог производа је његова цијена, за многе је превисока.

Које су тапете из Миласе, погледајте следећи видео.