Врата за гардеробу са клизним системима Лерои Мерлин

Гардероба је потребна у свакој соби. Помаже не само да се економски и лепо уреди сваки простор у соби, већ и да се уштеди на куповини намештаја.

Модерно тржиште је препуно разноврсних понуда: клизних система, клизних преграда, компактних Платинијевих кабинета. Како дефинисати овај производ? Шта ће бити оптимално и компактно решење за сваку просторију?

садржај

 • Јединствени клизни системи
 • Разноликост модела
  • Унутрашњи клизни системи
  • Клизна врата
  • Купе-врата широка
 • Врата Лерои Мерлене за старе ормаре
  • Врата-хармоника
 • ексклузивна решења

Јединствени клизни системи

Искусни стручњаци фокусирају се на гардеробе Лерои Мерлин. Они омогућавају креирање ормарске мреже за појединачне параметре. Сваки од представљених система је индивидуално прилагођен сваком купцу, с обзиром на величину полица и система. Одлично решење је била уградња платнених корпи, у којима је згодно складиштити мале ствари: чарапе и чарапе. Сада не морате да прекинете све ствари у пољу за претрагу на полици, довољно је да инсталирате потребан број полица, система и корпа.

Купци остварују много користи од употребе система врата од стране компаније Лерои Мерлин:

 1. Сваки детаљ система има високу чврстоћу, поузданост и комбинује одличан дизајн. У производњи свих елеменатасамо модерна опрема , са јаким легурамачелик
 2. Управо ти ормари омогућују да се што више уштеди простор у соби. Ово је веома важно за мале просторије у којима живи породица од 3-4 особе. Увек имају много ствари које треба организовати. Практичан појединачни комплет вам омогућава да лако решите ове проблеме.
 3. Ови системи имају добру вентилацију. Стога, не морате да бринете о формирању лошег задаха изнутра, као што се то често дешава у шкрињама иверице.
 4. Ови системи се лако инсталирају и брзо растављају. Ако живите у одвојеном стану, онда са сваким потезом,можете комплетан системкомплетирати за минимално време и прећи на друго место.
 5. Увек радимо за потребе клијента, тако да је свака компонента осмишљена до најситнијих детаља. У каталогу увијек можете покупити свој ормар, попунити га оним одјелима који су потребни за одређену породицу.

Наши системи су увек функционални, а задовољство нам је понудити различите компоненте:

 • полице. То могу бити варијанте готових регала. Материјал одабире сваки клијент. Нудимо полице од метала, пластике, дрвета. За љубитеље стила Хи-тецх је задовољство понудити стаклене полице. свакиклијент нуди своје величине полица , а ми испуњавамо те жеље;
 • полице. Могу имати различите величине и од било којег материјала;
 • имамо и услугу наручивања за цео систем истовремено. У консултацији са искусним професионалцима, добићете неколико опција за избор сопственог;
 • наша фирма је задовољнануде не само полице и регале, већ и различите капацитете за складиштење ствари, прибор. То могу бити украсне кутије, полице, корпе. Интересантно решење је био систем за складиштење разних алата и играчака. Ово решава проблем са смочницом;
 • фасада је одлично решење. Могу се покупити под намештеним намештајем и ускладити са целим ентеријером;
 • клизни системи. овафункција је веома актуелнау истим малим просторима. Не морате предвидјети удаљеност за отварање врата.

Разноликост моделних серија

Унутрашњи клизни системи

Ова категорија садржи системе који комбинују могућности и врата и зидова. Увијек можете подијелити собу у засебне зоне, које се могу затворити или отворити у било које вријеме. Рад ових клизних система је увек поуздан. У њимакоришћени су клизни механизми , који су причвршћени на врху или на дну. Могућа монтажа истовремено и са врха и са дна.

У овим системима користи се само алуминијумски профил, који може имати декоративне премазе. У каталозима фирме можете се упознати са неколико варијанти клизних система, који су прилагођени за употребу између кухиње и дневног боравка, дневног боравка и кухиње. Сва ова врата су израђена од алуминијумског профила, што обезбеђује додатну снагу и поузданост система.

Клизна врата

Ова опција се може користити не само као преграда између просторија, већ и као елемент система за завијање. Употреба клизних врата има бројпредности:

 • , сваки систем, без обзира на његову величину и материјал за израду, лако се и глатко гура у страну. вине морате да обезбедите додатни просторза кретање ових врата;
 • врата савршено обављају функцију звучне изолације. Могу се нагласити, створити одређена подручја и побољшати естетски дизајн просторије.

Сва врата Лерои Мерлин су идеална за намјештај и увијек имају добре перформансе. Сви водилице и ваљци за систем направљени су само од висококвалитетног материјала, тако да се дуго користе. То потврђују бројни позитивни коментари купаца и купаца.

Купе-врата широка

Захваљујући нашим јединственим системима, било је могуће монтирати широка врата, од којих сваки може достићи и до 170 цм. За сам оквиркористи се само профил у облику слова Х , што додатно побољшава целу структуру и чини његову употребу што је могуће лакшом. Висина таквих врата може бити и максимална - од стропа до пода.

Врата Лерои Мерлене за старе ормаре

Предвиђамо и могућност поновног опремања старих клизних врата новим вратима. Ако сам кабинет има удобне и функционалне системе, зашто га онда у потпуности заменити, довољно је инсталирати нова врата, чиме се побољшава унутрашњост. Само одредите жељену величину, изаберитесистем за кретање ових врата и ми ћемо вам понудити много различитих опција дизајна.

Врата-хармоника

Наша фирма се с правом може назвати лидером у производњи конструкција врата. Производимо удобна и функционална врата дуги низ година. Еколошки прихватљива пластика се користи за производњу. Сам асортиман врата је веома разнолик. Увијек можете одабрати занимљива текстура у природним нијансама. такве конструкцијеће имати добар изглед у свакој просторији , док ће испунити његову главну сврху.

Ако желите да дођете до савршенства, ставите у акцију занимљиву идеју, онда можете користити услугу штампања фотографија на вратима. Свака од врата се одликује високим перформансама, отпорна је на температурне флуктуације, високу влажност. Таква врата-хармоника се могу користити не само у стамбеним просторијама, већ иу канцеларијама.

ексклузивна решења

Наша компанија је развила ексклузивне моделе преграда и врата. Нудимо полукружне моделе. Сви производи се производе са великом прецизношћу. Сви системи могу имати најсјајније дизајнерске одлуке. Нудимо декорацију од стакла, витраја, фотографија, огледала и МДФ плоча. Свако рјешење ће бити индивидуализирано. Испуњавамо све жеље купца и моделирамо дизајн према датим идејама.

Данас су се многи одлучили за врата са огледалима. Помажу визуелном повећању простора, чине галакши и удобнији. Интересантна одлука била је употреба стаклених панела. Они вам омогућавају снабдевање природним светлом у гардероби, што је веома погодно за рад. Постоји минус такве одлуке: цела соба ће бити приказана као длан. Обавезно коришћење огледала треба да буде у складу са општим стилом просторије.

На нашем сајту увек ћете наћивелики асортиман различитих система вратаоригиналних боја и текстура. Увек ће ваш дом или уред учинити модерним и удобним. Обратите се нашим консултантима, пронађите своје решење међу великом разноликошћу презентованих модела.