Новогодишњи производ: ружичаста играчка мајмуна

Изгледа да се очекује, али у исто вријеме, неочекивано, задатак је послат у врт: производ је божићно дрвце на божићној јелки, и то повезати са надолазећим доласком године ватреног мајмуна.

Након минималног времена и минимума импровизираних материјала, одлучили су извући играчку из шперплоче, а затим обојити гваш и нацртати контуре са маркерима. Навешћу да производимо производе са пуним учешћем детета, тако да свако, осим шперплоче и израчунава симетрију, чини дете сопственим рукама. Одлучили смо да направимо два различита модела за експеримент: један мајмун виси на репу, са ручкама на ногама од чипке, а други - само на њушци са репом. У оба случаја, реп у облику куке служи као прикључак на грану, тако да унутрашњи радијус мора бити одговарајуће величине.

Дакле, све у реду!

Прво, образац. Прво, скицира скицу на обичном комаду папира, приказујући сву замишљену слику. Затим подесите скицу на минималну једноставност, тако да можете да избушите конвенционалну убодну тестеру у нормалним кућним условима. У овом случају имамо две скице. То су два различита облика са приближно истом величином и исти репови кука.

Даље, дајемо симетрију облика у односу на условни центар - вертикалну линију, тако да је играчка обешена на грану јеле, и не прелази на једну страну. Израђујемо чак и спољну контуру производа. Изрежите узорке.

Обрађујемо шаблоне у комад шперплоче и нежно се мељемо.

Ако се негде на одељцима појави макриди ивица, трљајте ихбрусни папирУ једном од израдака на скици, потребно је направити двије рупе испод чипке. Чипка ће обављати функцију вјешања ногу и руку.

Добијене предформе су обојене гвашом.

Штавише, користили смо само двије боје, али у ствари то је ствар укуса, можете сликати и не типичне боје и украсити шљокице, на примјер, контуре играчака!

Након што се гваш осуши, а за нас траје нешто више од сат времена, нацртајте контуре и делове лица. У ту сврху кориштени су обични маркери: за контуре - смеђе, за очи - зелене, за усне - црвене. У једном од производа, убацујемо две рупе у усек кабла. Дужина сваке резидбе је 14 цм

Продукт Новогоднаа играчка мајмун е готов! Штавише, дете, које је директно учествовало у овом послу, било је веома задовољно собом!