Како поправити кров

Кућа је кућа, све док има цијели кров - чак иу случајевима када у њој нема готово ништа. Зидови куће ће наставити да обављају своју функцију, све док кровни покривач у потпуности не испуни своје задатке. Дакле, кров, након зидова је други важан структурни елемент куће. Она је одговорна за дугорочно одржавање стамбеног простора.

Након тога сваки кров треба поправити, посебно ако је израђен од кровног материјала. Често, током година, због пада температуре, почиње да се разбија, узрокујући разне штете кроз које тече вода. Што брже откријете ове проблеме и елиминишете их, брже ћете живјети под цијелим кровом.

Пре него што почнетеда поправите кров својим рукама , потребно је истражити и сазнати у каквом је стању кров, да бисмо знали каква је поправка потребна - простор или капитал. Сасвим је могуће, ако сереконструкција кроваодноси на веома стару структуру, онда се поклопац мора потпуно замијенити. Дакле, на који начин је могуће утврдити стање кућног покривача? Све је врло једноставно -излазимо на таван и истражујемо две тачке .

1. Покривање крова.По изгледу не би требало да има рупа, пукотина и других оштећења. У случају да је кров израђен од валовитог или металног крова, потребно је пратити количину хрђе. У великој већини случајева са тавана можете видети све недостатке, чак и малени прелом. У савршеном стању крова уопште не морају бити присутни. У овом случајувелики број празнина и празнина - покривеност се нужно мора промијенити. Готово све друге врсте кровова су тачно проверене. Ако нема цурења, онда премаз није потребно реконструисати. У случају постојања ових недостатака - поправак крова рукама или рукама је неопходан.

2. Кровни део.Прво, да се испита стање одбора. Ако сплавар има најмање једну савијену плочу, онда се кров мора хитно поправити. Обично постоји могућност да се једноставно ојача ова непоуздана површина покривености, али кров неће дуго трајати. Ако нема недостатака у плочама, онда ћемо истражити кровну облогу крова. Уосталом, за то користе танке плоче, односно, кваре много брже. У недостатку приступа, сазнати његово стање могуће је монтирањем крова - ако се нокти више не причвршћују на даске, онда је реконструкција крова неизбјежна. Наравно, поред кобре потребно је промијенити цијели кров. Само одврните причвршћивач и одмах ћете сазнати све.

Врло је тешко поправити кров својим рукама, а карактеристике овог случаја су још скупље. Да поверим овај посао господару. Међутим, ако се одлучите да све урадите сами, онда паралелно одлучите о изолацији премаза, јер је уштеда енергије и топлоте тренутно главни задатак.