Дрвене сјенице - преглед фотографија здјела у земљи и врту

Ко на први поглед није уочио најчешћу дрвену сјену, а која никада није имала задовољство да је користи, сматра да дрво није најпрактичнији материјал за његово стварање.

Вртне сјенице дрва, осим чисто естетске, објективне љепоте, подложне употреби висококвалитетног дрвета, најбољих премаза за боје и лакове, служит ће вашој обитељи већ неколико година. У исто време, сасвим је могуће да се на први поглед самостално изгради, а не једноставна конструкција.

Абецеда са сопственим рукама са дрвета

Колико је лако изградити дрвену сјеницу? Наравно, доступност материјала за рад је важна. Све што је потребно је само да посетите било које велико или не баш грађевинско тржиште и упоредите цену греде, најобичнију циглу, различите пречнике цеви, греде, а онда ће све бити изузетно јасно процени. У привреди, важну улогу игра уштеда на конструкцијском алату који ће бити користан за рад.

Узимајући у обзир да се многи алати изнајмљују за вријеме потребно за рад, још увијек није потребно користити га за обављање обраде метала кроз потрошне материјале, као и потребу за кориштењем апарата за заваривање. Дрвена сјеница иде без употребе електричног алата.

И последњи, али не и најмање важан разлог који ће помоћи при избору видиковца са дрвета - цртеж дрвене сјенице у слободном приступу може се наћи на бројним грађевинама.сајтове, форуме и портале. Но, то није главна ствар, главна ствар је да ће темељ требати лаган, чак примитиван, који се не може користити за изградњу циглене сјенице.

На колонском постољу, на стубовима од опеке подигнута је типична вртна веранда. Ако вам не треба бетонски темељ или под, не треба вам разлог, можете уштедјети буџет.

Пре него што се говори о суптилностима градње, вреди дефинисати коначну конфигурацију зграде. Чињеница је да је овај концепт довољно широк. На бројним фотографијама дрвених видиковаца, може се закључити да се може направити носач, који је украшен фурниром, а може се направити и свечани, шарени и лагани, али истовремено и модуларни. А ово не помиње величанствене трупце који изгледају као гостињска кућа.

Конструкција његове тежине је лакша, лакша, што је брже смањење. Проблем конструкције може се видјети у дугом истраживању цртежа дрвене сјенице.

Много је свих врста детаља, што значи зглобови, зглобови, резање, ау овом случају павиљон за неискусног градитеља можда се не чини као задатак. Ако на цртежу има више зидова, кров од једног слоја, у њему нема готово ништа - цртеж је светао и може се користити за реализацију замишљеног.

Међу најједноставнијим дизајном, вреди истаћи нај примитивнију, елементарну, али прије свега њихову функционалност довољну за читав дизајн. Чешће него недизајн који укључује стол, клупе, горњи поклопац - кров. Завршни резултат је стол са надстрешницом.

Такви павиљони су дизајнирани као дизајнери - плоче су димензионисане у прикључцима постављеним на чворове.

Пергола - модеран елемент дизајна видиковца. Пергола - зидови који изгледају споља као укрштене усне. Унутар таквог видиковца добија се свеж ваздух, али је истовремено и удобан.

дрвена сјеница

Приликом одабира одређеног модела сјеница игра важну улогу у подној облози. У неким варијантама павиљона под је интегрална структура, па се прво инсталира под, а затим све остало.

Осим тога, такав павиљон је да се павилиончик може премјестити до пуног складишта гдје год је то потребно, јер се добија монолитна конструкција.

За такву сјеницу је важно на градилишту компетентно и чак беспријекорно покупити мјесто - прво припремљено, локација мора бити савршено равна, нужно би требала бити хидроизолација да не постане трула кроз године.


  • Шта разликује веранду од терасе - која је главна разлика? (50 примера фотографија)
  • 75 фото-идеја за пројектовање павиљона у земљи

  • Тераса у земљи - 70 фотографија модерних идеја беспрекорног дизајна

Сви смо навикли на чињеницу да би павиљон требао имати стол, неколико столица, како би се гости могли одвести. Али не желе сви да виде тако велику сјеницу на мјесту, широком, али желе мали,за одмор и самоћу. У таквим сјеницама нема столица, али постоје тапас, клупе, украшене меким јастуцима.

Слика предивних идеја дрвених арбора на локацији


  • Тераса на тавану - 55 фото идеја за отворену терасу

  • Дрвена сјеница - готови цртежи, фотографски примјери и упуте корак по корак

  • Павиљон од ПВЦ-а: преглед структура, и преглед фотографија готових пластичних лептира


  • Кров за видиковац - фотографија најбољих одлука савршено украшеног крова у сјеници

  • Павиљон с роштиљем - фотографија лијепо уређених арбора у модерном стилу

  • Како уредити видиковац - фото идеје и новитети модерног дизајна за павиљон