Модерна гардероба у ходнику: постојеће сорте

У дворани постоји широк избор слајдова који се разликују по боји, облику, цијени и материјалу од којег су направљени, а правилно опремљена гардероба у ходнику и горак вишеслојни простор оптимизирају простор у соби. У зависности од опреме, они долазе у неколико типова. Сваки од њих се користи у строго дефинисаном стилском правцу. У том смислу, не журите да купујете. Не пропустите трошити новац који је потрошен помоћи ће анализирати унутрашњост дворане и квалитете одређеног производа.

Изабрали смо намјештај у ходнику: зидове и тобогане, њихове фотографије и карактеристике произвођача

Опасна грешка је извесност неизвесности одређених жигова. Да се ​​у дневној соби није морало повремено обављати поправке појединих компоненти ваљка, потребно је сазнати што је више могуће о произвођачу. Требало би да се заснива на оцјенама корисника и специфичним резултатима рада. Ако купац није суочен са производима компаније, онда би требало да посетите компанију.

Овдје су различите врсте готових производа. Пажљив преглед ће вам помоћи да стекнете општу идеју о томе које предности и недостаци могу бити потенцијална куповина.

При избору клизача обратите пажњу на квалитет фитинга

Важни су следећи фактори:

 1. Превелики број малих затварача - прилика да се скрене пажња на производе друге компаније. Слично томе, морате то да урадите ако је готови намештај "обилан".
 2. Лако се отварају и затварају врата и фиока.
 3. Присуствоспецифичан мирис боје или лака је разлог да се одбије куповина.
 4. Однос удјела умјетних и природних материјала.
 5. Квалитет покривања различитих елемената.

Не мање важна је укупна дужина производње зидова плоча.

Фотографија зидова слајдова у ходнику: опције за избор

Процес селекције није лак, стога је потребно дати му довољно времена. Све почиње са свијешћу о властитим потребама. Боја, облик, број полица, висина - све ово треба размотрити прије путовања у трговину. Дизајнери препоручују да се придржавају правила која могу поједноставити поступак одабира. Ако је класичан, онда би у том случају зид клизача требао бити израђен од природног дрвета.

Минимализам, конструктивизам, "техно" - експерименти су дозвољени овде, како у форми тако и са бојом. Због чињенице да продавнице намештаја у Русији, Украјини и другим земљама ЗНД-а сада нуде широк спектар производа, крајњи корисник има могућност да изабере фактор цене и квалитета.

Вриједи изабрати горку собу у боји која ће стајати на позадини зида

Приликом каталогизирања каталога, треба процијенити сљедеће параметре:

 • Расположиве боје;
 • присуство посебне површинске обраде;
 • Квалитет коришћене опреме;
 • је могућност делимичне промене конфигурације зида;
 • Што се тиче димензија производа који се уклапају у халу.

Висећи клизачи у ходнику: погодности и погледи

Минималисти и они који једноставно не желе попунити собу прекомјерним износомнамештај, може "убити одмах 2 зеца". У просторији постоји такав неопходан зид са сетом ормарића, са осећајем лакоће. Пројекат ове врсте је лако имплементирати, ако слиједите неколико препорука дизајнера. Отвара листу таквих неутралних комбинација боја.

На пример, бели зид допуњује црни дизајн. Објашњење је прилично једноставно. Око се користи за комбиновање поменутих боја, тако да се чини да нису необичне.

Поред комбинације, листа најљепших комбинација за очи укључује црну и суздржану црвену, беж и пијесак и друге. Када се направи избор у корист одређене боје ормара, потребно је одредити опцију инсталације.

Висећи клизачи се савршено уклапају у унутрашњост, изведени у модерном стилу или у високој технологији

Всака относно има позитивна и негативна страна, коато треба да се възположи пред купвото:

 1. Г-облик носача је представљен са три одвојена сегмента који нису међусобно повезани. Ако погледате овај дизајн са стране, можете видети 2 слова "Г", између којих је средњи део са ТВ-ом и полицама. Горњи и доњи део се користе за складиштење ствари.
 2. Минималистичка верзија је модерна полица-кабинет, која заузима цијели доњи дио дизајна. У зависности од стилског решења, има 4 до 8 увучених делова. Изнад ТВ-а се налази, близу којег је слободан простор. Везати цијелу композицију поред ормарића, фиксиран на стропу.

"Нулта опција" - у многим аспектима је слична горенаведеном, али постоји једна значајна разлика. Први ниво је представљен малим подијумом, који је ТВ и аудио систем

Слајдови за ТВ у сали: боје и сорте

Врло често од купаца можете чути незадовољство купљеним намјештајем. Изгледа да је све у зиду савршено. Књиге, декоративни елементи, плазма телевизори итд. Су добро постављени, али ипак нешто недостаје. Разлог за овај осећај је да погледате у погрешној боји, па чак иу нијанси.

Уласком у продавнице, грађани више пажње посвећују дужини, ширини и низу других строго функционалних параметара.

Висећи клизачи имају поуздану монтажу, тако да могу издржати ТВ било које величине

Да би се у стану појавио истински функционални елемент унутрашњости, слична будност мора се показати у односу на њене естетске карактеристике.

Наиме:

 • Црна боја зида допуњује црвену или тамноцрвену конструкцију;
 • Комбинација пастелних тапета и беж клизних зидова изгледа неутрално;
 • У дворани изведеној у канонима класичног стила боље је користити конструкцију природног стабла.

Без обзира на избор боја које одаберете, чак и најмања вјероватноћа да имате превише контрастне или "нејасне" комбинације боја треба елиминирати.

Својим рукама стварамо горку у ходнику

Распон који је представљен у трговинској мрежи није увијек задовољавајућизахтјевима купаца. Ако неки модели остављају жељу за бољим дизајном, немогуће је ући у просторије због нестандардних величина потоње. Као резултат тога, многи радије одбијају претходно планирану куповину. Пожурите са овим не исплати се, јер ситуација увек може бити у дословном смислу да се узме у руке.

За рад је потребно унапријед купити материјале у потребном износу. Боље је за новајлије да се подударају да грешке не буду учињене дуго времена да се заустави рад.

Приликом одлучивања да сами направите роштиљ у хали, вреди припремити цртеже на папиру и набавити потребне материјале

Без обзира на параметре будућег слајда за дворану, потребно је купити сљедеће:

 • Сталци и пречке од дрвета;
 • Кров и јастучнице;
 • Дрвене полице за полице и кровове;
 • Бочни, стражњи и стражњи зидови;
 • Носач, задњи, доњи и бочни;
 • Вијци, завртњи, навртке, матице, ексери и завртњи;
 • Вучна вођица за стаклене панеле;
 • Ручке за кутије и врата.

Ако се планира да се направи брдо са сопственим рукама опремљеним осветљењем, онда се у овом случају структура допуњује редукционим трансформатором, контролном јединицом и потребним жицама. Током инсталације, важно је обратити пажњу на исправност изолације ожичења. Ово ће помоћи да се избегну кратки спојеви. Директна монтажа се врши на основу шеме.

Како изабрати горку у ходнику (видео)

Почетници не би требало да се плаше могућих грешака, јер увек постоји могућностодврнути неисправно фиксиран предмет. Правична награда за рад ће бити функционални зид колибе, који задовољава потребе власника животног простора. За разлику од опције продавнице, која се не уклапа увијек у ситуацију да ће унутрашњост, костур који је сам израдио, спријечити потребу за додатним побољшањима.

Дизајн слајдова у холу (фотографија у ентеријеру)

)