Карактеристике стакленика Агроспхере: 3 врсте

Људи често имају стакленик и стакленик у близини сеоске куће, која има много премија.Постоји много фирми које производе велики асортиман пластеника. Један од стакленика који добија све више потражње међу власницима земље је Агроспхере. Популарност стаклене баште Агросфера је стечена због карактеристика као што су параметри, могуће функције, материјали.

Агроспхере греенхоусес: врсте

Агрофорфер стакленик - солидан и захтеван дизајн који се састоји од поцинкованих цеви и широко се користи у кућама за одмор. Такав стакленик је представљен у неколико различитих скупова.

Популарност је стекла АгроСфера Греенхоусе због низа карактеристика - димензија извршених функција, као и материјала за производњу

Наиме, на пример:

 • стандард;
 • плус;
 • Титан;
 • ратник;
 • Мини.

Стандардни производ је направљен од поцинковане цеви, која је идеална за поликарбонат. Има приступачну вредност, довољно широку између лукова, компоненту од 1 м. Овај модел има 2 врата, 2 врата, као и прилично велике величине, због чега је могуће узгајати велики број поврћа. Гаража Агросфера Мини, направљена од поликарбоната, прилично је мала по величини. Идеалан је за мале сеоске куће, због чега може бити опремљен са само 2 кревета.

Греенхоусе Плус је побољшана верзија стандардног модела.

У овом моделу постоји систем аутоматског ваздушног ваздуха идрип ирригатион. Ако је пожељно и потребно, могуће је комплетирати кутију, постављену на кров стакленика. Сличан уређај може имати 1 или 2 реда са системом подвезица. Огртач Богатир карактерише чињеница да су лукови за њега направљени јачи и широки профил. У овој модификацији додајте и аутоматско наводњавање, као и аутоматско провјетравање. Титаниум Греенхоусе - најјачи и најпоузданији међу свим представљеним варијантама. Да би оквир био јачи и поузданији, потребно је да примените лук са већим делом, због чега је растојање између њих смањено.

Грејска Агроспхере Титан: комплет

Приликом куповине стакленика морате пажљиво испитати све техничке карактеристике уређаја. Један од најпопуларнијих пластеника је Агроспхере Титан. Произвођач гарантује да је ово најтрајнији и најпоузданији стакленик.

Потребно је започети прикупљање из пажљивог проучавања упутстава, боље је да једног партнера затражите за помоћ

Дополнительно:

 • Има 2 врата са обе стране и 2 отвора;
 • Лукови и бочни делови стакленика су интегрални;
 • Дебљина облоге је 4 мм.

Произвођач гарантује да је трајање стаклене баште најмање 15 година. Пре него што наставимо са конструкцијом пројекта, неопходно је испитати постојеће упутство. Могуће је самостално сакупљати стакленику, међутим, најбоље је то радити заједно.

Важно! Приликом конструисања стаклене баште, панели направљени од целуларног поликарбоната треба да буду монтирани на такав начин да УВ заштитна подлогабио је споља.

Согласно от производителите и работници, Агроспхере Титаниум пластинка е најголеми и нај-поуздани мед всеми осталими врстами. У стакленику, систему аутоматске вентилације и наводњавања, оквир је ојачан, што вам омогућава да издржите прилично велика оптерећења.

Нијансе експлоатације пластеника из поликарбонатне агросфере

Гријачи, направљени од поликарбоната Агросфера, одавно су врло популарни и популарни, јер имају предности као што су чврстоћа и поузданост, добра отпорност на механичка оштећења и таложење, одлична задржавања топлине унутар уређаја, стварају поликарбонат заштита од продора сунца.

Агросфера стакленика је солидан и захтјеван дизајн, који се састоји од галванизираних цијеви и широко се користи у љетњим викендицама

.

Постоји неколико варијанти стакленика Агросфере, због чега ће сви моћи лако да дођу до потребног модела за себе, у зависности од величине и карактеристика.

Да би правилно изабрали најпогоднији дизајн стакленика, морате узети у обзир многе различите факторе, као што су:

 • Које поврће ће расти;
 • Колико простора ће бити утрошено на изградњу;
 • Димензије зграде;
 • Климатски услови;
 • Карактеристика осветљења и грејања.

Приликом одабира стакленика за агросферу, треба имати на уму да чврстоћа и трајност производа у великој мјери зависи од употријебљених материјала и дебљине носивих конструкција. Поред тога,На јачину и трајност стаклене баште у великој мери утиче дебљина премаза. Агросфера већ дуже време производи висококвалитетне јаке пластенике, који су одавно стекли поверење купаца. Због доступности неколико варијанти таквих стакленика могуће је изабрати најпогоднији модел, који је идеалан за сеоску кућу било које величине, јер постоје врло велике и чврсте структуре, као што су мали пластеници.

Монтажа и уградња било којег модела стакленика је прилично једноставна, јер комплет садржи јасну и приступачну инструкцију, као и све потребне детаље, као што су елементи оквира, ногу, врата, отвори, крајеви, елементи за причвршћивање.

Уградња стаклене баште не захтева прелиминарну основу, јер се може поставити на оквир од дрвених греда или бетона. Дизајн монтаже је прилично једноставан, јер је за разлику од већине оваквих модела, скуп делова у стакленику Агроспхере прилично мали, због чега се његова инсталација може обавити веома лако и брзо.

Приликом инсталирања стаклене баште, прво се среће са својим оквиром у складу са упутством и поставља се на унапред припремљено и поравнато место. Ако се за то користи дрвени оквир или бетонски темељ, онда ноге уопште нису потребне. Затим су поликарбонатне плоче причвршћене вијцима на оквир. Када су сви главни елементи инсталирани, потребно је инсталирати врата и закрилце. Поликарбонатна превлака за зиму се не уклања, зато је након завршетка љетње резиденцијеСве елементе треба темељито опрати са лаганим сапунастим раствором.

Коментари корисника о стакленицима Агроспхере

Након читања прегледа о стакленицима Агроспхере, сви ће моћи да изаберу најбољу модификацију. Многи корисници уочавају сљедеће плусеве стакленика као поуздану галванизирану цијев, добар профил, брзу и једноставну монтажу. Због чињенице да већ постоје потребне рупе за монтажу у оквир, као и сви потребни елементи за причвршћивање, монтажа стаклене баште се одвија веома брзо и лако.

Стакленик "Агроспхере" од поцинкованог профила је засвођен, на оба краја су врата на шаркама и вентилациони отвори за вентилацију

Међутим, не постоје само позитивне него и негативне критике, будући да неки корисници истичу да рупе за причвршћиваче нису увијек конзистентне. И врата и прозори су лабаво затворени.

Гаража за стаклене баште (видео)

Дизајн стакленика Агроспхере је прилично дуготрајан, поуздан и функционалан. А због великог броја представљених модела, сваки корисник може да изабере праву опцију за себе.