Како одабрати ормар са огледалом у ходнику

Гардероба у предсобљу има неколико преимуса, а гардероба се разликује од стандардне гардеробе чињеницом да су у свом дизајну предвиђена клизна врата. И огледала у таквим моделима су инсталирана управо на тим вратима, па покушајте да се обучете и цените како се она седи на вас - много лакше. Међутим, гардероба има и друге предности као и неколико нијанси, с обзиром на то да ћете моћи да одаберете најоптималнији модел за ваш ходник.

Ормар са огледалом у ходнику: предности

Пре него што одете у продавницу или на сајт продавнице, треба да узмете у обзир све предности и карактеристике гардеробе како бисте утврдили који модели ће одговарати вашој соби или ходнику.

Преграда у ормару са огледалом штеди простор у ходнику

Предности одељка клизних врата са огледалом:

 1. Уштеда простора. Захваљујући клизним вратима, која су главни елемент сваког ормара, моћи ћете уштедјети мало простора, јер се врата неће растопити, већ лагано клизити по бочним странама.
 2. Капацитет. Ормари са клизним вратима пројектовани су тако да вам омогућују оптимално узимање цијелог простора: дубину, ширину и дужину ормарића. Такође, у сваком моделу постоје места за складиштење одеће на вешалицама, полицама и фиокама.
 3. Разноврстан дизајн. Многи модели, осим неке екстравагантне или прилагођене стилистике (поткровље, поп арт и др.), Погодни су за готово све интеријере.
 4. Мултифункционалност. Можете ставити у ормар, као и разне кућне апарате. У неким моделимаДворане такође обезбеђују посебне полице за чување ципела.
 5. Уграђено огледало. Наравно, ово је најочигледнији плус: куповина такве гардеробе, не морате трошити новац на засебно огледало. Због тога не само да уштедите новац, већ и простор у ходнику.
 6. Могућност зоне. У апартманима, у којима морате комбиновати ходник или ходник или другу собу, ормар ће помоћи да се ове зоне одвоје једна од друге.
 7. Зрцална површина кабинета такођер визуално проширује вашу собу, што је посебно важно за мале власнике соба.
 8. Велики распон цијена. Можете пронаћи и купити модел по најнижој цијени, а посебно високу квалитету по скупљим цијенама.

Поред свих предности, вреди напоменути да у гардероби нема стропа, нема зидова, нема пода, па се скоро ништа не може сломити: главна ствар је да се провјере точкови и ходови на вријеме.

Огледало у предсобљу: погледи

Поред стандардних правоугаоних модела, постоје и други типови ормара који вам могу помоћи да уштедите простор у просторији или да му дате посебну збрку.

На срећу, кабинети чине индивидуалност ходника

Типови гардеробе:

 1. равно;
 2. углови;
 3. То је радосно.

Директни ормари су класици и још увијек су најчешћа и најразноврснија врста која ће се уклопити и уклопити у готово сваки интеријер.

Модели под углом су одлични за људе са малим собама, али постоји непотребно место у углу. Међутим, цијена за такве моделе може бити маловише од стандардних, јер њихова израда захтева детаљнији дизајн.

Радосни модели су направљени, у основи, за појединачне наруџбе, а цијена је нешто већа. Предност оваквих модела су необични облици: од заобљених, округлих, конкавних па чак и асиметричних. Постепено долази у моду, а сада ће постати диван додатак оригиналном ентеријеру.

Такође, одељак ормара је подељен на уграђене и ормаре. Уграђене конструкције, за разлику од случаја, немају зидове, стропове и подове, потпуно заузимајући мјесто које им је посвећено. Недостатак таквих модела је немогућност њиховог померања и планирања у будућности.

Како одабрати ормар за огледала у ходнику

Постоји неколико нијанси, знајући које, можете одабрати и купити најбољи модел огледала за ваш ходник.

Величина огледала ормара ормара зависи од величине ходника

Нијанси, ки вам помогну при избору кабине:

 1. Величина ваше собе. То зависи од величине вашег будућег кабинета. Стандардни модели су обично ширине 250 центиметара, висине до плафона, али дубина сваког модела је различита.
 2. Такође је вредно размотрити жељене параметре ормарића: модел са два врата или једноделна врата, огледала за пескирање на огледалу, укупне перформансе фасаде и други важни критеријуми за вас.
 3. Функционални ормари. Његова дубина, присуство разних полица, вјешалица, шарки и других елемената.

Такође је вредно размотрити: да лижелите јединствени модел по мјери који ће вас коштати више, или одабрати нешто из широког спектра савремених тржишта.

Угаони ормар са огледалом у ходнику: да ли је вредно купити

Као што смо већ споменули, кутни кабинет ће бити добар избор за власнике малих ходника, који су спремни узети посебан кутак кабинета. Овакав модел би требало изабрати ако ће изгледати складно са другим елементима ентеријера и ако је место у углу заиста довољно да стане у одељак гардеробе.

Угаона гардероба са огледалима - савршено решење за мали ходник

Такође имајте на уму да у многим моделима ормара, укључујући и углове, постоји систем осветљења у облику малих софиста. Стога, када купујете ормар са огледалом, добијате мултифункционални ормар, огледало и систем осветљења.

Монтажа ормарића са огледалима за врата (видео)

Предности у претинцу за ормариће су више од њихових стандардних модела. Широк спектар модерних тржишта омогућиће вам да одаберете претинац за ормар погодан за сваки ходник. Стога ћете одредити врсту модела, распон цијена и одабрати!

Дизајн огледног ормарића у ходнику (примери фотографија))