Како направити трансфер са ЛЕД лампице: начин, видео

Извођење неопходно на било којој фарми. Увек постоји место где се пале стационарне лампе. Међутим, цијена пријеносних свјетиљки је прилично висока и често се прекида. Данас учимо како да направимо трансфер од ЛЕД лампе, без да потрошимо много времена и новца на њега, као и како да изаберемо одговарајућу варијанту ЛЕД лампи.

Једноставан начин за прикупљање преноса

Из стропа из рефлектора излази одличан трансфер. Мало времена и стрпљења, и као резултат испада уређај, по својим техничким карактеристикама није инфериорно у односу на скупе аналоге. За производњу вам је потребно:

 1. ЛЕД сијалица која троши 7 - 8 вати.
 2. Капацитет дебеле пластике са поклопцем са навојем, погодан за посуду за складиштење растреситих производа.
 3. Кабел.


Кретање из рефлектора

Пречник посуде треба да буде мало већи од пречника коришћеног плафона.

У поклопцу, морате изрезати рупу испод величине стропа, јер је било који кабел прикладан за кабел, из котлића или продужног кабла. Након завршетка ожичења, направи се рупа за жицу и прекидач. Компактан и функционалан извор светла је спреман.

12 волт ЛЕД трансдуцер

Друга опција за компактни илуминатор је пренос од 12 волти. Неопходан је за поправку аутомобила, одвртањем матица, вијака и било каквог рада у условима ограниченог простора. За производњу ће бити потребни следећи материјали:

 • Три светлеће диоде на чврстој основи.
 • Жице било које дужине.
 • Постоље за повезивање са батеријом.
 • Будите магнет.

Диода је продужена помоћу жице, изолована је на правим местима. Магнет је залијепљен са стражњом страном ЛЕД диоде са супер јасно. Уз његову помоћ, будућа лампа ће бити фиксирана на правом месту, на пример, на хауби. Да бисте извршили трансфер, потребно је да га повежете са крокодилима на батерију. Светлост таквог уређаја је довољна за извођење мањих поправака аутомобила.

ЛЕД жаруља жаруље жаруље

Често, након поправке, преостали дијелови ЛЕД траке остају. Из њих може изаћи практичан и ергономски носач. Поред траке, требаће вам још неколико тема:

 1. Кућиште лампе (нпр. Лимена палета).
 2. Даммер.
 3. Јединица за напајање.
 4. Жица.

Трака са ЛЕД диодама је залијепљена на припремљену кутију, за поузданост можете додатно користити суперлуе. У палети је бушених више рупа за ожичење. Трака је повезана са жицом и прекидачем. Такав уређај је неопходан када се гледа са дна аутомобила, може се користити као додатни извор светлости на радном месту.

Готово сваки модел домаће ЛЕД ношења може бити опремљен магнетом за већу удобност. Такви уређаји се често користе у центрима за негу аутомобила, где се стално јавља потреба за осветљењем.

ЛЕД пренос на 36. \ тВолт

\ т

У гаражи ће бити веома свјесно размишљати кроз освјетљење јаме за проматрање. Одговарајућа опција ће бити употреба неколико 36-волтних лампи. Такви уређаји дају довољну количину светлости да изврше поправке, а да не ометају очи.

Потребни материјали:

 1. ЛЕД трака са девет сијалица.
 2. База тражене величине.
 3. Заштитна решетка.
 4. Кабл тражене дужине.
 5. Напајање 36 волта.

ЛЕД диоде су монтиране на било коју практичну ногу, а ивица жица је повезана са каблом и сигурно изолована. Решетка је дизајнирана да штити сијалице од удараца и падова. Није сувишно причврстити куку да се кочија постави на право мјесто.

ЛЕД Царриинг Лооп

\ т

Прикупљање преноса на домаћем снимању - видео инструкција

Следећи видео јасно показује процес израде трансфера од импровизованих материјала. Уређај се монтира за само неколико минута, трошкови су мали, а светлост таквог преноса је довољна да осветли било који тешко приступачан простор за време поправке аутомобила.

Који пренос се користи у гаражи

Светиљке за аутосервисе и гараже морају испуњавати следеће безбедносне захтеве:

 • Отпорност на воду и заштита од механичких оштећења.
 • Недостатак стробоскопског ефекта (одсјај и преламање зрака).
 • Светло не би требало да буде сувише светло, резање очију.

Пожељно је имати малу потрошњу електричне енергије, са осветљењемтреба да буде довољан за дијагностику аутомобила и поправке.

 • ЛЕД извори свјетлости ће бити најбоља опција за гаражу. Предности ових лампи су очигледне:
  Ниво потрошње енергије је 3 пута мањи него код луминисцентних аналога.
 • ЛЕД лампе не морају да замењују лампе и прибор.
 • Продужени век трајања - стандардна сијалица је пројектована за 100.000 сати рада без смањења осветљења.
 • Безбедност животне средине. Уређаји не садрже једињења живе и других токсичних супстанци.

Наравно, висококвалитетна преносива ЛЕД лампа ће бити јефтина. Међутим, трошкови су потпуно оправдани, константна замена флуоресцентних сијалица неће коштати ништа мање. Ако куповина преноса није укључена у ваше планове, самоуслужни уређај, прикупљен из материјала, неће бити лошији. Пратећи једноставна правила монтаже и сигурности, добићете одличан извор светлости, чије техничке карактеристике неће доћи у повољном аналогном облику.

Сумминг уп

Следствено томе, сасвим је могуће са ЛЕД алатом направити ЛЕД носач рукама. Потрошивши доста времена на проучавање метода прикупљања, чак и неискусни кућни мајстор ће бити у стању да створи корисну и функционалну ствар. Употреба ЛЕД сијалица ће обезбедити потребан ниво безбедности и дуги век трајања кућног апарата.