Метална врата Торек (Торек): дизајниране челичне конструкције, мишљења купаца

Свако ко купује улазна врата свога стана не само да штити себе и свој дом, већ и ствара топлину и утеху у њој. Да би се све то постигло истовремено могуће је бирати за себе метална врата Торек, поузданост којих је потврђено временом. Производња ових врата почела је 1989. године, а сада се њихова популарност стално повећава.

карактеристике производа

Тренутно је производња конструкција израђена од висококвалитетног челика уз употребу иновативних патентираних технологија производње. Постоје бројни разлози зашто милиони људи бирају Торек производе:

 • Квалитет конструкција постигнут кроз употребу прецизне јапанске и италијанске опреме;
 • Расположива цијена производа;
 • широк асортиман производа;
 • Висока херметизација врата, постигнута употребом висококвалитетног челика и специјалних ребара за укрућивање;
 • Добар степен топлотне и звучне изолације.

израда врата

Због употребе најновијих технологија и опреме, врата се могу производити не само у стандардним величинама, већ и са појединачним параметрима. Примјери геометријске прецизности конструкције врата постижу се аутоматским ваљцима. А употреба као материјал-основа интегралних листова висококвалитетног челика омогућава добијање производа високе чврстоће.

Шавови се обрађују на високопрецизној јапанској машини која производ чини уместо зглобоваиспада глатка и не захтева додатно чишћење. А ласерско резање вам омогућава да на врата додате посебност и леп естетски изглед.

Свака врата се третирају специјалним анти-вандал прахом. Пружа не само повећану сигурност и тврђаву на цијелој површини производа, већ и чини производ атрактивним извана.

конструкција врата

Крило за врата је направљено од чврстих плоча висококвалитетног хладно ваљаног челика. Најмања могућа дебљина челичног лима је 1,5 мм. Унутарња врата су у равнини с полиуретанском пјеном. Захваљујући посебној технологији, у процесу пуњења врата изнутра нема празнине. То омогућава не само да се максимизира квалитет чврстоће производа, већ доприноси стабилности до значајних редукција температуре.

На ободу врата и оквира нужно су осигурани посебни заптивачи, који осигуравају поузданост врата и одсуство пукотина. То доприноси не само огради станова од непријатних промаја, већ и изолује кућу од прашине, страних мириса и звукова.

Значајна предност ових структура врата је да се опреми системом браве БЛОЦКИДО. Уређаји се односе на високе класе поузданости. Поред тога, не заглављују се на значајним температурним разликама, укључујући и током пожара.

Декоративна декорација

Несумњиво, изглед врата игра значајну улогу у избору дизајна, јер је способан створити расположење и чак одржаватиморални дух мајстора и уверити их. Захваљујући висококвалитетној опреми и врхунским стручњацима, метална врата повећане чврстоће компаније Торек имају изглед који задовољава готово све захтјеве.

Декоративно-завршни радови могу се изводити на следећи начин:

 • Наношење МДФ плоча декоративног типа, омогућава вам креирање разних боја и текстура;
 • Наношење ПВЦ фолије ствара не само оригинални изглед, већ и ефикасно штити површину од механичких оштећења;
 • Анти вандал премаз са прашкастим премазом.

Такође, поред чврстих металних конструкција, предузеће производи и улазна врата са стакленим плочицама.

типови врата

Твртка Торек производи системе врата који су прикладни за било који интеријер и захтјеве купаца. Истовремено, производња постројења, због свог широког асортимана, погодна је за клијента са свим нивоима прихода.

Тако се врата предузећа могу поделити на неколико типова:

 • економска класа;
 • Модели врата средњег типа;
 • Дизајн елитне класе.

Изградња економског типа укључује врата из серије "Делта" и "Алпха". Израђени су од металног метала дебљине не мање од 1,5 мм. Комплетан комплет садржи сет стандардних окова: затварач врата са увећаним углом гледања од 200 степени, браву, уметак за затварање "ноћног чувара".

Модел Делта.

За просекЦјеновни сегмент укључује прикупљање улазних сустава "Патриот" и "Омега". За производњу врата серије "Патриот" користи се челик дебљине не мање од 1,8 мм. Врата већ имају клизну браву која пружа ефикасну заштиту од гребања. Такође, врата су опремљена противпожарном заштитом. Линија "Омега" поседује асортиман бравара турске производње у свом арсеналу као и изузетну италијанску опрему.

Омега-10.

Врата елитне класе Торек испуњавају све европске стандарде квалитета. За већину врата из владара овог типа постоји могућност транскодирања улазне браве. Изглед врата се одликује чврстином и строгошћу у комбинацији са суптилним луксузом.

Метална врата произвођача Торек свих линија имају позитивне повратне информације. Најпопуларнији, из широког спектра модела као што су:

 • Супер Омега - 10;
 • Супер Омега;
 • "Ултиматум";
 • "Ултра";
 • Супер Делта;
 • "Професор".
Супер Омега - 10

Врата ове серије, упркос свом буџету, опремљена су петослојном изолацијом, што у великој мјери доприноси очувању топлоте и заштити од страних звукова. Браве су високог степена поузданости. Оригиналан и истовремено свестран изглед ће се уклопити у сваку ситуацију.

Јединствена карактеристика модела је начин унутрашњег пуњења врата. За њих се користи армиранобетонски бетон. Састав пунила је укљученарматуре, пјенасти бетон и пјенасти полиуретан. Приликом улијевања у производ, смјеса се прво шири, заузимајући сав слободан простор, а затим се стврдњава, дајући густи чврсти слој који штити од хладноће и упија буку.

Укупна тежина врата је скоро 115 кг. Међутим, упркос томе, његов дизајн омогућава лако отварање и затварање.

Супер омега

Врата серије "Супер Омега" опремљена су ојачаним шипкама, што увелике побољшава карактеристике против пробоја. Поред тога, обезбеђење је опремљено са 2 механизма за закључавање премиум класе који обезбеђују ефикасну заштиту од лома.

Изглед врата овог владара је веома разноврстан због широке палете декоративних панела и цртежа.

ултиматум

Дизајн ове линије повољно се разликује по свом елегантном изгледу. Модел се може изабрати из широког спектра цртежа, схема боја и украса. Производ је савршено прилагођен функцијама предњих врата, јер је опремљен системом високих перформанси 4 класе сигурносних брава.

Декорација производа не само да у великој мери краси врата, већ доприноси и додатној заштити материјала од температурних варијација. Такође, значајна предност модела "Ултиматум" линије је висока класа ударне чврстоће и заштите од других типова деформација.

Ултра

Ултра линија је одлично решење за контрастне ентеријере. Изглед може бити иу класичним тоновима, и садржати смео и изванреданрешење Поред тога, ови модели могу бити израђени од метала са штанцаним орнаментом, који ће додати елеганцију.

Међутим, са свим урођеног лепоти модела је ефикасна одбрана против нацрта, буке и мириса. У врућој сезони задржат ће угодну микроклиму стана. Зима ће вас сигурно заштитити од хладноће. Поред тога, када се користи улицу у хладној сезони може бити сигуран да систем није промерзне замак и да ће исправно радити.

Супер делта
је позициониран

Ова линија као практичан дизајн, у којима је квалитет је много већа разуман трошак. Врата овог типа мора да се уклопи у било коју рупу, јер они имају доста широк спектар величина и мора складно допуњују се унутрашњост.

Дрвена обавезно опремљен са два система поузданим закључавања који пружају заштиту од тестером решетке. Такође, закључава савршено опире деформацију заклиниваиут није изгубила у случају пожара.

професор

Поред широког спектра врата за произвођача кућу производи поуздане и практичан дизајн намештаја. Велики избор модела вам омогућава да задовољите и најизузетније идеје. Врата линија "Професор" ће бити одлично решење за уградњу у викендице и куће у земљи, јер због свог садржаја и спољашњег премаза је веома отпорна на све временске услове и екстремне температуре.

У топлотној и звучној изолацији користи се системнеколико материјала који дају високо ефикасан резултат. Главни садржај је базалтна минерална база, која промовише апсорпцију сваке буке. Механичке браве су добро интегрисане са уграђеним електронским безбедносним системима и светлосним елементима. Производи ове линије се веома добро разликују по статусној елеганцији.