О 3Д Стретцх строповима

Ако желите да донесете нешто посебно у свој стан и спремни сте да на њега потрошите пристојну количину новца, онда вам требају 3д плафони. То је модерна реч у области ентеријера. Овај третман изненадит ће ваше пријатеље и рођаке, а ви ћете се осјећати као власник елегантних апартмана.

Ово је волуметријски дизајн са 3Д сликом. У ту сврху користе се материјали различите текстуре и боје. Дизајнерска решења су неограничена. Занимљиви стропни плафони 3д постављају власнике својих станова, који желе да освеже ентеријер, чине га супер-модерним и елегантним. Огромне слике изнад главе стварају илузију искривљеног простора. Ефекат је увек диван.

Захтеви за собе са таваницама у 3Д

Јединствени 3Д плафони најчешће се користе у просторијама са високим зидовима. Али то не значи да се такви производи неће уклопити у висину од 2,5 м од пода. Све зависи од дизајна, а то ће помоћи специјалисту. Ако промените дубину и облик детаља цртежа, можете добити ефекат високих плафона.

Предности 3Д затезних слика

Јединствени плафон са 3д-фотографијом у стану мијења перцепцију просторије, чини унутрашњост шик, елегантан и индивидуалан. Она савршено прикрива неједнакости и недостатке. У таквом стропу је лако сакрити електричне жице и цијеви. Квалитативни растегљиви плафони са 3Д ефектом, фотографије на којима можете погледати локацију, имају високу чврстоћу, трајност, лакоћу бриге.

Изгледа добро 3дплафон у купатилу (феатуринг воде дубоко морску рибу и слично). То може изгледати као плафона у 3Д купатило

Које су Стретцх Цеилинг 3Д

Постоји неколико начина да се осећај тродимензионалне слике

  • штампање 3Д
  • доубле заптивање између платна постављеним осветљење (омогућава бољу 3Д-ефекат)

Пре инсталације сте разговарали са дизајнером све детаље будућег процеса. Развијен пројекат користећи рачунар 3Д графику, јер је стан 2Д слика не одражавају пуне могућности и не показује сву лепоту дизајна.

плафон у дневној соби би требало да изгледа импресивно и спектакуларно, кухиња и купатило - готово дете - забаван и светао. Стога, инсталација истезања платнима важно да пажљиво размотре своје врсте и методе осветљења.

У малим просторијама са ниским плафонима и неравном боље да инсталације глосси ПВЦ фолија са којима не можете само праве лепу унутрашњост, али и визуелно повећавају висину просторије. Са расветом надлежни да га поправи. Облик тканина може бити у облику куполе која ствара тродимензионални ефекат и направи собу изнад. Понекад дневни боравак повезан са кухињом, боље је користити лук дизајн који визуелно дели собу.

у 3Д плафона, који су направиле руке, донео задовољство, главна ствар да се уради - да теже за хармонијом. Обратите пажњу на стилостатак ентеријера, димензије просторије.

Приликом одабира материјала важно је не претјеривати са сјајем. Комбајн одражава мат филм.

Многи људи користе облаке, слике природе, обрасце, украсе, геометријске цртеже. Не би требало да радите 3Д цртање по целој површини плафона. Елегантна слика је негде у углу. На пример, лепи лептир са падом сенке или цветом са капљицама росе.

Један од најпопуларнијих дизајнерских комада у унутрашњем уређењу уз помоћ напетости 3д стропа је лук. Да би се то постигло, између зида и површине платна се омета осјећај абразије. Изгледа свеже, модерно и оригинално.

Монтажа 3д стропа

Како затегнути 3д плафон? Прво, креира се стандардно платно са детаљима будућег скупног снимка. Затим, на некој удаљености од профила, спољни плафон је фиксиран на друге детаље слике.

Често са таквим дизајном користи се позадинско осветљење. На пример, ЛЕД трака се поставља дуж периметра између првог и другог платна.

Једна од пристојних варијанти декор је платно са обрасцем 3д на неколико нивоа. Први ред је опремљен филмом са 3Д сликом, а други је једноставан, постављен је мат, сјајни или сатенски филм од ПВЦ-а.

Ако желите да инсталирате плафон сопственим рукама (ако изненада нисте добили цену изабране компаније), погледајте фазе напетости филма: