Ми правимо душе властитим рукама

Учините улични туш сопственим рукама лако и бесплатно са финансијске тачке гледишта Данас, за душу, можете ставити грејач за воду, а можете користити и сунчеву светлост која ће загрејати воду. Да бисте се сами туширали, нећете требати много материјала и снаге. Дакле, сасвим је могуће да то урадите сами.

Разумијевање како направити душе у земљи властитим рукама

Радити душе властитим рукама, прво морате имати план како ћете то и учинити. Потребно је израчунати колико ће вам требати тај или онај материјал за стварање душе. Морате написати план рада који ћете слиједити.

Боље је љетни туш на мјесту гдје се вјетар добро понаша. То се ради како би се дрво проветрило тако да се што је могуће брже исуши након воде.

Туш треба бити постављен тако да не омета слободно кретање подручја

Ставите летњи туш на добро проветрено место.

План рада за стварање душе је следећи:

 1. испустити метар по метру, дубину од 40 центиметара;
 2. Ставите рушевине;
 3. Подучавати блокове шљаке на нивоу;
 4. Направите оквир;
 5. Покријте оквир;
 6. обавља завршне радове;
 7. Поставите резервоар за воду;
 8. Висеће завесе, полице и куке у тушу.

Према овом алгоритму, можете се туширати.

Стављање душа у вашу сеоску кућу не захтева много знања у области градње. Међу материјалима ће вам требати само шут и дрво. Затолетњи туш се може урадити без потешкоћа.

Зашто вам је потребан улични туш

Када имате малу кућу у селу или малу трпезарију, веома је тешко ставити одвојени туш. Поред тога, бит ће потребно полагати цијеви, што је непотребан проблем. Одлука је да се стави улични туш.

Потребан је улични туш како би се барем опрао и, максимално, уштедио простор у кући. Такав туш има јасне приоритете у земљи, у односу на туш, који је инсталиран у кући.

Предности уличне душе:

 • Уштеда простора у кући;
 • Нема потребе да се воде цијеви кроз цијелу зграду;
 • Дрво из туша у кући је замотано, што може изазвати плијесан, а под тушем дрво је у ваздуху на улици;
 • Улични туш се лако може раставити негдје другдје;
 • Не захтева много материјала у производњи;
 • Туш је економичнији од новца у процесу производње.

Улични туш је практична зграда која вам омогућава да брзо перете своју одећу током лета без уласка у кућу

Главне предности уличне душе је уштеда простора у кући и могућност да се она преуреди на другом мјесту.

За многе туристе улични тушеви су спас. Лако је направити сами, лако га је премјестити. Самосвојне душе могу вам уштедјети много новца него душу коју сте поставили у кућу.

Потреба за уличним тушем је због мале величине куће, као и због њеног очувања. У дрвеној кући није пожељно поставити душе. И овдестављање уличног туша на њихову кућицу ће бити права одлука.

Атрибути за удобност: коцка туша властитим рукама

Језеро је један од главних атрибута сваке душе. Захваљујући њеном усвајању, душа постаје пријатна и удобна. Да не би купили лијевак, то се може учинити властитим рукама.

Ваљци су различити и зависе од начина инсталације, материјала и додатних функција које могу да обављају. Али постоје и два основна типа левака.

Основни типови носачи туша:

 • стационарни;
 • Уз присуство флексибилног црева.

Израда стационарног левка сопственим рукама довољна је да се узме пластични материјал, на пример, пиштољ за прскање. Јефтин је, па се може купити у трговини. Или уради сам себи пластику. Облик лијевка може бити у облику круга или у облику правокутника. Углавном чине заобљени облик.

Туш кабина може бити направљена од било ког другог средства

Приликом уградње, прво прскати прскалицом, а затим извлачити само одређену дужину.

На пластичној површини се режу рупе. Кроз њих ће се вода излити на ваше тијело. Можете направити две или три рупе средњег пречника, онда ћете имати три млазнице. Или направите десетак малих рупа, као што се ради на мјестима гдје се налази уобичајен туш.

Језеро је врло једноставна јединица, која је направљена од ручног алата. Будући да је главни материјал за пластику левка, може се наћи у готово сваком дому. Самостално прављење левка омогућавадистрибуција воде са рупама по вашој жељи.

Правимо оквир за љетни туш

Да бисте направили љетни туш у врту, прво морате направити костур. У зависности од врсте туша, одабран је материјал оквира. Можете користити и профилне и дрвене шипке.

Већина гостију прави оквир за летњу душу дрвета. Ово је јефтин материјал који се лако може наћи на сваком викенд насељу.

Дрво је одличан и најважнији јефтин материјал за летњу душу.

Корпус за летни туш може бити израђен од дрвета и метала

Често чине оквир од дрвених греда, које је додатно поплочано бланшираном даском.

Како направити дрвени оквир за љетну душу:

 1. узимање табли;
 2. Створити подлоге за метар за туширање по метру;
 3. Учврстите четири бочне греде са стабла - ово је основа за резервоар;
 4. Поставите греде тачно у жлебове.
 5. Побољшајте регале са угаоним кришкама тако да не труну.

Тако добијате солидан оквир који ће трајати много година.

Дрвени оквир за летњу душу најбоље је поставити на чврсто тло у вентилираном простору. Тако ће дрвене даске и костур ускоро пресушити на ветру. Приликом уградње оквира размотрите и слијетање које ће се догодити након туширања.

Постављање туширања сопственим рукама (видео)

Летњи тушеви у сеоској кући лако се граде властитим рукама. Поготово ако га направите од дрвета. Туш кабинанаправљен за пар сати, ставите главни дио туш кабине и не одузимате пуно времена, и завијте лијевак за само 20 минута.