Шта треба знати када купујете степенице Краусе: 15 савјета за одабир

Степенице «Краусе» - вишенамјенски производ израђен од висококвалитетних материјала.Производња њемачког произвођача Краусе одавно је високо рангирана и поуздана. Предузеће је извршило обавезну проверу производа за усклађеност са међународним стандардима квалитета и безбедности, константно се бави развојем, дизајнирано да побољша карактеристике мердевина, олакшава и олакшава процес коришћења производа. Краусе има широку палету производа са различитим параметрима. Како изабрати мердевину "Краусе" - прочитајте у чланку.

Степенице "Краусе": разлике и додатна опрема

Модерне степенице Краусе израђене су од алуминијумске легуре са додатком силиција, што их чини невероватно јаким. Истовремено, тежина производа остаје мала, а дизајн - мобилни, што им омогућава да се лако транспортују и складиште. Међутим, алуминијумске степенице нису изложене деформацијама корозије.

Краусе производи степенице и фиберглас. Такви производи не пролазе струју и могу се користити у инсталацији електричних система.

За свако степениште фирме Краусе можете одабрати додатну опрему за удобнији и сигурнији рад

Сва роба немачког холдинга је подељена на домаћинство и професионално. Данас у Краусеу постоје таква имена роба: лестве, клизне степенице и клизне степенице, уређаји-трансформатори на шаркама, монтажне куле, степенице, универзалне степенице.

Додатна опрема се лахко понуди на следећи начин:

 • Суспендованостолови за алате и блокови опреме;
 • Ваљци за ноге за транспорт степеница;
 • Врхови шипки за рад на меком земљишту;
 • Прилагодбе за повећање дужине бочних зидова;
 • Одстојници за поуздано постављање степеница у угловима зида.

Шта треба узети у обзир приликом куповине универзалних љестава Краусе

Краусе Универзалне степенице - То су висококвалитетни, свестрани производи који су идеални за решавање разних кућних и пословних проблема. Степенице су једноставне за руковање и могу пружити висок ниво сигурности, једноставан за употребу и једноставан за одржавање. Дизајн универзалних степеница омогућава им да се користе као прикључци и као мердевине са додатном сигурносном јединицом која се увлачи.

Приликом куповине степеница Краусе, изаберите кораке са заковицама, које ће допринети безбеднијем пењању и спуштању

Да би степенице служиле више од годину дана и постале ваша поуздана подршка, треба изабрати следеће:

 • Обратити пажњу на профил и потпорне носаче: у профилу високог степеништа и лежају треба бити што је могуће шире;
 • Проверите прикључне куке: оне морају бити направљене од трајних метала и сигурно причвршћене за бочне зидове;
 • Проверите присуство пластичних врхова на ногама степеница, који ће спречити клизање производа.

Универзалне степенице компаније имају следећу линију производа: Стабило, Монто и Цорда.

Степенице Краусе Стабило: врсте и препоруке при избору

Стабило серија је професионална степеница, која се производи у двослојним (2х9 и 2х12) иваријанте са три секције (од 3х8 до 3х14 степени).

Ако вам је потребно поуздано степениште за унутрашње и спољашње радове, треба дати предност троделној конструкцији "Трибо" од 3 × 10 степени, која се може користити као помоћно степениште са механизмом који се увлачи и самосталним мердевинама.

Главне предности степеница Краусе Стабило - мобилност и стабилност

Степенице 3к12 су идеалне за радове у високим зградама тако да има радну висину од 9,5 метара и релативно малу тежину (27 кг). Степенице се могу користити за извлачење и преграду, двостране или лестве са извлачивом јединицом.

За радове у продавницама могу се одабрати покретне љестве или платформе. Такви дизајни могу бити једнострани и двострани, висине од два до пет метара.

Како изабрати Краусе зглобне степенице

Степенице са шаркама - идеална опција за одржавање домаћег и производног посла. Због структуре на шаркама, трансформаторски системи се лако могу пресавити и разградити, могу се користити као подупирачи за спуштање. Такви дизајни су погодни за складиштење и, ако је потребно, за транспорт. Љестве се могу користити за рад унутар и изван простора, не заузимају пуно простора када се складиште и лако се превозе.

Приликом одабира степеница "Краусе" неопходно је провјерити чврстоћу и покретљивост шарки

Да би се избегло поуздано и безбедно степениште, треба проверити расположивост:

 • Учврстите заковице које спречавајуслип сецтион
 • Посебни врхови на потпорним носачима: морају бити израђени од меког, грубог материјала како би се степенице сигурно причврстиле на под;
 • Квадрати на степеницама за сигурно подизање и спуштање.

Да бисте проверили практичност и поузданост степеница, приликом куповине, вреди искористити прилику да се распадне и положи, попне и спусти степеницама.

"Краусе Цорда" лестве: савет за избор

"Цорда" је степениште на четири ступа, повезано попречним вијенцем кроз који се може попети на висину од једног до неколико метара.

При изборе "Краусе Цорда" лествика, възможна възможност за максимално обработка на производ

При избору мердевина треба узети у обзир:

 • Начин повезивања степеница са профилом: издржљивији и поузданији је причвршћивање компоненти помоћу експанзије;
 • Ширина степеница: што је степен шири, лакше је користити степенице;
 • Присутност лук сигурности - елемент изнад врха љестава, за који се можете држати док радите.

Степени Краусе: отзиви клиентов

Краусе је немачки квалитет и широк асортиман избора. Поред наведених предности, степенице имају позитивне повратне информације од купаца, што је важно за доказану фирму.

Степенице «Краусе» могу се користити и за подизање људи и за померање објеката на висину од неколико метара

Степенице Краусе су добиле следеће позитивне критике:

 1. Користим већ дуго временаСтепенице заокретања Краусе мултиматиц 4к4 степс. Утисак: врло стабилан дизајн, лако се савија и приликом транспорта не заузима пуно простора у пртљажнику аутомобила. Избор је задовољан. Сергеи, Москва.
 2. Користимо производњу троделне верзије у шест корака (010360). Степенице су удобне и мултифункционалне: производ можете користити као поплочане и клизне љестве и као љестве. Профил је јак и поуздан, за грађевинске радове - то је то! Денис, Белгород
 3. Радим у продавници кућних љубимаца. Користите лестве Краусе да поставите производе на полице. Љестве су удобне због присуства рукохват-лук, широких ступњева. А мала тежина вам омогућава да сами померате мердевине, чак и мени - крхку девојку. Татјана, Таганрог
 4. \ т

Преглед степеница Краусе (видео)

Када купите немачке степенице, можете бити сигурни у њихову високу функционалност, одличан квалитет, поузданост и сигурност. Широк асортиман Краусе производа ће омогућити преузимање жељеног производа!