Плочице Венус церамица: карактеристике керамичких производа из Шпаније, зидне плочице у ентеријеру

Венус Церамица је елитна плочица фабрике Венус, која се налази у Шпанији у граду Цастеллон. У овом граду постоји управни и производни погон. Ова компанија постоји од 1988. године. Стизање на почетак пута препознавања на европском тржишту омогућило му је да достигне међународни ниво. Тренутно, Венус производи су познати широм света и представљају луксузни цријеп. Користи се за пројектовање екстеријера и ентеријера у стамбеним просторијама и на местима са високом пропустљивошћу.

Квалитет плочица заслужује посебну пажњу. Компанија посвећује велику пажњу овој теми. Материјали који се користе за производњу су у складу са европским стандардима безбедности и заштите животне средине. Најновија опрема и специјално креирани истраживачки центар чине сваку нову колекцију пажљивијом и квалитетнијом. Венус Церамица је издржљива керамичка плочица повећане трајности и издржљивости.

Каталози фирме представљају неколико врста производа, међу којима су:

 • зидне плочице;
 • подне плочице;
 • керамички гранит;
 • сродни производи: лајсне, рубњаци, постоља, уметци, мозаици и декор.
Шпанску плочицу развија група дизајнера и мајстора дизајна. Главни правац дизајна је класик, представљен је у већини Венериних колекција. Остале расположиве опције прилагођене су новим модним трендовима, одражавајући предности купаца из цијелог свијета. На службеникуНа сајту се налази само 96 колекција плочица. Има различите величине - од малих мозаика до квадрата 60 до 60 цм, а ту су и сјајне, мат и сатенске варијанте завршног премаза.

Свака колекција има своје особине и разликује се по боји, узорку, текстури и мотиву.

Ово је најочигледније у случају новина, будући да је компанија посљедњих година била посебно усмјерена на интересе потрошача:

 • Колекција 17 Теен за зидове. Завршни премаз - сатен. Текстура је мермер и цигла. За класичне интеријере налази се плочица са реалистичном врстом камена, за сувремене љубитеље - живописна слика, контрастни избор пукотина у камену на свијетлој позадини и деликатна елегантна завјеса.


 • Коллекциа Цабана. Плочица на поду димензија 15 * 90 цм имитира дрвену подну облогу. Погодан за кухињу или купатило у класичном или еко стилу. Приказана је различита текстура и боја дрвета од светле, скоро беле до тамносиве са наглашеним дрветом. Такође, варијације на тему дрвета могу се наћи у колекцијама Доха и Берген.


 • Бетонски блок. Зидни цријеп угодне беж-ружичасте нијансе. Комбинира опције са симулираним грубим бетоном и узорком у облику осјетљивих ружа.


 • Марракецх. Аутентична колекција посебно за љубитеље Истока и Марока. Живописна слика геометријских облика, типичних за дату земљу, истакнут ће монокроматску плочицу беж боје са текстилом чипке. Такав избор ће створити осећај оријентализмабајке у затвореном простору.


 • Легенда. Зидна плочица 50 * 80 цм у 17 варијанти боја. Основни цријеп у облику мрамора има мирно беж тон, према којем ће акцентне варијанте у сребрној, златној и титанијској боји изгледати још неуобичајеније. Међу цртежима - мозаик, отисак са цвећем и линијама.

 • Збирке Катмандуа и Мармоа одражавају љубав дизајнера Венере да користе мраморну текстуру као основни елемент. Савршен је у готово свим стиловима, без обзира на главну боју ентеријера.

 • У збирци Пегаза главна је ствар мозаика. Ту су светло беж и сиве боје допуњене плочицама са цветним и фигурираним цртежима и линеарном текстуром.

 • За необичан и сочан ентеријер налазе се колекције са светлим декорима и уметцима са цртежима. На пример, Јои анд Схоцк Спринг. Прелепа текстура у облику квадрата и дијаманата који стварају визуелну превару у тиркизним, црвеним, љубичастим, зеленим и црним бојама. Колажи са фотографијама и цртежима цвећа чине вашу кухињу душом куће.


 • Ретро стил ће створити плочицу из колекције Ицон Глосси. Слика терета је помешана са силуетама девојака и цвећем. Основни цријеп - с текућим линијама налик на валове, цвјетни печат или једнобојни у свијетлим и тамним бојама. • Класике жанра у новим колекцијама представљају колекције Белла, Дапхне, Нова, Љубавна прича, Илузија. Фактуре, боје и цртежи су креирани да би се створио племенит,софистициран и луксузан ентеријер.
Повратне информације купаца о производима ове компаније су само позитивне. Многи су приметили лакоћу полагања и сечења плочица, широк распон и минимални брак у пакету. Минус је цијена, али сами купци оправдавају његов квалитет.


Погледајте како да правилно поставите плочицу у следећем видео снимку.