Душе "добре ватре" Дацха, Триумпх: негативне и позитивне критике

Наша земља је традиционално била позната по употреби јаког алкохола. За њихову производњу коришћени су разни материјали. Међутим, квалитет производа директно зависи од квалитета претварача. Један од најпоузданијих уређаја у овој области је добар проводник топлоте, који се чује чак и из иностранства. Његова предност лежи у дизајну коцке, користећи Панцхенкова млазницу и ректификациону колону. Како вам то омогућава да добијете висококвалитетни сирови алкохол - у нашем чланку.

Висококвалитетна опрема против комараца

Да би се добило пиће без нежељених нежељених додатака, мора се строго придржавати технологије производње. Експерименти са сировинама нам омогућавају да сазнамо максималне могућности за топлоту. Као резултат тога, код куће, чак и почетник у моноамони може да схвати након неколико тестова, како ради добра машина за сушење грознице.

Законодавство уведено 1997. године омогућава правну основу за припрему јаког алкохола за властиту потрошњу. За продају, такво пиће се не може угасити, али кухати од њега фино пиво или домаћу ракију коју нитко не забрањује. Да бисте то урадили, потребно је да купите само домаћи апарат добре топлоте сеоске куће или било ког другог модела.

Под мојом робном марком, машина за чишћење има добру топлоту (рецензије које можете прочитати и напустити директно под нашим чланком) успјешно су проведене неколико година. Добре продаје показују пристојан квалитет производа, јер су њихове повратне информације добретоплина професионалаца или апартмана прима не само од оних који раде на њој, већ и од оних који директно конзумирају готове производе.

Њихова популарност моонсхопс су освојили пуно топлине, укључујући, због једноставности и поузданости дизајна. Истовремено, произвођачи су користили нове технологије како би имплементирали своје идеје.

Позитиван квалитет производа је његова домаћа производња. У сваком тренутку можете контактирати аутора производа и урадити сљедеће:

  • коментарисати рад апарата (повратна информација је увек важна за креаторе);
  • да предложи побољшања (ако су вредна пажње, они ће се узети у обзир и евентуално применити у следећим моделима);
  • добити гаранцију за кућни апарат, као што је добар тријумф топлине или добар празник луксуза (ако је потребно, креатори ће навести најповољније услове коришћења).

саставни елементи

Основа дизајна су елементи хране од нерђајућег челика АИСИ 430 и АИСИ 304. Они су дозвољени не само за производњу прехрамбених производа у иностранству, већ и за материјал који се може користити у нашој земљи на основу домаћег ГОСТ-а.

Поред металних компоненти у апарату за влажење, дацха из млекаре или њених аналога има стаклене елементе и силиконско црево које може да издржи високе температуре. Уређај је склопив, што га чини што је могуће удобнијим за прање и сушење. Нема страних мириса након што судопер у шупљини не остане. Сви материјали су хемијски неутралниинтеракција са коришћеним сировинама и готовим производима.

луксузни модел

Добар празник луксуза односи се на тражене производе за љубитеље јаког алкохола. Модел се дуго држи у продајним лидерима, заједно са уређајем за маховину из депоније. Постоји неколико варијанти резервоара 12,21,15,27 литара у Лук апартману. Ако постоји потреба за још већом количином, онда ће бити потребно појединачно контактирати произвођаче.

Основа дизајна је коцка за излијевање, допуњена је фрижидером са могућношћу канала, као и сувим зидом. Прикључни спојеви су направљени од цеви од 20 мм, а хладњак има спиралну цев пречника 10 мм.

Постоји вентил за сакупљање растављивог отпада у јединици за сушење. Горњи део разводне цеви, усмерава проток до сушаре из централног резервоара, са функционалним термометром. Његова грешка је 0.10Ц. Сврха уређаја је да прати стање паре пре почетка кондензације.

Негативно је неразорна конструкција јединице за сушење и нема испусне славине у систему. Ово незнатно смањује добру топлину покретних уређаја овог модела.

Триумпх оф тхе Моонсхадов

Ова варијација се односи на сложеније конструкцијске конструкције модела. Ово вам омогућава да добијете квалитетнији производ од аналога без поновног покретања. Духовни уређај представља добру повратну информацију о топлоти тријумфа.

  • Прва је постављена наВертикална парна линија која пролази од поклопца главног спремника. Он ради на принципу рефлукса, испуштајући већину паре високе температуре у кондензат.
  • Друга је мало бочна, са испусним вентилом и поклопцем који се може скинути. Неопходно је за додатно фино чишћење. Такав елемент маховине је добар тријумф топлине који се лако користи као јин-кош. Унутрашњост, искусни стручњаци стављају на пиће или траву, или цитрусно брашно, или храстову кору, као и друге спектакуларне ароме.

Хладњак има прилично дугачку цев од 120 цм, што је довољно за све расположиве стандардне величине резервоара од 12 до 50 литара. Добра гозба тријумфа добија повратну информацију за широк спектар капацитета. Висина апарата зависи од димензија резервоара - од 58 до 91 цм

Викендица са сухом сеоском кућом

Јединственост модела је у томе што не захтева текућу воду. Добра топлота сеоске куће има у дизајну резервоара за воду за 20 литара. У исто време ради и са калемом од 180 цм, заједно са сувим хладњаком и електронским термометром. У сухој фарми, као и сви слични производи произвођача, постоји одводни вентил, али у овом случају дизајн се не може одвојити.

Постоје три стандардне величине контејнера за то: 30, 15, 12 литара. Ради лакше производње у свим величинама обезбеђен је исти фрижидер. За мали капацитет, он је ефикаснији, ау великим моделима је мало слаб.

за професионалце

Опремљен је модел добрих топлинских подупирачаИсправљач пречника 65 мм. Користи се за класичну дестилацију и за поновно чишћење сировине. Пунцхенков млаз је монтиран у колони, што омогућава повећање карактеристика филтрације рефлукса, стварајући пролаз само за паре алкохола.

За помоћ! Млазница Панцхенкова је дуго времена сматрана јединственим развојним инжењером, који је омогућио повећање степена прочишћавања стоке. Структурно је то метална мрежа са специјалним дијагоналним ткањем. У ствари, такве млазнице се користе више од 100 година у домаћем винарству иу фабрикама за производњу алкохолних производа.

ВИДЕО: Како правилно очистити млазницу Панцхенков

У случају да се уклоне буржоазије, постоји испусни вентил. Дно резервоара је феромагнет, који обезбеђује рад резервоара на пећи било ког типа, укључујући и индукцију.

ВИДЕО: Упутства за Гоод Фире Про