2018 Стропови: Шта је сада актуелно

Дизајн стропа треба да буде развијен узимајући у обзир општи концепт ентеријера. Само у овом случају, то ће бити не само лијепа, већ и модерна. Ливабин пројект дизајна, чак ни најпрофесионалнији, укључује размишљање о дизајну стропа. Ако одаберете материјал неправилно или изгубите боју, цијели концепт дизајна ће летјети. И да изаберете најбољу опцију, вреди проћи кроз све модерне опције.

Нове приче 2018: које врсте растегљивих плафона данас у моди

Ако говоримо о тензионим строповима, они су једнако релевантни. Питање је у дизајну, то јест, не о структурним карактеристикама плафона, већ о његовој спољној страни.

Данас, још увијек у многим поставкама, људи бирају стропове за фото-штампање. Једноставно почетне варијанте типа природе и њени фрагменти замењују се апстракцијом, печатом високо-уметничких слика и разних уметничких предмета. Али међу овим се може наћи и класична верзија, на пример, звездано небо. У спаваћој соби или деци такви плафони су увек релевантни, стварају посебну атмосферу у соби.

Напонски плафон са сликом мапе света - стилски и необични украс дечије собе

Сјајни или тупи:

 • Ако је ваш под таман и намјештај је такођер тамне боје, мат строп ће бити прикладнији;
 • Сјајни строп има својства која одражавају, односно визуално могу модифицирати параметре просторије, али у врло малој просторији може доћи до обрнутог ефекта - бит ће осјећај још чвршће и омекшане просторије;
 • Сјајће бити добра у просторији у којој постоје друге рефлектујуће површине.

Што се тиче боје, свијетли строп може приуштити само врло велике, простране и високе собе. У другима ће неизбјежно смањити простор.

Фасхион Платес 2018 ин Провенце стиле

Не може се рећи да је стил Провансе провалио у унутрашњост. Био је популаран више од једне деценије, али данас се чинило да има други дах. А трендови су такви да ће дуго бити у лидерима.

Прованса је обмањујућа једноставност, то су слатке јефтине ситнице, али не и јефтине. То је добар укус, релевантност и уверљивост сваког детаља ентеријера, органски са природом и поштовањем традиције.

Ненаметљиви и скупи стропови у провансалском стилу, направљени од природних материјала, указују на добар укус власника куће

Постоји врло чудна идеја да стил Провансе има тенденцију да остари до старости, и нека врста ретро или нешто слично. Далеко не само људи у пензији воли љубав према провенијским мотивима ентеријера. Овај безвременски стил, стил за различите генерације.

Така, строп в провансальском стиле:

 • Од природних материјала - боље, наравно, од дрвета;
 • Палета боја је близу околних пејзажа - беле, зелене, смеђе и њихових врло меких нијанси;
 • Декоративне пукотине на плафону могу бити "антикне";
 • Греде и кесони ће само повећати доказану висину убедљивости.

Млечни стропови - карактеристична карактеристика трендовског стила Провенце

Ако сте дрвени стропсталци за боју у боји млијека, објесити баку лустера или лампу под текстилном нијансом, и ви то не пропустите.

Дизајн плафона 2018, модерне идеје: стил поткровља

Поткровље је цијела винаигретте, гдје се чини да су малудругественние ствари сусједа. Једноставност и оригиналност, немар и практичност, ултрамодерни детаљи и дубоки терет.

Али он је такав голубарник. И рећи да је ово варијација таванског простора, који, међутим, може врло удобно живјети и данас, неће рећи.

Плафони у стилу поткровља одликују се сложеном конфигурацијом и присуством великог броја греда

Строп в стиле лофт:

 • Ово су комуникације које изгледају као обрачун;
 • Ово је груб и агресиван материјал, без видљивог украса;
 • Ово осветљење је у необичном оквиру, строгим сијалицама и осећају уличне расвете;
 • Ако је плафон дрвен, онда се може добро резати и прилично необично украшен гредама.

Велики број лампи у облику рефлектора даје стропове у стилу поткровља

Ако ваш поткровље-строп није изузетан, на примјер, чак и бијели, "обулат" може бити посебан натпис радног карактера и строге свјетиљке.

Модерна реновација 2018. године: плафони, подови и не само

Не може се разликовати у одвојеном опису еко-стила. То је производ еколошког размишљања. Наравно, у таквом интеријеру нећете направити строп од пластичних плоча или затезног филма. Како ћете видети на поду синтетички линолеум и ламинат.

Шта онда?Наравно, ово може бити дрвени строп у свим његовим варијацијама. Али ову опцију многи љубитељи стила сматрају превише компликованим за тако мекану унутрашњост. Стога су најчешће плафони у таквим становима једноставно обојени бијелом бојом.

Ако желите нешто компликованије, можете закрпити плафон тапетама од плуте или бамбусовим плочама.

Строп Цоунтри Стиле 2018

Цоунтри стил, Провенце и ецо су углавном слични. Али ипак постоје значајне разлике између њих.

Савети за пројектовање стана у сеоском стилу:

 • Плафон се може третирати дрветом или једноставно обојен у свијетлу боју, могуће је - било којим пастелом;
 • Декорација дрвеног плафона може бити дрвена греда;
 • Боје у унутрашњости не би требало да буду веома засићене и живе;
 • Намештај у сеоском стилу укључује равне линије и минималан декор.

Плафони у сеоском стилу карактеришу дрвене греде, недостатак ексцеса, боје природне светлости

Успут, намјештај можете замијенити старим сандуцима, корпама и кутијама. Да, и уопште, намештај не би требао бити велик, гломазан.

Плафон у хи-тецх стилу 2018

Стретцх стропови се често користе у хи-тецх за стварање неког футуризма. А овде је главна вредност у идеално равној и глаткој површини, на којој је толико профитабилна и оригинална да можете уредити уређаје за осветљење.

Геометрија и симетрија - главне карактеристике високотехнолошких плафона

Има доста хи-тецх теасер-а. И контрастнои нијансе. Можете користити вишеслојне дизајне, где се не репродукују само јачина звука, већ и боја - бела + црвена, бела + наранџаста итд.

Геометријски облици и симетрија су потребни за такав плафон. Симулација природних материјала у овом стилу ће бити велика грешка.

Модеран дизајн плафона 2018 година (видео)

Као што можете видјети, мода 2018. сугерира да можете истински угодити ако одаберете строп на стилски исправан начин. Није да све лебди, а ти си у журби да поставиш исто. Не, ви бирате врсту дизајна која ће се у потпуности подударати са стилом вашег дома.

Дизајн плафона 2018. године (фото нових производа)

)