Како раставити ХП Павилион е010ср

ХП Павилион е010ср је компактан, али у исто вријеме и врло функционалан уређај. Имајући га на располагању, не само да можете обављати канцеларијски посао, већ и проводити време играња игара. Системске карактеристике то дозвољавају. Међутим, сваки лаптоп ће евентуално требати ревизију и чишћење. А за ово, пре свега, треба да знате како да раставите ХП Павилион е010ср.

За рад су потребни крстасти и равни одвијачи. Можда ће вам требати и термопаст за процесор.

Растављање ХП Павилион е010ср почиње уклањањем батерије.

Затим помоћу равног одвијача подигните поклопац са доње стране и пажљиво отворите резе да не бисте оштетили поклопац.

Сада морате уклонити РАМ ...

... уклоните хард диск

... дисабле терминалс

Извадите вијке који причвршћују горњи поклопац лаптопа на оквир, а такође уклоните гумене ноге лаптопа. Испод њих су вијци који су такођер увијени.

Уклањамо украсне облоге и одвијамо вијке који причвршћују "уши" екрана. И не заборавите да онемогућите додатке са екрана и веб камере повезане са матичном плочом лаптопа.

Искључите екран из растављеног дела нотебоок рачунара.

Сада ништа не спречава да скинете врх нотебоок рачунара са тастатуром. Да бисте то урадили, поново користите танак равни одвијач и пажљиво га одвојите од матичне плоче.

На локацији батерије налазе се снажније браве. Могу се отворитифлат одвијач.

Ова демонтажа ХП Павилион е010ср је завршена. Као што можете видети на слици испод, приступ матичној плочи и систему хлађења је потпуно бесплатан. Стога се ХП Павилион е010ср може очистити од прашине. Да бисте то урадили, одврните хладњак и уклоните радијатор, а затим очистите испусте зрака из загађивача.

Монтажа лаптопа врши се обрнутим редоследом. У исто време, проверите да ли су сви растављени прикључци растављени повезани и проверите да ли је након завршетка монтаже табела "непотребна". Не би требало да буду!