Лерои Мерлин ормари за похрану ствари

Дошло је вријеме када је хитно потребно купити ормар. Сви људи воле да имају животни простор око наручивања. Након што сте објесили ствари на малим ормарићима, смјештеним на различитим мјестима у стану, можете у правом тренутку заборавити гдје и што се похрањује. И ширити одјећу на столице, столове и софе - опћенито, врх неодговорности. Закључак се сугерише - купите ормарски систем. Све ствари ће бити похрањене на једном мјесту. Ако је потребно, лако можете пронаћи праву ствар.

садржај

 • Ормарски системи Лерои Мерлин: врсте
  • Систем ормара типа панела
  • Систем типова оквира
  • Ћелијски систем
  • Ормарски систем класичног облика
 • Предности Лерои Мерлин гардеробер система
 • Елементи дораде
 • закључак

Широк спектар понуда може се наћи у било ком систему гардеробе. Међутим, међу произвођачима је посебно вредно поменути гардеробе познатог бренда Лерои Мерлин.

Лерои Мерлин гардеробни системи: погледи

Лерои Мерлин нудисистеме гардеробе следећих типова:

 1. панел;
 2. оквир;
 3. ћелијски;
 4. класик.

Разговарајмо детаљније о свакој од врста.

Систем ормара типа панела

Системи за складиштење ствари овог типа сматрају се најскупљим и "статусним". Понекад су и даљезвани корпус .

Декоративни панели се чувају на зидовима захваљујући профилима. Тоове плоче и полице су причвршћене. Захваљујући овој идеји, површина полица је савршено равна. Горњи део система за облачење служи за складиштење покривала за главу, средњи део је одећа, а доње полице по правилу стављају обућу.

Тип оквира

Основа система тоалета је метални оквир. Материјал је алуминијум. Из ње се производе и конзоле за полице. Систем за чишћење у соби укључује сандуке, полице и вјешалице. Она се складно уклапа у дизајн просторије, изведена у стилу модерне или високе технологије. Дизајн се састоји од модула, тако да је лако саставити и раставити. Одсуство глухих преграда чини читаву конструкцију лако доступном за инспекцију. Брзо можете пронаћи праву ствар.

Ћелијски систем

Ова конструкција за чување ствари се такође назива мрежа, јер се заснива намрежастим полицама и корпама . С водилицама се причвршћују за зидове. Са стране, утисак је да кошаре и полице лебде у ваздуху - веома спектакуларан призор.

Овај дизајн је веома популаран, што не изненађује, јер има модеран, оригиналан дизајн. Врло се лако трансформише. Састоји се од специјализованих сетова полица и контејнера, што вам омогућава да лако поставите велики број различитих ствари.

Ормарски систем класичног облика

Састоји се од неколико ормарића од МДФ (иверице). Ово је најпознатијаједноставан систем. Позната је још од времена постојања СССР-а. Изграђен из једног или више конвенционалних ормара.

Предности гардеробе Лерои Мерлин

Зашто одабрати производе Лерои Мерлин. За разлику од конструкција за складиштење ствари других произвођача, Ормар системи Лерои Мерлинимају низ предности .

 1. Трајност. Дизајн Лерои Мерлина, са опште елегантним перформансама, има велику снагу. То се постиже захваљујући употреби специјалних челичних легура произведених савременом технологијом. Такође, приликом израде неких елемената користи се и стабло.
 2. Оптимизација. Користећи малу површину, можете ставити много ствари. А захваљујући бројним корпама, специјализираним вјешалицама и полицама, могуће је брзо подијелити ствари у групе, што ће увелике олакшати њихову потрагу.
 3. Вентилација. У ормарским системима Лерои Мерлина немогуће је доћи до мириса "лабавих" ствари, захваљујући одличној вентилацији. Мирис једноставно неће бити у стању да се састави у таквим конструкцијама.
 4. Монтажа. Сакупљање и растављање структуре гардеробе неће бити тешко за било кога. Не можете се бринути да током селидбе она неће ићи на врата новог стана. Са Лерои Мерлиновим свеатсхоповима, то се једноставно не може догодити.
 5. Разноликост компоненти. Помоћу њих можете изградити свој систем складиштења ствари на основу сопствених разлога и сопствених потреба.

Елементи дораде

Лерои Мерлин нудимного различитих елемената и компоненти, који се могу одмах купити или купити касније.

 • сталци . Може се купити у готовом облику. Од метала, пластике или дрвета. За високотехнолошке ентеријере може се направити чак и од стакла. Димензије полица и број полица у њима је одређен жељом клијента.
 • полице . Могу се наручити одвојено од цјелокупне регалне конструкције. Може се израђивати од разних материјала. Димензије могу бити и било које. Такође популарне трансформаторске полице - веома су удобне и функционалне.
 • Дизајн за одећу можете наручити у потпуности. Искусни стручњаци су увек спремни да вам пруже онај систем чишћења који вам одговара и саветују вас о одговарајућој опреми за то.
 • У Лерои Мерлин-у можете изабратиразличите капацитете , намијењене за складиштење предмета одјеће и ствари. Постоје различите врсте сложених и декоративних кутија. Могу се користити за складиштење алата, ствари, дјечјих играчака. Потребно је посебно споменути кутије намијењене за складиштење улица.
 • За ормаре у Лерои Мерлин-у можете бирати различите полице, шипке, вјешалице и кошаре.
 • Треба посебно поменути панеле који су намењени за производњу намештаја. Постоји и избор фасаде за намештај и унутрашњих механизама за сакупљање намештаја.
 • Клизна вратаза изградњу тоалета. Они вам омогућују да уштедите простор и користите их на прикладан начин. Материјал за израду клизних врата може бити различит - пластика, стакло или дрво. Захваљујући овомеКлизна врата омогућавају Мерлент систему складиштења одеће да се хармонично уклопи у сваки ентеријер стана или куће. Употреба огледала на клизним вратима омогућиће визуелно проширење просторије.

закључак

Контактирајте Лерои Мерлинов ланац продавница је најлакше решење проблема куповине гардеробе. Веровањем у овај познати бренд, лако можете изабрати модификације дизајна купатила које одговарају вашем укусу. Не заборавите да се може стално побољшавати, захваљујући различитим компонентама. Иди у радњу.