Концертна врата Лерои Мерлин: асортиман модела, фотографија, величина

Дуги низ година у малим собама инсталирајте клизна и преклопна врата. Зашто? Зато што вам омогућавају да уштедите мало слободног простора. Са унутрашњим вратима овог типа можете и ефикасније да наместите намештај у просторију. Данас ова врата још увијек нису изгубила своју важност, чак и супротно - потражња за њима се још више повећала.

Постоје многе грађевинске радње у којима можете купити ове производе, али највећи избор је представљен у Лерои-Мерлене-у. Ове продавнице знају све. Асортиман обухвата не само функционалне, већ и естетски атрактивне моделе. Таква врата хармоника могу постати прави врхунац ентеријера - Лерои Мерлин нуди производе из разних материјала.

Предности хармоника врата

Дакле, таква унутрашња врата због свог дизајна и карактеристика имају неколико озбиљних предности.

Врата заузимају минималну корисну површину. Овај систем се састоји од скупа врата и сложеног механизма - направљен је тако да заузима што више слободног простора у отвореном и затвореном стању.

Због дизајна није потребно уложити велике напоре за отварање или затварање ових врата. У механизмима постоји само минимално трење између делова и површина - што комплексним вратима даје изузетну лакоћу руковања. Ово је такође могуће упутити на њихову тишину.

Већина модела сложених врата која се могу купити у хипермаркетима Лерои Мерлин опремљена су баријерним системом.независно кретање платна. Дизајн предвиђа специјалне браве које спречавају спонтано кретање врата. Такође, уз помоћ њих, платно се може фиксирати у правом положају.

Још једна предност ових структура врата је њихова приступачна цена. Од великог броја представљених модела, увијек је могуће покупити врата за свачији укус.

Против врата склопивих врата

Сличне конструкције имају много предности, али не треба заборавити на недостатке. Избор врата треба урадити тек након њихове анализе.

Врата хармоника, за разлику од других, практично немају звучну изолацију. Ова платна нису погодна за уградњу у спаваће собе и дечије собе. Изолационе карактеристике ових врата су такође ниске.

Конструкција, са свим својим предностима, нема довољну крутост. Ова врата нису намењена за интензивну употребу и њихова употреба је могућа само код куће.

Такође није најбољи избор за тоалете и купатила. Материјали из којих се израђују сложена врата подложни су промјенама влаге и температуре.

Уређај и материјали

Комплицирана врата су серија покретних шина које су међусобно повезане. Врата раде на принципу ролетни. Када власник жели да отвори крило врата, летвице или ролетне се преклапају и померају до ивице рупе. Сегменти врата се покрећу посебним водичем - у зависности од величине система врата, може се наћи на врху или на дну.

ТоДа би се извршио уградња таквог производа, неће бити потребно инсталирати додатну кутију за врата. Монтажа се врши директно у отвор на вратима.

Рупе за врата могу бити произведене од великог броја материјала. Да, пластика, дрво, метал, МДФ, као и бамбус, стакло, текстилни материјали и кожа се широко користе у производњи.

У хипермаркетима Лерои Мерлина производи од свих ових материјала су веома заступљени. А ако пластика и дрво више никога не изненаде, онда су врата од коже или бамбуса веома интересантна.

У директоријумима можете пронаћи заиста јединствена решења - постоје и ригорозни, модерни типови врата и производи у класичном стилу.

Дуксерица и књига

Ово су две различите врсте сложених механизама. Оне су веома сличне једна другој. Међутим, књига, за разлику од хармонике, има само два врата.

Такође, хармоника је мања и заузима мање простора. Књига је прелаз између класичних врата и преклопних врата. Масивнија је и тежа.

Савети за избор

Да би направили прави избор за врата, продавница Лерои Мерлин је дала неколико важних препорука.

Материјал производа се бира према пројекту. Овде је важно узети у обзир ниво влажности у просторији - већина производа је јако изложена влази и може се деформисати својим високим садржајем у ваздуху.

Обратите пажњу на потпуност врата - у жлебовима треба да буду заптивачи. То дозвољавапружају додатну звучну изолацију. Често су сложена врата у хипермаркету представљена у продајном простору у скупљеном облику, али се могу купити и раставити - морате обавезно проучити готов дизајн за пукотине између капака. Не би требало да постоје велике празнине. Требали бисте пробати и врата за глатко трчање.

Продавнице Лерои Мерлин имају квалитетне производе од најбољих произвођача, али чек још увијек неће ометати.

Врата-хармоника у унутрашњости

Врата хармоника нису само решење које штеди простор, већ и стилски елемент декорације. Произвођачи праве ламеле у широком спектру боја и текстура.

Лаган и компактан дизајн, као и одсуство потребе за кутијом за врата, је могућност употребе "хармонике" не само као врата него као преграда. Овим решењем можете ефикасно ометати простор - што је веома важно у апартманским студијима. У продаји постоје модели који вам омогућавају да поставите врата на целу висину просторије.

Добро прилагођени производи за широка врата у сеоским кућама - понекад уградња надстрешница за врата у овом случају постаје једноставно немогућа. Заједно са мрежом "Лерои Мерлин" за рјешавање овог проблема ће бити лако.

Естетске карактеристике, комбинације пластике и стакла, дрва и метала, присуство декоративних елемената може украсити сваки ентеријер и учинити га функционалнијим и удобнијим.

Врата хармоника сууниверзално решење које олакшава живот власницима малих станова. У Лерои Мерлину постоји велики број модела са другачијом завршном обрадом. Цена производа варира у зависности од материјала производње, обраде и прибора. Квалитет свих врата је на висини, јер продавница ради само са провереним произвођачима.