Кров ондулина - предности и мане

На садашњем тржишту грађевинског материјала, коначно, створена је добра и конкурентна ситуација. Варијанте грађевинског материјала за већи број кровова и избор потрошача могу све што он жели. многи бирајуондулин за кров . Има значајне предности и мање значајне недостатке.

Предности ондулина:

1. Меки кров.Заснована је на битумену, због тога није тешко. Квадрат од 1 метра тежи мање од пет килограма. Еуросхифер се може резати чак и конвенционалним ножем. Ипак, он и даље остајеваловити листасти материјал . Може да издржи много тежине. Човјек може ходати без проблема, а валови се не кваре. Због тога му велика количина снега или друге кише не омета. Али у овом плусу постоји и минус. Дакле, допуштено је да хода, али ако човек дође на шупљину између таласа - стопало ће остати траг ... И овај удубљење неће никуда нестати. Дакле, прије пењања на кров, окупајте неколико дасака како бисте створили једнолични притисак. Наравно, постоје случајеви када је пењање на кров једноставно потребно, али је боље да не идете и ондакровни уређај са ондулиномће вам служити дуги низ година.

2. Разноврсност прибора, боја и нијанси . Ово је сто посто плус. У комплету са еуро-цроссовер-ом дају се специјални чавли, вијци, шешири и тако даље. Такве адаптације чине кровестетскијим .Уређај крова ондулиназахтева посебну пажњу и треба га користити са вијцима, а не ексерима, као наНеисправан изглед првог листа више нећете моћи да поправите ситуацију. А ако је кров завртел, онда га можете раставити у било ком тренутку.

3. Отл је природно пиљен листом тестере.И то је истина. Можете чак и пити неколико листова одједном, само прашина мора бити подмазана уљем, како се не би заглавила на послу.

4. Једноставна инсталација , али захтева стриктно придржавање свих правила и препорука. Главна од њих - не прекривајте поклопац без затегнутог ужета, већ боље без затезања три ужета.Боље је мјерити стотину пута него једанпут , а онда не знати како ријешити ситуацију.

5. Дугорочно.Произвођачи ондулина пружају гаранцију од 15 до 50 година радног стажа. Међутим, треба напоменути да се за тако дуго времена еуросхифт мијења, већ постаје мекши. Исправљало се, где је било смрвљено и опуштено, где су били велики пасуљ.

6. Сецуре. На крову се можете смирити, нећете пасти и проћи.

7. Јефтина цена . Испод је за поцинковање и металну пластику.

Недостатки на Еуросхифт:

1. Промена изгледа . Постоје гљивице, плијесни и још много тога на Ондулину. Премаз се не погоршава, само мења ниво естетике. Али имовина је ово и треба је узети у обзир при одабиру материјала за кров. Многи сматрају да ово није минус, већ одлична карактеристика. Осим тога, постоје различити начини чишћења крова.

2. Материјалсе не може поправити на ниским температурама.

3. Еуросхифер запаљив , али се не може говорити о том недостатку, јер врло ријетко пожари почињу са крова.