Кинеске ЛЕД лампице: избор, поправка, модернизација

Тржиште ЛЕД бљескалица данас има широк распон, па је купцу тешко одлучити о избору. Важно је разумети у коју сврху купујете батеријску лампу за одабир одговарајућег облика и материјала дршке, као и да се не грешите са изабраним ЛЕД диодама.

Предности и недостаци

Кинеско тржиште нуди производе који могу да уживају у његовој функционалности и практичности, упркос чињеници да деценије, роба са неба није била високог квалитета. Наравно, можете вјеровати моди и купити еуропску батеријску свјетиљку, али она ће бити много скупља, а према њеним карактеристикама, највјеројатније, не препустити се кинеској аналогији.

Модерне ЛЕД лампице произведене у Кини имају следеће предности:

  1. Отпоран на ударце и водоотпоран;
  2. алуминијумски радијатори који спречавају загревање;
  3. Велики капацитет батерије;
  4. Лака и свестрана оловка;
  5. Могућност подешавања напајања светлом;
  6. Релативно ниска цена.

Нису све врсте кинеских ЛЕД лампица ове предности, наравно, све зависи од одабране инстанце. Неке од њих немају уграђену батерију, док друге не садрже водоотпорно кућиште. Недостаци укључују само неугодан изглед и често не дуготрајан рад. Међутим, животни век се може повећати правилним радом производа.

Како изабрати одговарајући

Избор треба извршити према Вашим жељама. Кинески фењери су набављени за разне врстециљеви - тако да је асортиман врста широк. На пример, ловцу је потребно високо квалитетно, чврсто и поуздано тело, по могућности са могућношћу да се инсталира на оружје.

За рибаре је најбоље купити кинеске ЛЕД бљескалице које не морају бити држане за руке, тако да важни угризи неће бити пропуштени. На пример, налобние светиљке су савршене за вас. Светло у риболовним ЛЕД лампама треба да буде топло или комбиновано.

За возаче ће стати мале величине, са променљивом АА батеријом. Примјер можете узети у облику привјеска за кључеве.

Боље је изабрати структуру са заштитом од прашине, влаге, пада, са снажном батеријом, пожељно је напунити из заједничке утичнице, или са наизменичним АА батеријама.

избор грип-а

Кинеске ЛЕД бљескалице с ручком од алуминија доказале су се савршено, али пластична оловка такођер може бити корисна. Дуралумин такођер није лош, сматра се лаганим и трајним материјалом који није кородиран. Ручка мора нужно имати протуклизну површину, пожељно са спрејом, која спречава дршку од огреботина и других оштећења. Код великих лампи на кућишту поставите ручку, тако да је погодније држати је једном руком.

Најчешће ручка је и случај са фењером. У овом случају, важно је покупити га из квалитетног материјала, са добрим причвршћивањем. Ако купујете кинеску ЛЕД лампу за риболов, лов или туризам, онда би тело требалоимају заштитни систем против течности, удараца и пожара.

Шема кинеске ЛЕД фењере

Према структури објекта, он се не разликује од европских или руских аналога.

Електрични круг једноставне ЛЕД бљескалице изгледа овако:

У овој структури, дизајн може бити неисправан:

  1. Оксидација контаката патроне, сијалица, спојева;
  2. Неисправност дугмета за напајање;
  3. Лампа је изгорела;

Кварови укључују оштећење предмета.

Модернизација властитим рукама

Снага светла или батерије кинеске ЛЕД лампице можда неће бити довољна, у том случају ће бити надограђена. Детаљна видео упутства за надоградњу ЛЕД фарова предњих светала:

Овај видео ће помоћи да се побољша могућност коришћења мањих батерија:

Поправка сопственим рукама

Ако је уређај престао да ради или је радио неисправно, онда би га требало поправити, у видеу испод ћемо размотрити како поправити кинеску ЛЕД лампу, на пример, након што је влага ушла у његову структуру:

У овом видеу, погледајмо како поправити прекидач на кинеској ЛЕД лампи:

Дакле, схватили смо шему кинеске ЛЕД лампице, како је поправити и како извршити модернизацију. Такође смо погледали предности аналога из Европе и како направити прави избор на овај или онај начин.