септичка монтажа

Септичка јама се назива постројење за пречишћавање отпадних вода, изградња се мора обавити ако власник куће нема прикључак на централни канализациони систем. Као основа за конструкцију прстенови су узети из армираног бетона. Могуће је извршити монтажу као самосталну монтажу и инсталацију септичких јама по повољној цијени уз помоћ специјализираних организација.
Прстенови за септичку тунинг

Да би се добио јединствен систем, потребно је поставити од једног до неколико елемената. При избору шеме треба узети у обзир следеће факторе:
- рељеф територије;
- потрошња воде дневно;
- на ком нивоу је водоносник;
- замрзавање земље;
- прецизност приступне шине.
Једнокоморна жбука ради на принципу акумулације, али је њен волумен већи, што је мање потребно користити пумпу. Можете поделити на фракције у системима са неколико камера. Чврсте фракције се слегну и постепено се акумулирају на дну, док лаке фракције остају на врху. Са повећањем течности у првој комори, она ће се гурнути у другу, где ће након одбране фракција пасти у трећу комору, где се филтрирају и немају чврсте честице.
Одређивање локације септичке јаме

Пре него што почнете да инсталирате, морате да изаберете тачну локацију. Водоводни систем не би требао бити мањи од 30 метара. Ако постоји пристрасност, локација не би требала бити нижа од других структура. Инсталација са поклопцем се налази набрдо ће омогућити да кишница не продре у унутрашњост.
Подземна вода је висока

Када се одреди ниво локације водоносника, можете почети да монтирате септичку јаму. Најчешће је локација на дубини од једног метра и рад у овом случају је понекад компликован. Тешко је радити са ископавањем и веома је важно пратити капацитет заптивања. Потребно је завршити хидроизолацију прстена, користећи савремене материјале. Уз брзо пуњење може се појавити да тече. Идеална хидроизолација не дозвољава продирању воде у тло.
Различние типи септичних танков

Чак и властитим рукама можете инсталирати канализацију - септичку јаму помоћу бетонских прстена. Једнокоморна септичка јама треба да садржи 20 пута већу запремину канализације. Систем прстенова се изводи без дна и дренажа је у овом случају неопходна, јер је тло природни филтер. Функционалним се сматрају септичке јаме, које се састоје од два спремника, у првом одјељку су смјештени тешки отпад, ау другом се креће флуид.