Метални кров из Охта Форм

Избор материјала се врши ако одлучите да промените или поново инсталирате кров. Од материјала ће зависити од тога колико је дуготрајност производа у готовом облику, јер кров штити од разних временских неприлика. Метални кров у предузећу је популаран. Висококвалитетне производе можете наручити од Охта Формс, доказаног и познатог произвођача, што може бити без сумње.
Лепота и поузданост крова

Компанија непрестано проширује своју палету производа, постоје интересантна инсталациона решења, што га чини погодним. Материјали за кров су високе чврстоће и издржљивости, што су најважније карактеристике. Компанија нуди разне варијанте плочица, ау каталогу су представљени савремени кровни производи, међу којима су најтраженије:
- Монтерреи;
- Цасцаде.
Карактеристике метала "Монтерреи"

Материјал је израђен од челичног профила. Мјерења су израђена тако високо прецизно, да је лако затворити материјал и да се не мора постићи усидрење, листови се спајају уредно, без икакве додатне сложености. Полимерни премаз је високог квалитета, доследно толерише високе и ниске температуре, као и ултраљубичасто светло. Металне плочице су погодне за сваки регион. За такав квалитет производа, трошкови су сасвим разумни.
Карактеристике металне плочице "Цасцаде"

Главне карактеристике висококвалитетног крова могу битиукључују:
- материјал високе чврстоће;
- производи су у стању да издрже и најекстремнија оптерећења (киша, олујни вјетар, лед, град и још много тога).
Да би кров био поуздан и квалитативан, потребно је испунити одређене услове:
- нагиб крова се налази под одређеним углом, око 14 степени хоризонтално;
- строго поштовање парне бране, хидроизолације и топлотне изолације;
- монтажа кобре се изводи у кораку, то је вишеструки талас металних плочица.

Као додатни елемент производа додаје се широк спектар производа. Радни период је стар више од педесет година. Извођење монтажних радова врши се без посебних алата. Избор грађевинског материјала је одговоран и мора задовољити све захтјеве пројекта. Метални производи за кров су прекривени антикорозивним лијековима.