Унутрашња стаклена врата: шљива и клизна, монтажа, купци

Шта сањамо да идемо на праг наше куће? Овај врло топао кутак, у којем излазимо свако јутро и гдје се враћамо сваке ноћи, мора бити испуњен удобношћу и удобношћу. У процесу поправке и промене ентеријера нашег стана желите да испуните светлом, мирисном аромом. Било да се ради о великој кући на неколико спратова, четворособном или једнособном стану, пространој кућици са љетниковцем - по мишљењу многих идеја о стварању нечег невероватног. У своју машту цртамо јединствено место са сваким оригиналним детаљем који одражава наше расположење и сопствени укус. Спашавају се унутрашња стаклена врата, која тренутачно претварају наш удобан кутак у ексклузивно место!

Врата, ограде, различите ограде зграда и њихова јединствена обрада сматрају се власником власника. Може се одредити финансијским статусом, друштвеним статусом, степеном префињености укуса, па чак и природом главе куће. А оно што домаћин у својој кући не жели да изгледа сјајно! Са прага куће можете видети да сви у простору између њих хармонизују да су свака столица, ормар и комода идеално распоређени тако да се тапета уклапа у тон свему, а чини се да је боље од онога што сте видели, али не! Каква је наша фрустрација када видимо да се врата не уклапају у све ове невероватне лепоте!

Шта треба напоменути

Пре или касније, суочавамо се са проблемом замене унутрашњих врата. Помоћ долази са повратним информацијама од пријатеља, познавањем стила садашњости, оптималностицене, гаранција квалитета и још много тога.
Постоји неколико типова врата:

  • Врата од пуног дрвета;
  • Фурнирана врата;
  • Ламинирана врата;
  • Врата од метала-пластике;
  • Стаклена врата.

Свако од горе наведених се разликује по својим предностима и недостацима. Дрвене, на пример, биле су популарне већ хиљадама година, али због влаге губе свој прихватљив изглед. Тип фурнираних структура појавио се релативно недавно, разликују се својственом осетљивошћу и захтевају правилан рад и посебну бригу. Што се тиче ламинираних врата, ова опција за прорачун је позната по пуцању и надимању филма. Метал-пластика се, по својој природи, значајно разликује од било ког другог материјала и лошија је по снази.

Стаклена врата - савршено рјешење за наше уобичајене проблеме

Ово је идеја која ће одговарати и најлуксузнијем ентеријеру: врата ће пружити елеганцију и шарм, а гости, дивећи се вама и вашем укусу, размислит ће о замјени својих врата.

Одређена знања су потребна за производњу стакла које испуњава све захтјеве. Прво, стакло би требало да буде и без иједне грубости, а димензије - да прилагоде жељену величину милиметру. Друго, при избору стаклених врата, посебну пажњу треба посветити оковима. Висок трошак потребног прибора је због беспрекорног квалитета делова.

стереотипи о прекиду

Неки се боје да је то стакло - крхки материјал.Међутим, потребно је распршити овај мит, јер модерне технологије у производњи чврстих стаклених врата користе трауматско каљено стакло, које има довољну снагу. Такво крило врата може издржати различита оптерећења: лупање вратима, непажљиви лагани ударци и, наравно, "напади" кућних љубимаца.

Други сматрају да ако се стакло сломи, онда је оно препуно рана и бројних посекотина. Произвођачи су такође размишљали о овој чињеници: чак и ако је стакло сломљено и сломљено, то ће се подијелити на мале, сигурне грануле са не-рубним рубовима и неће изазвати тужне посљедице.

Главне карактеристике стаклених врата:

 • Каљено стакло је отпорно на механичке утицаје, просјечна дебљина је око 1 цм, у складу са ГОСТ Р 54162-2010;
 • Тврдоћа каљеног стакла је много већа од чврстоће конвенционалног стакла. У случају јаког ударца или удара, он се ломи са тупим ивицама;
 • Структура садржи посебан заштитни филм;
 • У каљеном стаклу - посебна кристална решетка атома, а самим тим и висока чврстоћа;
 • Специјална технологија "триплек". Неколико чаша је залијепљено на мед са полимерним филмовима.

Полимерне фолије - и ту је исти сигурносни залог који учвршћује стаклене честице што је могуће ближе и смањује ризик од повреде на минимум. Комплексна инсталација захтева високо квалификоване стручњаке. Због неправилног причвршћивања унутрашњих стаклених врата, дизајн ће брзо постати неупотребљив, а даљња експлоатација и након тогапоправка неће дати никакве гаранције.

Предности и недостаци

Да би се створила софистицирана унутрашњост, стаклена врата се широко користе и стотине људи сада покушавају да унапреде своје виле, мењајући застареле гломазна дрвена врата на још профињеније - стакло. Не тако давно су направљени, али потражња за њима се повећава из дана у дан.

Таква врата неће само украсити унутрашњост, већ ће због материјала и облика повећати простор са визуелне тачке гледишта и тиме лишити простор осећају изолације коју осјећамо приликом отварања тешких дрвених врата.

Ако се журите да одлучите да замените старе унутрашња врата новим стаклом, онда пажљиво проучите све предности и недостатке. Да бисте то урадили, морате се пажљиво бринути јер свака ситница може имати негативне посљедице.

специјална својства

Стаклена врата у кући са великом породицом ће послужити као одличан начин борбе против различитих бука. Ово је посебно корисно за купатила и тоалете. Упркос високим особинама звучне изолације, врата у таквим просторијама су много стабилнија од аналога других типова са проблемима због влаге и влаге.

Поред тога, приликом избора стаклених врата у купатилу или тоалету, обратите пажњу на стаклени поклопац. Мат премаз ствара ефекат помрачења и има неколико степена транспарентности.

При куповини вреди обратити пажњу на густину материјала: што је гушћа врата, то вишеслаби сјај. На располагању су наочале које не рефлектују нити сјаје, нити било какво свјетло.

Недостаци стаклених врата

Међу њима су:

 • Висока цена;
 • Велика тежина врата;

Кинеске кривотворине неће вам пружити све предности које нуде брендирана стаклена врата. По правилу, велике компаније привлаче своје купце квалитетно како би имале високу потражњу и уживале високо рангирање међу конкурентима. Да не би изгубили из вида фирму, произвођачи увек подижу квалитет и редовно нуде акције и атрактивне цене. Зато, чувајте се кинеских врата за производњу!

Дјеца у кући прво ће се тешко навикнути на отварање и затварање сличних врата. Међутим, дизајн модерних врата због своје озбиљности неће допустити да дете слепо затвори врата.

плус љубавница

Ова врата подразумевају један незаменљив квалитет: сва контаминација, опрашивање, које се скрива и на посебно тешким местима, брише се веома једноставно, а о отпорности на влагу: на најнеприступачнијим местима нема накупљања масног калупа.

Избор зависи од укуса

У производњи унутрашњих стаклених врата не користи се само стакло у свом чистом облику, већ и његови деривати - стаклопластика (пластика, која као ојачавајуће пунило садржи стаклена влакна у облику насјецканог влакна, куке, отирача, тканина). Такозвани фиберглас и фиберглас, који су главне врсте пластике, често се користе каоалтернатива на стакло. Њихова главна предност - одлична отпорност на ударних оптерећења.

Произвођачи

Интериор стаклена врата су данас на врхунцу популарности. Велике фирме представљају бројне серије и на својим фотографијама, можете одабрати одговарајући (не заборављајући врата и види своју омиљену ливе). Међу најпознатијим и најпопуларнијих произвођача сличних врата у може пружити предузећа ГлориаГласс. Серија врата светло, Едитион, Фантазија, украса, Емалит, Цвеће, Илузија, арт декор, сатен, Машта ће одабрати одговарајуће врата и највише пробирљив купац.

«Едитион»

стаклена врата серије «Едитион» - је естетски ужитак за особе са највише префињеног укуса и да су црне и опакуе стаклена врата обложени мат површине и гравирање. Мат примењује модеран начин хемијског нагризања. На полеђини стакла се разликује од предњег поклопца блацк оут одговоран за 95% преноса светлости. Врата су ?? од каљеног стакла ојачаног материјала дебљине од 8 мм. Врата од стакла «Пилкингтон» Енглеске и «АГЦ» Белгија.

«Флорид»

Ево још једног: врата серија Флорид. За једним именом у виду силхоуеттед најискуснији композиције. У овој серији елегантно комбинује елементе заједно у глаткој комбинацијама спајање боја угравираним, додајући низ цртежа и дизајна.

Поред тога, клизна врата - не једини начин да се трансформише собу. Клизна стаклена врата и унутрашњост ће учинити нешто фантастично ваш ентеријер.

Штатиче цена

Ако сте одлучили да купите унутрашња стаклена врата, онда треба да прочитате рецензије купаца: боље ћете се упознати са производима кроз мисли људи. Званичне фирме нуде не само куповину готових врата, већ и наручивање са властитим дизајном, обликом и завршном обрадом. Цена за куповну цену може да варира од 10 до 50 хиљада руских рубаља. И то је једноставно објашњено: свака врата су јединствена, различита по квалитету и користе специфичне елементе. За поређење: унутрашња дрвена врата просечног квалитета коштају око 20 хиљада рубаља.

Осим тога, не можемо заборавити трошкове инсталације. Ако узмемо поређење московских цијена, онда за уградњу истих врата у различите компаније, разлика у износу може се разликовати за 10, или чак и више неопорезиве минималне приходе грађана. Закључак треба направити само један: неке компаније на локацији компаније намјерно подцјењују цијену, али не пишу да је то цијена само постељине без арматуре и инсталације. А остатак, чини се, прецењује цену, али оцењује рад "кључ у руке" заједно са вратима.