Метално-пластична врата и прозори: ентеријер и за купатило, браве за њих, фотографије у ентеријеру

Метално-пластична врата израђена су од ПВЦ профила, ојачана челичним плочама. Да бисте спречили кварове, користите специјалне арматуре, отпорне на хабање. Захваљујући снази и једноставности дизајна, таква врата су постала толико популарна.

Отварање метал-пластичних врата, у зависности од њиховог типа, може се вршити на различите начине - помоћу орања, померања на бочним странама, отварања отвора. Осим тога, таква врата се могу користити у режиму зрачења.

Често се варијанте разматраног дизајна могу видјети на улазу у балконе станова, јер су на том мјесту у хармонији с пластичним прозорима, али се могу инсталирати не само на балкону, већ и на многим другим мјестима.

Метално-пластична врата веома су слична огромним прозорима који се отварају. Стаклена плоча се може уметнути у конструкцију, или се направи дјеломично остакљење, ау неким моделима стакло може бити потпуно одсутно. Што је више стакла, то је и сам производ скупљи, због чега се инсталација двоструких стакала изводи само у неким случајевима.

Један од ових случајева је потреба да се обезбеди додатна изолација буке унутрашњег простора. Осим тога, прозори са двоструким стаклом одржавају добру топлоту. Захваљујући прозорима са двоструким стаклом, метал-пластична врата изгледају скупље, а понекад и интеријери понекад уметну декоративне уметке различитих изведби.

Шта је метална пластика?

Врата су израђена од поливинил клорида (ПВЦ). Ова врста пластике отворена је давно, давне 1835. године. Он јесастоји се од етилена и хлороводоничне киселине. У производњу ових материјала додају се различите помоћне супстанце које додају чврстоћу финалном производу.

Специјални пигменти омогућавају да се материјал додаје у апсолутно било којој боји. Метално-пластична врата су потпуно безопасна и испуњавају све захтеве ГОСТ-а. Снага финалног материјала и отпорност на хабање су импресивни - то је заиста велика пластика.

Врсте ПВЦ врата

ПВЦ се широко користи, варијанте овог материјала се инсталирају не само на балконима станова. Чврсте браве за метал-пластична врата дозвољавају им да се користе као улази и дизајнерска решења - попут ентеријера.

ПВЦ улазна врата

ПВЦ производи се могу инсталирати као улазна врата. Њихова главна функција је да штите кућу од пљачке и крађе, а метал-пластична врата савршено се носе са заштитном функцијом. Браве за метал-пластична врата могу бити било којег дизајна.

Оквир може бити ојачан, направљен употребом посебно издржљивих заштитних материјала. Тако, упркос чињеници да таква врата не изгледају јако јака и могу штитити кућу од лопова, она имају одличне карактеристике.

ПВЦ балконска врата

Најраширенија ПВЦ врата су примљена на балконима станова. Израђени су од истог материјала као и пластични прозори, користећи спојнице, идентичне по свим карактеристикама.

Такве варијанте су одличне топлоте извучно изоловане собе. Могу бити прозирне или мат, што не дозвољава да се види што се догађа у стану. По правилу, варијанте се користе када се стакло постави на горњем делу врата, а пластични уметак се поставља на дно.

ПВЦ врата која се постављају између просторија

Не само дрвена врата, већ и метално-пластичне конструкције често се постављају између просторија за становање и канцеларијских простора. Таква унутрашња врата имају повећану издржљивост и могу се израдити помоћу различитих дизајнерских решења.

Најпопуларније врсте метал-пластичних врата, која се уграђују директно у просторије стамбених просторија, су варијанте са остакљењем, делимичним или чврстим. За стамбене просторе посебну улогу има одговарајући дизајн, који даје светлост и јединственост ентеријера.

У циљу дизајна, произвођачи метал-пластичних унутрашњих врата иду на разне трикове. На фотографији у нашем чланку могу се наћи различите одлуке.

Произвођачи врата најчешће се користе од стране тражилаца. Упити су посебни декоративни прекривачи на прозорима који имитирају прекрасне прозорске решетке. Ако се прозори и врата постављају на металним прозорима, постављају се питања, која имају само декоративну улогу, онда се могу поставити обични прозори који излазе на улицу и постављају питања како би се заштитила имовина од лопова.

Једно од дизајнерских решења за стакло је матирање. Приликом сазревања стакла прође специјалнообрада на машинама и губитак транспарентности, док проналазе занимљив дизајн. У исто вријеме, након обраде стакло не губи способност да прође свјетло. Метално-пластична врата за купатило, купатило, просторије за становање често се спајају, како би се постигла повјерљивост у затвореном простору.

Као начин за постизање јединственог ефекта дизајна, користе се витраји. По правилу, витраж је направљен од посебног филма у боји, који је прожет бизарним узорцима који неће оставити равнодушним ниједног познаваоца лепоте.

Метално-пластични прозори и врата често су прекривени бојом. Ручно осликана уметност је скупа, али има своје јединствене, карактеристичне карактеристике само њој, а носи и посебан дух уметности. Може се користити и печатирана слика, што је много јефтиније.

Поред третмана наочара, користе се и друга дизајнерска решења, јер се врата не састоје само од стакла. Шарке и уметци за врата обојени су у различитим бојама, могу бити ламинирани или обојени химерни узорци. Такви потези омогућавају да се метал-пластична врата "природно" за сваки ентеријер.

клизне конструкције

Клизне металопластичне конструкције су такође нашле своју примену. Таква врата изгледају веома импресивно, имају занимљиве функционалне особине (једна врата се слободно крећу у односу на другу). Осим тога, такве конструкције не заузимају непотребно мјесто, ефективно користе простор простора.

ФолловОбратите пажњу на то како таква метал-пластична врата изгледају у зимском врту, што се може видјети на слици горе. Клизне конструкције могу имати два или више врата. Што је затварач мањи, дизајн је поузданији. У таквим вратима постоји минус - недовољна изолација.

Предности изградње ПВЦ столарије

Упркос чињеници да метал-пластична врата немају значајну уметничку и декоративну вредност, она имају и многе друге предности.

Као прво, такве опције укључују потрошаче по приступачној цијени, што је успоредиво с цијеном секцијских врата. Осим тога, таква врата имају огроман извор чврстоће и отпорности на хабање. Профил се не распада, за разлику од дрвених конструкција, а геометрија није нарушена чак ни при дуготрајној и ригорозној експлоатацији.

Пластични елементи не захтијевају обраду након одређеног периода рада, они не морају нужно бити обојени, стога је трошак управљања таквим пројектом минималан.

Ако је потребно, можете изабрати другачији дизајн или обојити профил у било којој жељеној боји. Постоје варијације за имитацију природних материјала као што су дрво, камен или метал.

Инсталација не захтијева значајне вјештине, а тежина метал-пластичних врата је много мања од тежине метала. Структура се фиксира конвенционалним сидрима, а затим се монтира пена. Врата овог типа изводе организације које се баве прозорима од ПВЦ-а, могуће је наручити и прозоре и врата истовремено, уз попуст за знатан износ.

Према томе, ПВЦ врата имају многе предности и повољно су распоређена на конкуренте, без сумње ће пронаћи свог потрошача, који ће бити у стању да у потпуности уважи све њихове функционалне карактеристике.

Низка цена и високи потрошачки квалитети су таква врата учинили популарнима на тржишту. Велика предност је у томе што се врата могу уградити у просторије у близини улице, јер се ПВЦ и метални елементи не боје влаге и хладноће. Полазећи од тога, врата имају одличне карактеристике и уклапају се у душу свакога.