Популарни поликарбонатни стакленици: 8 метара

Поликарбонатни стакленици, 8 метара, популарни су и популарни међу туристима, а стакленик, направљен од поликарбоната, један је од најпопуларнијих типова. Због своје дуговјечности, атрактивног изгледа, једноставности монтаже и одличне топлинске изолације, могуће је уживати у жетви неколико пута у сезони, а свјеже поврће до касне јесени.

Трајни стакленици од 8 метара

Лакше је узгајати добру жетву у затвореним и истрошеним подручјима, не овиси о регији или о клими, тако да се жеља за изградњом стакленика на његовом мјесту одвија у многим.

Многи преферирају избор стакленика од поликарбоната од 8 метара, јер су јаки, сигурни и практични

Будући да је пројект стакленика 8 м, када је постављен, потребно је размотрити низ нијанси, као што су:

 • вентилација;
 • Систем грејања;
 • електрична енергија;
 • Обезбеђивање воде за наводњавање.

За изградњу стакленика величине 8 м, потребно је најмање 5 листова поликарбоната. Када се направе јунице величине 8 метара, мора се имати на уму обавезно стање: носива конструкција треба да буде издржљивија и стабилнија да издржи било какво оптерећење.

Пре припреме изградње стаклене баште потребно је одабрати пројекат у којем ће бити потребне стандардне величине поликарбонатних лимова.

У производњи стакленика користити поликарбонатне плоче величине 12 к 2,1 м. Ширина таквог стакленика ће бити 8 м, а висина 1,9 м.дужине 6 м, потребно је користити 3 поликарбонатне плоче. Важно је правилно израчунати оптерећење на конструкцију стакленика, како би се избјегло рушење конструкције испод снијега.

Удобан стакленик 8 м: инсталација корак по корак

Прије свега, приликом градње стакленика од поликарбоната, потребни су цртежи. При изради цртежа потребно је узети у обзир врсту тла, врсту темеља и структуру. Пошто се стакленик може користити сезонски, мора бити могуће брзо саставити и раставити структуру.

На цртежу је потребно навести број потребних материјала, облик конструкције и њену величину.

Правилно постављена поликарбонатна кацига треба да буде сунчана, отворена и добро осветљена. У производњи поликарбонатних стакленика величине 8 м потребно је обезбиједити неопходну бригу за биљке, за то компетентно израчунати удаљеност између кревета и њихов точан број. Срећни стакленик и стакленик, направљени од поликарбоната, имају многе предности, тако да су распрострањени.

Сасвим је могуће инсталирати удобан стакленик висок 8 метара, ако пратите упутства и савјете професионалаца.

Предности у следећем:

 • Једноставност настале конструкције;
 • Потребна додатна снага долази од ребара унутар поликарбонатних плоча;
 • Стакленик из овог материјала не гори;
 • Поликарбонат има високу пропустљивост;
 • Листови су еластични и флексибилни, што вам омогућава да заузмете било који облик;
 • Дугогодишње искуство.

Такође је вредно одредити не само величину произведене структуре, већ и накнадно оптерећење на њу. Приликом дизајнирања цртежа је важно прво размислити о свим карактеристикама темеља, након тога размислити о инсталацији оквира и премазу. За вентилациони систем веома је важно размотрити локацију прозора и врата. Након завршне обраде цртежа, можете купити све потребне материјале и почети да смањујете дизајн.

Греат греенхоусе 8х50

За изградњу индустријских стакленика, широко распрострањена и погодна опција је стакленик димензија 8к50 м. Могу бити прекривени поликарбонатом или филмом.

Велики пластеници од 8 до 50 се оби ~ но користе за индустријске намене

Дизајн може бити:

 • са луком;
 • кућа;
 • Правоугаони облик.

Темељно израчунати и припремити неопходне материјале прије почетка изградње стакленика од поликарбоната овог типа. Припрема се темељ и опремљена је прилично једноставна база. Када је стакленик направљен од поликарбонатних плоча, потребно је одабрати дизајн тако да се лучни дијелови измјењују с равним у њему.

Биљке добијају потребну топлоту у довољном обиму, и сходно томе, на равном дијелу, коефицијент рефлексије ултраљубичастих зрака постаје минималан.

Коефицијент апсорпције топлоте и светлости ће бити оптималан ако су равни и лучни пресеци правилно комбиновани. Да смањимоотпадног поликарбоната, вредно је цртања и мерења урадити пажљиво. Један од главних задатака за јунице је темељ темеља. Монолитни армирани бетон, направљен у цијелом објекту стакленика, је најуспјешнија опција за велике стакленике. За његов распоред, потребно је копати ров, уградити чврсти оквир арматуре, након чега је све бетонирано. Са правилном конструкцијом таквог дизајна, она ће бити прилично стабилна, издржљива и издржљива, што ће поправити рад на минимуму.

Рационални стакленик 6к8 метара

У фази изградње индустријског стакленика, неопходно је размислити о уређају прејаке темеља. Могу имати темељну траку направљену од дрвета или темеља (због лакоће израде поликарбоната). Дуготрајни, поуздани, издржљиви стакленици од поликарбоната изузетно су популарни међу вртлацима и земљорадницима. То је због правилне инсталације и довољне бриге, она служи дуго времена. Постоје 2 варијанте: изградити стакленик независно од поликарбонатних лимова, или купити већ готову конструкцију. Јунице 8к6 м се узгајају за сопствену употребу или за продају.

На рационално и практично за растение на различни растениата е стакленик 6 на 8 метри

.

Такви пластеници се могу градити самостално, за то је потребно:

 • Знати величину коју желите;
 • Правилно израчунати потребне материјале;
 • да купи све потребне материјале;
 • Монтирајте оквир;
 • Плоче од поликарбоната за правилно причвршћивање.

Захтевани стакленици се међусобно разликују по принципу уградње, материјалима оквира и врсти конструкције. Појачани поцинковани метални профил често пружа основу - најпопуларнији дизајн који се може лако раставити и самостално саставити.

Удобнији и лакше постављени стакленик је изведен у облику лука.

Поликарбонатна плоча има стандардну величину 6к2 м, прилично је флексибилна, лако се савија и користи за облагање стакленика. Изузетно је неугодно за рад са листовима од 12 м. За уређење стакленика ширине 6 м и дужине 8 м, припрема се најмање 5 листова поликарбоната. У овој табели можете направити кревете на обе стране, док је удобан и широк пролаз који олакшава руковање креветима.

Модерни пластеници од поликарбоната 8 метара (видео)

Стакленик од поликарбоната, има много предности, због лакоће материјала, чак и од индустријских облика стакленика. Међутим, неопходно је правилно извршити све прорачуне тако да је дизајн поуздан, издржљив и издржљив.