Како правити калупе за израду плочица

Обрасци за израду плочицачине њихове руке веома тешким. За овај процес је потребно много времена и енергије. Наравно, куповина ће бити много бржа и лакша, али ако се одлучите да направите нешто заиста оригинално и занимљиво на вашем сајту, онда је вредно да га направите сами. За овај процес су вам потребни посебни материјали, пуно слободног времена и калупа. Постоји много начина да се направиоблик плочице својим рукама , они су око нас, али ми их не видимо, али ми радимо у грађевинским радовима за већ спремне моделе, међутим, то се не може урадити.

Опција број 1.До данас су готово све намирнице паковане у разним контејнерима. Ови калупи су погодни за нове оригиналне облике за тротоар. Наравно, да би се сакупило много таквих пројеката, неће бити довољно времена. Али излаз је! Требало би да одеш у продавницу и питаш их тамо. Већина њих има много таквих контејнера и уопште их не требају.

опција број 2 . Ништа мање интересантна идеја о стварању форме суобојене и безбојне пластичне грануле.Треба да сипају раствор у било ком пропорцији. Резултат ће бити изузетна и врло занимљива плочица. Намењен је за производњу беспрекорног мозаика.

опција број 3 . могуће је израдитиформе за плочице властитим рукама из ламиниране плоче од дрвене шипке . Најчешће и купују такво подрезивање нијежелите, можете само да одете на компаније да смање, они могу да вам дам им за бесплатно. Након овог производног варијанта облика, плочице могу производити у облику квадрат, троугао, итд Главна ствар - јесте жеља и време. Узмимо пример ову идеју правоугаоног облика.Први корак је да се случај

1. Цут правокутници 5, 4 и 1 једнак одговарајуће величине.

2. Са произвођачима Еврохвинти да прикупи све коцкице.

3. Учвршћивачи добијају овом методом могу монтирају и растављање пута.

4. Окренути завршену облик стреч филма. Захваљујући лакше уклонили плочицу, а не залипаие облик.

У принципу,обрасци за плочице са рукамаПрема начину је спремна за потпуно успостављање тротоара. Обрасци мора бити транспарентан, мека, а материјал се мора спустила на силикона. Мајстори се саветује да то не необичне облике, као лице које је прво ангажован у овом послу, није лако. Треба да покупи формулар са истим ивице, барем по први пут, а након што су већ може експериментисати. Научити ову плочице континуирано задовољство, а зглобови у смећу и прашине не пада, и на тај начин са чишћењем тротоара неће бити никаквих проблема.

Опција №4.Ако планирате да мали број плочица, а затимкалупи деца за игре у пескуТи ћеш бити идеално одговара. На пример, да створи оригиналне цртеже на тротоару. Централна стандардни платно се поставља плочице и ивице могу се третирати са производимаразличите бројке. Ви сан да уштедите на поправак, онда не жури, и не купити одједном све што сте наводно треба. Пола овога можете да урадите својим рукама. Главна ствар - укључите фантазију!