Ми бирамо врата каталога Владимирске фабрике

Упркос чињеници да је Владимирска фабрика још увијек прилично млад представник на свом подручју, већ је заслужила поштовање међу купцима, а његови производи су у великој потражњи. Сва активност компаније усмјерена је на креирање и имплементацију унутрашњих и вањских конструкција врата. Мото фабрике је: "Иновативна рјешења, висококвалитетни материјали су кључ успјеха међу купцима."

садржај

 • Тајне успеха у карактеристикама производње
 • Зашто одабрати врата Владимира?
 • Изаберите врата од фабрике Владимир!
  • фурнирана врата
  • лучни решења
  • Метална улазна врата
 • Поклопац горњих врата

Тајне успеха у карактеристикама производње

Производни погони раде на производњи летвица и производа од фурнира. Све фазе производње строго су контролисане од стране искусних стручњака, што осигурава издавање само поузданих и квалитетних конструкција врата. С обзиром на повећану потражњу за фабричким производима, одлучено је да се створи сопствена дрвна индустрија. Сваке године рад доноси фирмимного позитивних повратних информацијаод купаца.

Зашто одабрати врата Владимира?

постоје некетехничке и квалитативне карактеристике , због којих су производи изузетно популарни:

 • сви представљени производи одговарају захтевима сваког клијента;
 • У производњи се користи само цертифицирана европска опрема;
 • свеДрвени елементи врата су темељито осушени, обрађени, јер се сви ови процеси изводе и контролирају од стране компаније.

Изаберите врата од фабрике Владимир!

Каталог фабрике Владимир је заиста богат, увијек вам омогућава да одаберете модел за дом или уред.

фурнирана врата

Ова варијанта Владимирске производње је најтраженија. Одабиром и инсталирањем једног од приказаних модела, можете бити сигурни у висок квалитет, поузданост и оригиналност. Ова врата имају одличну звучну изолацију. Током производње, користе се иновативна решења за спречавање труљења, деформације, истезања дрвених елемената. Захваљујући специјалном премазу, било је могуће не само смањити цијену производа, већ и олакшати.

Све конструкције фурнираних врата фабрике Владимирпредстављене су у три збирке:

 • "Класик" . Одабиром једног од модела у овој колекцији добићете врата која ће увијек бити у моди. Строги облици, мирни дизајн увек ће се уклопити у сваки ентеријер. Одабиром из ове колекције канцеларијског производа, можете добити модерно решење пословног стила. Богата палета нијанси природног дрвета, пружиће могућност стварања луксузног стила. Квалитет ових врата на висини;
 • "Модерно" . Ова серија се разликује од своје нестандардне. Можете одабрати врата са украсним уметцима, грандиозне линије. Сви детаљи таквих врата су детаљно осмишљени, тако да никада нематенеће бити осећања опсесије;
 • љубитељи нестандардних решења, модерна стилска решења треба да погледају у каталогу на вратимаЦити, Токио, Рондо . Ови модели садрже стаклене уметке, који поред тога стварају илузију савршенства, луксуза. За љубитеље нестандардних решења станеће врата са комбинацијом неколико боја. Обратите пажњу на дует црно-белих, црних и црвених;
 • "Лилиа" . Ова платна су представљена у радозналим, закривљеним линијама које стварају оригинални цртеж. Ако желите да додате светлост у просторију, онда ова нестандардна колена могу бити мат стакла;
 • серијаВерсаиллесможе вас одвести у богату, луксузну атмосферу краљевског периода. Након постављања оваквих дизајна, можете се осетити у правом замку;
 • Цонсулје серија дизајнирана посебно за пословни простор. Омогућава вам да не само створите атмосферу пословног угођаја, већ и потпуно изолујете продор буке, звука унутар просторије.

лучни решења

Ако не требате инсталирати врата, али желите додати полет, можете видјети каталог унутрашњих лукова. Сви представљени модели израђени су у разним бојама, имају интересантан облик. Да би се производу пружила елеганција, сваки модел има богат дизајн, урезане уметке.

Метална улазна врата

Ова група конструкција је направљена од челика, који се одликује високом чврстоћом и звучном изолацијом. Можете бити сигурни у њихову трајност и сигурност. Одлични супогодан за канцеларијски и стамбени простор. Све облоге имају додатну заштиту од лома, браве и арматуре у њима испуњавају захтеве ГОСТ-а.

Покривање врата

Владимирска производња иманеколико опција покривања . Полипропилен вам омогућава да максимално затворите површину и поновите рељеф природног дрвета. Овај премаз је у највећој могућој мјери отпоран на механичке утјецаје, није склон абразији, гребању. Овај премаз је еколошки прихватљив, тако да се може користити у становима са малом дјецом. Полипропиленски премаз је заштићен од паљења и бледења.

Ако је потребно уградити врата са сјајним платном, тада фабрика користи иновативну технологију, која гарантује одличну постељину за сваки производ. Врата "економске класе"прекривена су ПВЦ фолијом . Упркос овој покривености, врата су сигурно заштићена од механичких оштећења.

Приликом избора врата за ваше просторије, треба обратити пажњу на производе Владимирске фабрике. Сигурно ћете добити поуздан, квалитетан производ, док ће цијена за њега бити доступна свима.