Уклоните креч од стропа, брзо и квалитетно очистите зидове

Лако је уклонити прање, али након тога много прљавштине. Пре него што почнете, препоручљиво је уклонити намјештај из собе или га покрити полиетиленском фолијом. Подови, прозори и врата су такође заштићени. Лустери полећу, струја је искључена. Такође морате да се заштитите од прљавштине и да се побринете за радну одећу. Коса се може сакрити под шешир или шал, очи заштитити наочале, а респираторни тракт - респиратор.

Окружене површине влаже топлом водом (спужвом или ваљком од пенасте гуме), али је погодније користити пиштољ за прскање. После 10 минута, поступак се понавља. Ако је слој малтера густ, површина се чисти лопатицом. Шта год да прљавштина не лети на поду, испод ње држите пладањ. Доступан у продаји лопатица са приложеним пластичним посудама.

Ако је слој беле боје танак, површина се темељито пере са четком, сунђером, тканином. Вода се често мења. За прање можете припремити отопину содеи сода са сапуном (2 жлице нарибаног сапуна и 5 жлица соде на 10 литара воде). није улазила у руке. Тротоар се брзо суши, па можда морате да га навлажите и уклоните деловима. После сушења површине, проверите квалитет рада тако што ћете га прстом додирнути. Да би простор за испирање био мање загађен, паста се наноси на површину прије чишћења. У чаши воде растопите 2 кашике скроба. У другом капацитету доведите до кухања 2 литре воде, а затим унесите танак конацраствореног скроба и мешати док се не згусне. Охладите и нанесите на површину. Оставите 10-15 минута. Затим се кречом уклања шпахтлом. Распадаће се у деловима.

На тржишту су доступни и лепкови. Није потребно наносити боју на бијелу површину и не залијепити тапете - неће се залијепити. Ако само желите да ажурирате креч, потребно је да урадите исту композицију: креч се наноси на креч, креду - на креду.