Популарни криж за везење: узорци вукова, 4 примјера

Везена слика вука, уметнута у оквир, одличан је елемент декорације за сваки ентеријер. У 20. веку, вук се озбиљно надгледао и због тога се идеја о предатору радикално променила. Показало се да су животиње дивни сељаци, предани родитељи. Све то не спречава вука да га перципирају као племениту и лијепу животињу. Данас дизајнери креирају најневероватније призоре уз помоћ везења са украшеним вијенцима. Парцеле су толико велике да је избор тешко направити. Међутим, њихово разбијање на тему може олакшати задатак. Скептици кажу о знаковима везаним за локацију вукове куће, не морате бити сујеверни, предивна слика с прекрасном причом, у коју се улаже душа амблема, може донијети само склад и удобност у кући.

Оригинални вез за шишање Вукови: Појединачни, Пар

Вук је једна од најопаснијих животиња у Европи. Многи претходници и епови су повезани са овим предатором.

Најпознатиата:

 • Иван Тсаревицх и Сиви вук;
 • Црвенкапа;
 • Вук и седам коза;
 • Три свиње.

Везање усамљеног вука увијек изгледа лијепо и завршено. Комплети за везење са вуком су велики успех. Али, треба одмах рећи да није лако везати вукове како би животиња изгледала реалистичније и користила што више боја. Веома често нијансе сиве боје се једва разликују и треба их везати малим крижем. Софистицирани рад је бољи избор вјештих мајстора. Друга опција је веома великаДанас је популарна веза породице сретних вука. Пар вукова, створен по шеми Диан Аллаиреа, украшаваће сваку собу.

Везени вук ће бити добар поклон за вољену особу

Да би обавио овај посао, аутор препоручује:

 1. Користите платно беж или крем 14;
 2. Везати боље са крстом од две жице;
 3. користи се 38 боја;
 4. Величина завршеног рада ће бити 40к30 цм;
Друга популарна опција је породица вукова, идила очинства и мајчинства вукова и брига о вуковима. Овај вез је веома компликован, мора бити везен обавезно на таписеријама. Везени вукови увијек изгледају живо, скупо и лијепо. Истинска лојалност и снага су извезене меком, плеторичном нити, то је нешто мистериозно и мистериозно.

Вхите Волф - цросс ститцх

Везење Бијели вук је један од најпопуларнијих. Обртници воле да вежу, њушку, месоједну, јаку животињу, овај продоран, самоуверени изглед симболизује моћ и непобедивост. Такав рад одговара сваком мушкарцу.

Може се смјестити у дјечакову собу или представити супругу, пријатељу 23. фебруара.

Шема везења "Бели вук" је погодна за почетнике јер не садржи сложене елементе

Друга варијанта везења уз крст је вук из цртаних филмова. Најпознатији лик, наравно, је јунак цртани филм "Живио-био, пас". Не можемо заборавити легенду о анимацији, вук са "Па, чекај!"

Није важно који круг ће изабрати ручни точак,ће бити ово:

 • Вук је сам;
 • Пар;
 • Анимирани вук.

Најважније, са стрпљењем и жељом да третирате своју креативност. Важно је правилно израчунати снагу и почети са једноставнијим схемама, а када се искуство може одабрати, вез је једнобојан или контуран.

Вез за криж: гарнитуре вукова

Почетни занатлије сада могу да купе готове сетове за вез. Ово је веома згодно. Избор је данас огроман, мотив и радња могу бити изабрани по вашем укусу, можете бирати вукове, можете цвеће или храмове. Нешто друго.

Вез, који приказује два вука на позадини шуме, изгледа завршен.

У добром, висококвалитетном сету обавезно спадају:

 1. Шема инструкције;
 2. Игла таписерије;
 3. Сет мулине конца;
 4. Канва.

Не радите са везом са крстом и без рамена. За велике радове боље је користити велике специјалне јастучиће. Такође је потребно поштовати мере предострожности.

Катерина Волкова - хиперреализам у крстовима

Ауторска дела Катерине Волкове импресионирају њихов реализам. Главни дизајнер је победник такмичења Златни дугме 2015

.

Ако лисице узимају шему од Е. Волкове, онда је потребно припремити, да ће бити тешко везати, као што дизајнер користи у радовима:

 1. Фракцијски криж;
 2. Петит;
 3. полу-крст;
 4. Фрузелок.

Вез Катерина Волкова привлачи поглед, јер они имају дубок смисао

Везање слике Волкове је задовољство,у процесу можете добити праву вожњу од савршено створене шеме, одабраних боја и технологије. Најпопуларније шеме еминентног дизајнера су Наранџа, Агрус, Мртва природа са бресквом, Читаоница змаја, Зима, Бакине приче, Успавана принцеза и Жаба.

Наравно, сва ремек дела нису наведена. Тешко је почети везивати Волховљеве шеме, али ако се појави, онда ће љубавница по имену Алице, Елена, Олга или другачије име сигурно морати бити изузетан везњак.

Изабери криж за везење: шема вукова (видео)

Ако радите на правилима иу добром расположењу, онда свака дјевојка, а можда и младић, може створити право ремек-дјело.

Примери крста за везење: шема вукова (фото дизајн)

)