Нови модели улазних металних врата у Лерои Мерлин

Главна функција улазних врата је да се осигура заштита стана. А то значи да би требало да буде безбедно и поуздано и, што је најважније, да може да издржи крекере. Али, поред тога, мора да има звучну и топлотну изолацију, а изглед мора да говори о могућности и могућности његовог власника.

садржај

  • Основни параметри улазних врата
  • Шта чини јединица врата
  • Декорација крила врата

Изаберите врата за Лерои Мерлин могу чак и најизбирљивије купце. Уосталом, постоји једноставно велики број модела за свачији укус.

Основни параметри улазних врата

Сви модели су подељени у четири класе, у зависности од тога колико су висок ниво заштите и способности да издрже хаковање. Наравно, ова класификација се не може прецизно назвати. Уосталом, можете отворити било који производ, само требате покупити алат. Ипак, постоје класе поузданости, и оне укључују:

  • Прва класа поузданостиукључује улазна врата која се могу отворити ручним алатом: монтажом, отпадом и слично. У просеку, време разбијања врата ове категорије не траје дуже од 9 минута.
  • Друга класасе односи на платно, које може открити само специјалиста. Истина, алат се такође овде користи најлакше.
  • Врата треће класе поузданостимогу се разбити само употребом електричних алата. У исто вријеме за отварање ће требати потрошити пуно времена. Да, и алатће дати буку. Због тога је мало вероватно да ће лопови користити овај метод да би сломили ваш стан. Дакле, модели ове класе могу се сматрати прилично поузданим, како би ваш дом био сигуран.
  • Четврта класаукључује непробојна врата.

Каталози Лерои Мерлин вам нуде врата из било ког ценовног сегмента. Али модели друге и треће класе заштите су најпопуларнији. Они су прилично поуздани и њихова цијена је прилично приступачна за купце средњег дохотка.

Вредно је напоменути да се ниво заштите свих врата може повећати. Истовремено, измјене модела неће посебно утјецати на цијену. На пример,Лерои Мерлин предлаже да се на платну инсталирају скривене шарке . Сви додаци тако остају у платну, па тако крекери неће моћи да пресеку балдахин. На крају крајева, овај метод је најједноставнији приликом отварања врата.

Инсталација котрљајуће браве значајно повећава поузданост и трајност конструкције у целини.

Шта чини јединица врата

Блок се може састојати од једног метала или два, у зависности од класе заштите. Наравно, последња опција је поузданија.

Оквир врата је изведен од металног профила заваривањем или савијањем. Искусни консултанти у Лерои Мерлин-у ће вам објаснити како вам се свиђа модел који волите.

Без обзира на то колико је листова од метала направљено, врата морају бити загријана. Као грејач може битиупотребљена минерална пећ ,пјенасти полиуретан и базалт. Све даје вратима додатне функције буке и топлотне изолације. Треба напоменути да употреба полиуретана као грејача повећава чврстоћу улазних врата неколико пута.

Дебљина метала може бити различита. Али што је већи, врата ће бити тежа. Али још поузданије ће бити од овога.

Сва врата из фабрике долазе са две браве. Али у трговини можете изабрати додатни прибор. На пример, каталози Лерои Мерлене-а пружају велики избор офсет шарки, додатну констипацију и противклизне јастуке на бравама.

Декорација крила врата

Унутрашња површина металних врата треба да изгледа привлачно и идеално се уклапа у унутрашњост просторије. Лерои Мерлин нуди разне опције облога врата које у потпуности задовољавају захтјеве модерног стила.

Данас се могу наћи следеће варијанте унутрашњег уређења:

  1. бојење сјаја -када се наноси специјални прах боје на кист који је отпоран на влагу и абразију. Најпопуларније се може назвати моделима дрвених подних облога од Лерои Мерлина.
  2. Примена МДФ плочаза унутрашњу обраду. Таква плоча може бити глатка и фанфаре. А гамута боја је толико богата да неће бити тешко да одаберете модел за ваш ентеријер. Лерои Мерлин има велики избор сличних модела металних врата.
  3. Употреба огледалакао унутрашње површине. Овакви модели данаспостају све популарнији. Они визуелно помажу у проширењу простора, ау сваком ентеријеру ће се савршено уклопити. У именицима Лерои Мерлин можете одабрати модел који вам се свиђа и купити.

Не заборавите да је ваша кућа ваша тврђава. И нека улаз у ову тврђаву буде безбедно чуван. А продавница Лерои Мерлин ће вам помоћи да изаберете поуздану заштиту из широког асортимана, представљену у каталозима иу прозору.