Где и како се чувају вртни алати

Када сунце почне да зацели, даче извлаче своју опрему у врту из својих просторија и шупа. Уосталом, усред рада на локацији, све би требало бити при руци. Међутим, ако не желите да вилице, сафири и други инструменти леже око врта. Било би пожељно да јој је подручје изгледало лијепо и његовано. Из ове ситуације постоји само једно рјешење: постоји посебна кутија за спремање алата или нешто још занимљивије и згодније.

Рецимо вам о најпопуларнијим просторијама за складиштење вртног алата:

1. Простор испод терасе или тријема.Ако имате такав удобан кутак - не брините, мјесто за алате је већ пронађено! Али обратите пажњу на удаљеност између тла и саме терасе. Требало би да буде најмање 0,5 метара. Ваше способности зависе од ширине овог простора. Слатка врата таквог удобног простора ће бити одличан дизајн куће. Као резултат тога, појавит ће се мала шупа, која ће, успут речено, додатно ојачати становање.

2. Купујте у башти.Често, мјесто испод клупе није јако популарно код сународника, али узалуд. Јер тамо можете сакрити све ствари. Под њим можете ставити једноставну кутију иликутију за чување вртног алата . У исто вријеме унутрашњост испод лаве неће трпјети, али напротив испуните је.

3. Специјална кутија.У овом случају, ниједан алат не би требало да се уклопи у слободан простор и место за алате. Потребно је да израчунате количину инвентараза врт и њихову величину, након чега се самостално подиже кутија. У будућности је могуће засадити биљке или чак послужити као стол за ручавање, ако то наравно допушта величина.

4. Конструкција у облику обелиска.Нико не може предвидјети да на тако угодном тајном мјесту власник може сакрити велике лопате, виљушке и друге алате. Обелиск ће бити одличан додатак ентеријеру у башти и пружиће незамењиву корист у чувању вртног алата.

5. Полица за алате са својим рукама.Нису сви инструменти велике величине, многи од њих могу сигурно ставити на полицу. Можете користити и већ непотребне кутије или кутије. На пример, једна стара кућица за птице, а ви ћете својим рукама добити необичну полицу за алат.

6. Суспендиране конструкције.При раду са биљним културама, на располагању је много малих алата, који се могу сакрити помоћу кукица на вертикалним површинама за причвршћивање биљака. Врло је згодан и изгледа прилично уредно.

7. Прекрасни цилиндрични сталци.Нема потребе да се бацају сандуци, могу се користити као база за лопате, виљушке и друге велике алате. Међутим, док радите овај дизајн, не заборавите на циљеве сигурности. Ово посебно важи за грабље и виљушке.

Складиштење вртног алата када је годишњи одмор завршен.

Да би сакрили сву опрему, она мора бити сачувана. Ако то не урадите, онда у пролећеморате купити нове алате.