Поол скиммер - како одабрати праву и зашто вам је потребна? Детаљан опис са фотографским примерима

Власници базена у кућама и приватним просторијама треба да познају такву скупштину као скиммер за базен. Овај уређај је намијењен да спријечи стагнацију воде, репродукцију неугодне и штетне микрофлоре у базенима воде и помаже да се поједностави и олакша процедура за пречишћавање воде у акумулацији.

Шта је потребно скиммеру

Сјетите се да штедња на овом уређају не би требала бити, јер је одустајање од власника базена, не само да он има пуно потешкоћа у бризи о свом рибњаку, као и непоштивање одређених правила која ризикују да доведу базен до стања да ће морати да потроше много више новца и времена да се изборе са пречишћавањем воде и капацитетом базена.
)

ОЛИМПУС ДИГИТАЛ ЦАМЕРА

Ако читалац не зна шта је скиммер, кратак опис овог система ће бити описан касније у чланку. Генерално, ради се о уређају који је дизајниран за чишћење воде у базену, који је у релативно јефтиној цијени. Његов дизајн није компликован. Због ове потешкоће у сервисирању ове јединице, по правилу се не појављује.

Како ради скиммер

Принцип скимере је следећи: уграђен је у базен, не захтева додатне просторије и чисти, сакупља горњи слој воде и пролази кроз посебан филтер. Све одржавање овог уређаја је само чишћење филтера с времена на време.

Прикладније је и јефтиније купити скимер са шаркамаБазен, који има мале димензије, најбоља је опција. Користећи модерне објекте и најновију технологију у уређењу базена, вријеме за његову услугу је сведено на потпуно приступачну цијену.

Материјали од којих су направљени уређаји

Скимер је најчешће направљен од пластике и метала. Наравно, одабрани су они типови метала који су најмање подложни корозији и другим проблемима. Између осталог, овај уређај може и треба да се користи за обележавање супстанци које дезинфикују воду.

специес

Скимери долазе у два типа, они који се зову зглобни, и они који се монтирају директно у базен. Такве уређаје производе компаније специјализоване за производњу склопова сервисних базена. Приликом одабира јединице потребно је пажљиво проверити репутацију повратних информација купаца о њиховим производима.

Израда скимера за базен сопственим рукама је мало вероватно да ће бити могуће за већину обичних људи. Ово је технички сложена јединица, коју могу створити само они који разумију ову технику.

Правила избора

Ако планирате купити скиммер за оквир базена, онда, поред монтиране варијанте, неће бити пронађених више верзија. Такође треба напоменути да је скиммер вредан куповине, само ако се планира промена воде у базену мање од једном у 2 недеље. Ако је могуће чешће мијењати воду, скиммер би требао купити.

Понекад се то дешава са оквирним базеном, обично великимДимензије, скимер је укључен у комплет, међутим, ово је опциона опција, а када у комплету овај уређај не укључује, замјењује га нокат. У одсуству скимера, уклоните смеће и очистите базен претпостављено са ексером, међутим, потребно је неко време.

За стационарне базене је прикладније имати уграђени скиммер.

Испоставило се да је то мало скупље, али служи дуже и доноси мање проблема него висе. Истина, уграђени скиммер захтева додатну собу.

Као и сваки други уређај, скимер је главна ствар за правилно инсталирање. Ако уређај није исправно инсталиран, ускоро ће бити потребан квар. За причвршћивање делова могу се користити само причврсни елементи који се налазе у комплету, а такође није препоручљиво заменити детаље сета скимера неким другим.

маркице

Најпознатије и најпоузданије компаније које производе скимере су брендови као што су МТС, МТХ, Интек. Ове компаније су тестиране временом, доказале су се као поуздани произвођачи и имају добру репутацију међу потрошачима.

Пхото Скимер за базен


 • Зимски врт у кући - 50 фотографија различитих дизајнерских идеја

 • Дизајн кућне веранде - како направити прави избор (55 фото идеја)

 • Кућица за псе са сопственим рукама: цртање, инструкције корак по корак са примерима фотографија


 • Камен на поклопцу - декоративни печат на вашем сајту (40 фотографија)

 • Уређење базена у сеоској кући је практична идеја за фотографије
 • \ т
  Како направити лежаљку на колиби властитим рукама - једноставан водич за примјере фотографија и цртеже


 • Аератор за опкладу - основна правила за избор и инсталацију (50 фотографија)

 • Ћелија у земљи сопственим рукама - фотографија идеје о беспријекорној регистрацији
 • \ т
  Дечији базен за виле: преглед врста, могућности избора, фото примери на сајту