Вико утичнице и прекидачи од светског произвођача

Електроинсталациони производи Вико

Тржиште електроинсталационе опреме, која укључује прекидаче утичница, пригушиваче, дугмад, итд., Сада је прилично засићено. А избор роба високе квалитете постаје све тежи. Стога, име произвођача и његово остварење није ништа мање важно.

Вико је турски произвођач који своје производе испоручује у преко 70 земаља. Производи ове компаније иако се не сматрају најиновативнијим, али у односу цене и квалитета могу дати неколико бодова испред и еминентнијих произвођача. Погледајмо детаљније Викове производе.

Вико производи на руском тржишту

Утичнице и прекидачи Вико на домаћем тржишту заступљени су са пет серија. Од њих, серија Цармен, Царме Плус и Карделен дизајнирана је да омета држање, серију Вера за отворено ожичење и Палмиие серију за вањску инсталацију.

Вико производи за електроинсталацију за скривено ожичење

Главна разлика између серија пива Цармен, Царме Плус и Карделен је њихов дизајн. У другој, они су прилично слични, па чак и укупне димензије производа ожичења се практично не разликују. С обзиром да је функционални садржај ових серија идентичан, има смисла да их размотримо заједно.


Прекидач једносмерног напајања Вико

 • Пре свега, да се задржимо на прекидачима . Ове серије приказују производе димензија 82,5? 80.5 мм. Дубина прекидача је само 27 мм.
 • У односу на номиналне параметре прекидача , затим производи изноминална вредност у 6 и 10А. Називни напон до 250В.
 • Ове серије су прилично широко заступљене једно-, двоструке и троструке склопке . У овом случају, сваки модел може бити и са позадинским осветљењем и без њега.
 • Свака серија представља три димера за оптерећење од 400, 600 и 1000В.У исто време, производи на 400В пројектовани су да раде са капацитивним оптерећењима. И још две стандардне величине за рад са обичним сијалицама са жарном нити.


Диммер Вико на 600В

 • Утичнице су представљене моделима са номиналном струјом од 10 и 16 А . Модели могу бити једноструки или обострани. Сваки тип утичнице је представљен моделом без контаката за уземљење, са контактима за уземљење и заштитом контактног дијела од дјеце.

Обратите пажњу! Ако је потребно инсталирати више од два прикључка, Вико приручник вам нуди специјалне јастучиће. Уз њихову помоћ и коришћење обичних појединачних утичница можете једноставно бирати до 6 паралелних утичница.

 • Викини производи такође нуде широк избор ТВ излаза са аудио, ТВ и САТ излазима.У овом случају, постоје двоструке и троструке утичнице са свим предложеним опцијама.
 • Поред тога, међу производима компаније наћи ћете Р11 и Р45 утичнице за телефон и интернет , односно различите типке, као и прекидаче са блокадом блокаде. Као кључ за такве уређаје користите посебну картицу.

Вико прибор за ожичење за отворено ожичење

Прекидачи и утичнице за Вико форОтворено ожичење је представљено са четири основне боје - белом, кремом, махагонијем и храстом. У овом случају, функционални садржај у Вера серији је нешто мањи.

 • Величине појединачних прекидача и утичница су нешто мање од истих модела за скривено ожичење. Дакле, прекидач има димензије 65.7? 65.4 мм. Међутим, дебљина таквих производа је значајно већа и износи 36,8 мм.
 • Прекидачи су представљени моделима са једним, два и три кључа (погледајте Избор и инсталација прекидача са два тастера за отворено ожичење). У исто време, сваки од модела може бити и са позадинским осветљењем и без њега. Поред тога, представљени су модели са могућношћу потписивања доделе натписа.
 • Номинални параметри прекидача за отворено ожичење су исти као и за скривено ожичење. Називна струја на 6 или 10А и називни напон до 250В.
 • Утичнице су једноструки и дуплекс модели и могу бити са контактима за уземљење и без њих, а могу имати и заштиту од деце. Номинални параметри ових испуста су 10 и 16А.

Искључен прекидач и утичница Вико Вера

 • Посебност ове серије је присуство упреденог прекидача утичнице модула. У овом случају, уместо једног или двоструког прекидача, може да постоји дугме за пулсни релеј са или без осветљења.
 • Занимљива је чињеница да Вико производи такве двојне моделе као код хоризонталног и вертикалног извођења. Функционално пуњење ових модела је исто.
 • Поред тога, у овој серији приказане су и ТВ утичнице различитихврсте - Једноструки, узастопни и финални. Али розете сателит или не аудио излаза. Али постоји интернет и телефонске утичнице (види. Утичница за кабловски интернет, избор и уградњу). Међутим само један наступ.

Виринг Вико за спољну монтажу

Вико прекидачи и утичнице за спољашњу монтажу са производњом три основне боје - белу, крем и сива. Њихова главна предност је повећана заштита од прашине и влаге је ИП 54. То је довољно за уградњу испод стрехе и прашњавим или влажној средини.

Обратите пажњу! Скраћеница «ИП-» значи електричну заштиту од прашине и влаге. Први број означава заштиту од прашине и може се разликовати од нуле - потпуно заштићен, до 6 у потпуности пропушта прашину. Друга цифра показује влахозасцхисцхенност. Слика 4, као у нашем случају значи заштиту од прскања.

 • Димензије Палмиие серије за појединачне производе рачун за 73? 73.5 мм. 52 мм дебљине производа.


На фото вертикална перформансе коаксијални прекидачи и утичнице

 • прекидачи из ове серије су само један и Двоклависхнии модела . Међутим, они такође могу бити светла и оценили струје 6. и 10А.
 • Оутлетс из ове серије може бити једно или твин . Али главна разлика је присуство поклопца који затвара контакт део. Номинални параметри попут розете су 10 и 16А.
 • Поради твин утичнице могу гриљада буде вертикално или хоризонтално извршење . Цена за обе варијанте је иста. Стога би требало да изаберете праву опцију за вас.
 • У серији Палмиие представљене су и промоције прекидача утичница и утичница.Постоје модели са прекидачима за једноструки и двоструки прекидач. Постоје опције и са позадинским осветљењем и без њега.
 • Помоћни модули могу бити хоризонтално и вертикално извршење.Штавише, функционални садржај обе варијанте, који можете видети на видео снимку, потпуно је исти.


Хоризонталне перформансе уплетеног парног прекидача и утичнице

 • Што се тиче додатних варијација, приказане су ТВ утичнице и утичнице за телефон . Сви ови типови производа за ожичење су опремљени поклопцима, који им омогућавају да се користе за спољну инсталацију.

закључак

Вико производи покривају скоро цијели асортиман производа за ожичење, што вам омогућава да сами креирате кућну електричну мрежу било које сложености. И иако асортиман производа није тако велик као они других светских произвођача као што је Легранд, али у већини случајева то је сасвим довољно. Иако је, наравно, главни адут производа ожичења ове турске компаније трошак.