Изабрали смо вјешалице за зидове ходника дрвене

Вишак је погодан дизајн који служи не само као простор за складиштење ствари, већ и као додатна декорација ентеријера.Често, власници се не могу похвалити великим простором својих станова, посебно у ходницима и ходницима. Понекад једноставно нема места за кабинет. У овом случају, зидне вјешалице за ходник, посебно оне дрвене, могу се спасити, јер је дрво врло еколошки и лијеп материјал, савршен за готово сваки интеријер.

Нови елемент дизајна: вјешалица у дрвеном зиду ходника

Зидна вјешалица мора задовољити неке захтјеве како би била удобна и угодна. Гладан дизајн очију, чврсто причвршћивање, трајност кукица - све су то битне компоненте добре вјешалице.

Зидна дрвена вјешалица у малом ходнику ће бити еквивалентна ормарићу

Будући да су све зидне вјешалице отвореног типа, морате се побринути да се хардвер за причвршћивање скрива од очију и да не нарушава изглед вјешалице.

Постоји неколико дизајна за зидне вјешалице. Ако је ово класична верзија, дизајн ће бити бар са причвршћеним кукама.

Даске могу бити:

 1. Вертикално - визуелно повећајте висину просторије, тако да је погодна опција за ходник. Кућиште је обично од дрвета или иверице. Дужина варира од 30 цм до 2 метра, облик може бити различит;
 2. Хоризонтални модели су веома компактни и прикладниза мали простор. Визуално повећајте ширину зида, савршено прилагођену за уградњу у углу. Они се заснивају на правоугаоној плочи, али постоје сложенији облици;
 3. Дизајнер - од дрвених летвица. Скочни зглобови су обично једна композиција са телом, морају бити избачени да би се ствари поставиле. Ту су и компактне варијанте за вестибуле у модерном или минималистичком стилу.

Најпопуларније врсте дрвећа које се користе за израду вешалица су бреза, јасен, буква, бор. Да би продужили вијек трајања производа произвођачи их покривају посебним саставом, примјењују се боје и лакови или умјетно старење.

Вјешалице за одјећу у зиду ходника дрвене: тежак избор

Стварање удобног унутрашњег уређења ентеријера је један од услова за прелепу зидну вјешалицу. Али не само да одређује њен избор, најважније - функционалност.

Вишак је погодно, а понекад и само неопходно решење, јер се влажне и влажне одеће не препоручују у ормарима

Да не будете разочарани при купванието, възможно възможно съответствие съдебните весества:

 1. Дрвени модел мора бити издржљив;
 2. Сталци са необичним дизајном би требали идеално да се уклопе у унутрашњост просторије;
 3. Прије куповине вјешалице потребно је утврдити потребан број кука, сваки члан обитељи мора имати најмање два;
 4. Модел треба да узме у обзир раст свих чланова породице, да буде једноставан за употребу за све.

Дрвене зидне вјешалицепогодан за оне који воле да често мењају "имиџ" свог дома, јер су практични, једноставни за употребу и не захтевају посебну бригу. Њихова цена је такође изузетно атрактивна.

Произвођачи долазе купцима, дајући им велики избор модела различитих боја, облика и материјала, али у тако разноврсним изборима за производ није увијек лако.

Када не морате да купујете: вешалицу у ходнику својим рукама са дрвета

Дешава се да су све продавнице прегледане, али не и једина, а таква жељена вјешалица није пронађена. У овом случају, излаз ће бити независна продукција овог жељеног елемента хале. Дрво је добро које је веома повољно у куповини и погодно за обраду.

Зидни носач за спољну одећу, торбе и друге неопходне ствари може се направити властитим рукама од дрвета или других материјала

Да би се направила најједноставнија вјешалица, она мора бити наоружана:

 • ножем или ножем;
 • лампа за лемљење;
 • брусни папир;
 • одвијач;
 • са шилом;
 • комад даске жељене величине;
 • Куке.

Плоча треба да буде добро обрађена, тако да ће и део облоге одговарати. Браћа бреза не би требала бити, јер постоји вјероватноћа да ће се она у тренутку навијања самотиља подијелити с обзиром на њену крхкост. Тешке врсте дрвећа (храст, пепео, итд.) Такође не треба сматрати опцијом. Затим морате изрезати комад даске жељене величине и изрезати рубове тако да постану округли. Можеш направити валовити, ромбичниили облик трапеза за будуће вјешалице.

Елеганце базиран ће додати укошење из сваког руба будућег вјешалице под кутом.

Затим руб коже и полирање. Глатка површина плоча се спаљује ламелом за лемљење, ако није доступна, можете користити плински пламеник.

Причвршћивање на зид се одвија на два начина:

 1. Зглобна. Иза дизајна су причвршћене "уши" - специјалне заобљене металне или лимене шипке. Имају рупе за бушење, а вешалица је причвршћена завртњима у типлу. Дужина типла и вијака зависиће од поузданости цијелог носача;
 2. Рупе у дасци су пробушене. Због тога ће се вјешалица причврстити за сам зид. Што је дужина и ширина подножја дужа, потребан је већи број отвора. Ово је најпоузданији метод везивања.

Затим, на површини производа у једном реду, куке су распоређене на удаљености од 15 цм једна од друге. Широка плоча може држати 2 реда. За ову опцију, шаховска локација кукица ће одговарати.

Дрвена вјешалица у ходнику на поду

Подне вјешалице су добра алтернатива за зидне узорке. Њихова главна предност је што су веома покретни и лако се крећу.

Главна предност пода за вјешалице је његова мобилност

Међу подним вјешалицама постоје модели склопивог типа. У топлим сезонама, лако се могу раставити и користити празан простор за друге потребе. Слични производи су дизајнирани да обрађују било који задатак са овим задатком,имају практично паковање и не узимају много времена у процесу прикупљања и демонтаже.

Подне вјешалице имају неколико предности које их разликују од других модела:

 1. Када се користи, нема потребе да се кваре зидови;
 2. Они су веома покретни;
 3. Неке опције се могу користити одмах након куповине;
 4. Прихватљиви трошкови;
 5. Одјећа има способност да се брзо осуши и проветри.

Вјешалица се може налазити у било којој точки у стану, распоређујући простор у просторији. Потреба за тражењем изгубљених и расутих ствари одмах нестаје куповином таквог дизајна.

Али постоје модели подова и низ недостатака:

 1. Потребно је равномјерно ослободити одјећу како би се избјегло превртање дизајна;
 2. Сва одјећа има на уму;
 3. Под на вјешалици захтијева простор, исти зид не заузима простор.

Растављени модели морају пратити стање спојева нити и повремено их повлачити, у супротном ће се попустити.

Правимо избор: вјешалице за зид ходника дрвене (видео)

Сви салони су различити по дизајну и уоквиривању, али константни атрибут сваког од њих је био и остаје вјешалица. Вјешалице за вестибуле могу бити невјеројатно лијепе, разноврсне и истовремено обављати више функција. Најизбирљивија по питању изгледа међу свим опцијама је дрвена, то је разумљиво, јер је племенитост природе и лепота природних материјала одувек била у цени.

Детаљ: вешалицеза дрвени зид ходника (примери фотографија)

)