Ко ће бити угрожен забраном моонсхакинга у Русији 2018. године?

У РФ, влада присиљава унутар борбе за здраву нацију, годишње пакира нове законе о забрани производње, продаје и складиштења штетних производа. Ово није изненађујуће, јер статистика смрти убрзано расте, а значајан дио овог показатеља је смртност од болести јетре и рака. У том смислу, недавно је донесена одлука да се потпише налог којим се забрањује прање посуђа у Русији. 2018 ће бити почетак закона о престанку могућности некажњавања за производњу етилног алкохола, мјесечевог зрака и, штавише, продавати га без одговарајућих дозвола.

Које измјене ће се извршити у законодавству?

Од 1. јануара 2018. године почеће са радом чланак о повећању одговорности за неслужбену продају домаћег алкохола, алкохола и других производа који садрже алкохол. Из овога, како тврде скептици, забрана моноамона у Русији још није почела. Ипак, члан 14.17.1 Кривичног законика Руске Федерације предвиђа одговорност за јавну продају алкохолних производа ИП-овима и појединцима.

Така регистрирана казна за несъсветствие, коато вариира в размере от 30000-50000 рубли. за обичне грађане и 100 000-200 000 за правна лица.

Ако је лице већ било подвргнуто административној казни, у 2018. години, према закону, може се примијенити чланак сличне природе - 171.4 Кривичног закона Руске Федерације.

Да ли је дозвољено да се вози на самоножац, а не на продају?

Ова забрана моноамона примарно се примјењује на правна лица и организације које се баве неслужбеном продајом алкохола без потврдерегиструјући да су произвођачи.

Али ако, на примјер, физичка особа избаци мјесец на продају, онда би се требао бојати забране. Чињеница је да иновације предвиђају изрицање новчане казне продавцима без ВП.

Да ли је могуће возити или не, сада ће зависити од волумена - до 200 литара и могуће је за себе, више и за друге људе не може

У 2017. било је дозвољено да се без одобрења превозе алкохолна пића у великим количинама. Али од 1. јануара 2018. године, за превоз необиљежених алкохолних производа који прелазе 10 литара по особи, може се добити велика административна казна.

Многе домаће псе поставља питање - да ли могу да возим не само за продају већ и за себе? У случају мјесечине, само за особну употребу, нећете морати да бринете. Главна ствар - немојте носити алкохол сопствене кухиње у количини већој од 10 литара, чак и ако одете на свекрву на јубилеј, онда се проблеми не јављају тачно.

Да ли ће се опрема одузети?

Забрана домаће производње подразумева одузимање нерегистрованих технолошких уређаја којима се производи етилни алкохол. Јасно је да су у овој класификацији укључени и лукови, тако да је њихово уклањање прописно регулисано. За чување возила издата је казна:

 • за обичне кориснике - до 5000 рубаља;
 • за званичнике - 20000-50000 рубаља;
 • за правна лица и самостални предузетници - 100 000-150 000.

Те новчане казне уведене су 2017. у јулу мјесеца ионе су релевантне до сада.

За продају стоке је апарат за одузимање новца и конфискацију

Регистрација опреме за побољшање дома требала би се обавити само у једном случају - ако његова продуктивност прелази 200 децалита, што у пријеводу - 2.000 литара. Испада, ако је волумен уређаја мањи од вриједности вриједности, а на тржишту у већој мјери продају такве јединице, тада се корисник више не мора регистрирати и не потпада под забрану.

Уређаји мале снаге са продуктивношћу до 200 литара су апсолутно законити, стога очување таквих модификација није кривично и не подлеже административној казни.

Да ли је дозвољено да се производи алкохол код куће?

Нацрт закона Руске Федерације, када се упореди са совјетским, веома је лојалан грађанима који врше кућанство. За време СССР-а за складиштење и коришћење домаће опреме, закон је предвиђао казну од 15 дана административног хапшења уз обавезно уклањање уређаја. Овај уређај је забрањен.

Данас таквих норми нема, дозвољено је возити кућу која се узгаја, али само за личну употребу, а не за продају - не постоји одговорност за извршење тих радњи.

Службе за узорковање могу редовно посјећивати инспекцијске службе да би потврдиле чињеницу да се алкохол не проводи у великом обиму и да се не остварује.

ВИДЕО: 10 чињеница о моонсхине и моонсхине

Топ Моистерс \ т

Модерно тржиште, специјализирано за продају домаће опреме, нуди широк спектар производа. У ову категорију спадају уређаји различите моћи и политике цена. Варијације буџета су до 3000 руб., Напредни модели са електронским системом контроле или уграђеним грејним елементом могу коштати и до 3.000 евра.

Малиновка Ецоном 12 БКТ

Буџетска модификација домаће опреме домаће употребе, која се не разликује у мултифункционалности, али има могућност да буде модернизована и допуњена. Овај модел је намијењен широком кругу потрошача, јер има релативно ниску цијену с добрим квалитетом монтаже.

Малиновка Ецоном 12 БКТ

плусес:

 • капацитет - до 12 литара;
 • постоји систем за хлађење протока;
 • ниска цена - 4 200 руб.

Недостаци су само у једноставности и одсуству непотребних "вртлога", уопштено гледано, јединица обавља своје функције као што је предвиђено.

Гоод Хеат - Триумпх запремине 15 литара

Дестилатор дјелује као класичан апарат за мјесечину, чија збирка укључује присуство мноштва направа. Излазна цев је опремљена са два места за сушење, а они заузврат имају вентилациони канал за елиминисање растреситог отпада. Термички надзор се може обавити помоћу термоелемента.

Гоод Хеат Триумпх

предности:

 • вишестепени систем за чишћење;
 • високоПроценат тврђаве произведеног алкохола - до 85 °;
 • продуктивност - 3 л /х;
 • Биметални температурни регулатор.

Цонс у овом моделу није пронађен, осим високе цијене - 16 100 рубаља.

Веин запремине 20 л

Јединице овог произвођача карактеришу повећани степен филтрације, што елиминише потребу за додатном дестилацијом за ефикасно чишћење. Опћенито, опрема комбинира два уређаја - дестилатор и исправљач, па се често назива универзалним уређајем за мјесечницу. Карактеристична карактеристика модификације је присуство у комплетном сету од два термопара. Поред свих корисника, разликују се и могућности коцке са специјалном корпом-аром, у коју можете ставити различите састојке како бисте алкохолу дали јединствен окус.

Веин запремине 20 л

плусес:

 • свестраност;
 • дуг радни период;
 • капацитет - до 20 литара;
 • расположива вредност - 11.000 рубаља;
 • могућност опремања са аромом кошаре.

Све предности су тек привлачни изглед.

Магариц Масхковски 20 БДР

Уређај се одликује одличним односом - квалитетом цена, продаја јединице врши се по цијени од 9 500 рубаља. Уређај има јединствен дизајн и два сушара, који су инсталирани у одређеном редоследу. Јединица је способна производити до 2 л /х, што се сматра добрим индикатором.

Магарицх Масхковски 20 БДР

предности:

 • домаће високе квалитете;
 • атрактивни естетски подаци;
 • Капацитет - запремина до 20 л;
 • Просечна цена јединице.

ВИДЕО: На којим карактеристикама се бирају уређаји са самонашином